nii autoks 06 ja probleem selline et esimene kyynal tahab iga kuu tagant vahetust ... kui üks kord jälle kuuled et mootor käib kolme pütiga siis leiad et küünal märg ja nõgine ja ei tööta teised aga täiesti ilusad pruunid ja töötavad ilusti... milles jama ehk oskab keegi öelda ?
Mul ka oli nii, et üks küünal pidevalt nõgine ja tatine, leidsin et selle küünla jagaja kaane klemmi juures seespool pisike mõra.Kaas vahetatud, 20km.sõitu ja oh imet, asi puhas ja korras:)
fff mul sama jama ...aga mul klapi kolin koguaeg ja juhtmed? neid on vahetatud ka ...
alati vaid üks küünal on märg...
mida ma nende klappidega peale hakkan?
valus müra on salongis:flaming
Algselt postitas: Timm
fff mul sama jama ...aga mul klapi kolin koguaeg ja juhtmed? neid on vahetatud ka ...
alati vaid üks küünal on märg...
mida ma nende klappidega peale hakkan?
valus müra on salongis:flaming
võta klapid välja - pole ka müra.. irw
mõõda surved, reguleeri klapid, pinguta kett - kui vaja pikenda pingutit.
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
noo põhimõtteliselt peax töötama. Vaata jagaja kaas kah üle ja kontkatid ning reguleeri need. võid proovida seda õlist küünalt puhastada ja hiljem mõnda teise silinrdisse panna. ( Võimalk veel ,et selle silindri klapisääretihenditest mõni on otsad andnud)
Mul oli kunagi täpselt sama jama, probleem oli vist ummistunud düüsidest karpas. Korralik puhastus ja kõik on korras. Küünal tahmubki sellel põhjusel , et küttesegu pole korras ja bensiini on segus liiga palju.
Jah, pagan liiga kiirustades lugesin, kui ainult 1. küünal siis peab põhjus olema kas õlirõngastes või klapisääretihendis.