probleem: leitud solex

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
Vasta
v
virxs
Suletud kasutaja

Postitus Postitas virxs »

et siis leidsin ühe solexi garaazist ja nyyd tekkis plaan, et paneks peale, vaataks kas liigutab teistmoodi ennast.aga. seal on nagu kaks otsa, kuhu saab juhtme toppida. et kust need juhtmed tulevad?kunagi olen näind et nullviiel vedeles kõrvalistuja istme all yx karp, kust el. juhtmed välja tulevad, äkki see seoses selle karpaga?
siis on seal veel vist see automaatne toores, peab sinna tosooli sisse vedama, aga pole aimugi kust kohast.hoovastik on mul ka olemas, vist isegi teine klapikambri kaan, kus see hoova suunamuutja on solexile sobilikus kohas. ja siis on seal veel minged torujuppe karpast väljas, mille kohta oskagi nagu midagi arvata...võibolla vaakumi toru jagajale, aga seal on neid veel....põhimure nende el. asjadega ikka. Keegi teab äkki midagi rääkida?:P
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Kui Tallinna mehi oled, siis otsi üles sellised tegelased nagu Mike või UssLoom, need teevad sulle asja puust ja punaseks selgeks.

Juhul, kui Tartu kanti satud, siis võid minu masinat ka vaadata, sellel sama asi peal, ühtteist võin juurde ka pajatada.

Mõistagi võiksid esimese asjana trükkida foorumi otsingusse Solex ja vaadata mis kõike kasulikku sealt välja tuleb! ;)
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
v
virxs
Suletud kasutaja

Postitus Postitas virxs »

jap...sealt yhteist kuskilt tuli välja, et on olemas miski digi solex vist...
a ma kardan, et see ongi mul ja sellele siis seda karpi ikka vaja...tuli välja, et sõbra vanaisal ka samasugune solex on peal...ju võtan sealt pealt snitti ja siis kui ``peeneks``häälestamiseks läheb, kysin nõu. Aga selline kys. praegu juba, et kas mul kollektor tuleb ka vahetada? seal peaks ju too lamba andur vms sees olema...aga vaevalt, et mu masinal sellist kohta leidub, kuhu too toppida. nädalavaehtusel tahaks hakata tegelema sellega.
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Kollektorit pole põhimõtteliselt vaja vahetada. On küll võimalus panna selline süsteem, mis laseb osa väljalaskegaase mingitel pööretel mingi temperatuuri juures nö teisele ringile, et gaasid puhtamad oleksid, aga see pole hädatarvilik variant.

Lamda anduri jaoks oleks tarvis teisi pükse, õigemini on pükste asemel üks jäme toru, aga ka see pole otseselt vajalik. Võid ka teha pükste torusse augu võimalikult kollektori lähedale ja keevitada pükste peale mutri, kuhu keerad lamda anduri sisse.

Variante mitmesuguseid, nii et edu ehitamisel!
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
Vasta