Algselt postitas: Moss
Õli pole vaja välja lasta, muu on üldjoontes õige jah.
Hooratas kinni 6 poldiga, ei tohiks üle jõu käia...
hooratas ja poldid tuleb täpselt samas asendis samsse kohta tagasi panna(pead meelde jätma...nagu velje poltidegagi)...ja õiget pidi ikka ka(et pooli ära ei vaheta)
Algselt postitas: tuhkur-z
suht jabur küsimus aga kas selle siduri mahavõtmine on üks suur...?
ja kas ma saan hooratta ilma moto ja käima mahavõtmiseta ära?
mootorit ära võtma ei pea
ei saa ilma käimarit maha võtmata seda küljest ära
ja sa pead kardaani ära võtma ning siis vist starteri kah et käimarit küljest ära saada
Kardaan ,siduri töösilinder, spidomeetri tross, käigukang, starter, ( mõnedel autodel on jäänud ka summuti segama),ja sidurikoja kaitsepleki 4polti, siis kast alt ära ja sidurikorv küljest, lõpuks hooratta 6 polti lahti. Hooratta kergendamine 150 kr Tel 5579095.
Treimisel ei pruugi hooratas tasakaalust välja minna, seega pole tasakaalustamisel vajadust. Vältida tuleks hoorattaid, millel on palju tasakaalustus auke!
Kas kõik siguli hoorattad kaaluvad originaalis ühepalju? Või on nad vastavalt mootori võimsusele erinevad?
Või on nad kõik eri kaaluga, et nii kuidas tehases tehti nii on?
Algselt postitas: Tegija
Treimisel ei pruugi hooratas tasakaalust välja minna, seega pole tasakaalustamisel vajadust. Vältida tuleks hoorattaid, millel on palju tasakaalustus auke!
niisis,sain targemaks tänu onu jutule
ta nimelt rääkis mulle targa loengu et hooratast peab tasakaalustama pärast kergemaks treimist kuna metallitihedus pole igalpool täpselt sama, selletõttu läheb ka tasakaalust välja
nüüd tehke mulle selgeks kas see jutt tõene või väär?
sest kui ma selle kergema hooratta jutuga onu juurde läksin tulin nii targalt tagasi et jääb jälle ootama seda aega kui mootori ehitamiseks raha saan sest vajab tasakaalustamist koos väntvõlliga:puzzled
eks see vedamise asi..
ise olen mitme autoga kümneid tuhandeid sõitnud kerge hoorattaga mis tasakaalustamata - samas ega see mootor sul niikuinii üle 6000 pöörde reaalselt ei lähe, kui sedagi.
kui laiali lendab oled esimene kes teada saab - see asi kaua ei peida ennast...
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
See nädal sai enda autol kah hooratast kergendatud. Algul oli 6,8kg, pärast 4,8kg. Eelnevaid postitusi vaadates tundub, et esiveolistel on raskem hooratas kui tagaveolistel?