P: 2105 94 solex karbuss
Lugu selles ,et minu autol on just nimelt selline karbuss millest ma midagi ise ei jaga .
1.hakkas kargussi tagant yks-kaks bentsu lahkama.Seal on taga selline 3 auguga ymarik koht kuhu peaks nagu mingi kaan käima,keskel aga umbes 4-5 mm jämedune toru,kust siis lahkabgi seda bentsu.Lõin sinna punni ette.Aga mis seal tegelikult olnud on?
2.Kylmkäivitus ei tööta yldse ja tyhikäik ka jama.
3.?hupuhasti kyljes on mingi andur ,kust on voolikuotsad ära murdunud.Yhe otsa leidsin ,sees tuleb mingist pisikesest mustast balloonist mis on lanseroni kyljes,aga kust tuleb teine ots?
Yhesõnaga kas keegi oskab aidata antud probleemide lahendamises?
Või teab keegi kedagi tarkka venda Lõuna-Eestis kes selle kõik korda teeks:)
1.hakkas kargussi tagant yks-kaks bentsu lahkama.Seal on taga selline 3 auguga ymarik koht kuhu peaks nagu mingi kaan käima,keskel aga umbes 4-5 mm jämedune toru,kust siis lahkabgi seda bentsu.Lõin sinna punni ette.Aga mis seal tegelikult olnud on?
2.Kylmkäivitus ei tööta yldse ja tyhikäik ka jama.
3.?hupuhasti kyljes on mingi andur ,kust on voolikuotsad ära murdunud.Yhe otsa leidsin ,sees tuleb mingist pisikesest mustast balloonist mis on lanseroni kyljes,aga kust tuleb teine ots?
Yhesõnaga kas keegi oskab aidata antud probleemide lahendamises?
Või teab keegi kedagi tarkka venda Lõuna-Eestis kes selle kõik korda teeks:)
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Ei tea kui tark ma nüüd just Solexite alal olen, aga olen neid pisut uurinud ning oma masinalgi selline peal. Mõnes osas oskan sind ehk aidatagi. Elan Tartus, kontaktid on profiilis olemas, võta ühendust, ehk leiame mõne aja millal kokku saada ja saame koos jälle targemaks. 

Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?