milline muu karpa sobib ladale
milline muu karpa sobib ladale
-
pPeep7
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Ikka ,et õhku ja bensiini tuleks piisavalt peale.Kui palju bensiini saab palju kätte siis tuleb tagant musta ja küünlad tumedad.Kui palju õhku siis küünlad heledad.küünlad peaksid olema kollakad--- seda peaks ju iga üks teadma aga noh mötlesin et midagi muud äkki tuleb paika seada... to corrado -- ehk ss nagu koha möttes paika mitte timmimise möttes 

Tagant musta ei tulnud ja küünlad ilusad.Algselt postitas: peep007
Ikka ,et õhku ja bensiini tuleks piisavalt peale.Kui palju bensiini saab palju kätte siis tuleb tagant musta ja küünlad tumedad.Kui palju õhku siis küünlad heledad.küünlad peaksid olema kollakad--- seda peaks ju iga üks teadma aga noh mötlesin et midagi muud äkki tuleb paika seada... to corrado -- ehk ss nagu koha möttes paika mitte timmimise möttes![]()

[Muudetud: 1-10-2008 hautz]
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
-
vVarblane
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2103
Jou to peep007 ehk sa seletaksid mida krdit see ss veel tähendab?Ma selline vanakooli mees ja mitte ei jaga aga kangesti tahaks nagu teada.Ja paika ei lähe sul ise midagi ikka ise tuleb näpud külge panna ja regulima hakata.Tehases jah pannakse kah kõik paika aga kui teise mootorile teise karpa paned siis tuleb uuesti ju regullida logissshhhh.
-
pPeep7
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
nii hautz -il oli vöi on sierra karpa peal ja nagu pildilt näha pole peal sierra öhupuhastajat on ise midagi aretatud aga ei saa aru kuhu see nö edasi läheb -- mina saan nii aru et vötab sealt nagu külma öhu sisse kui söidad ja ka koha peal töötades aga mis see tegelt teeb ? mötlesin ise et kui sinna otsa koonus panna ? köik arvamused ootatud

vahet ei ole mis sa sinna paned, peaasi et midagi ikka paned, mina sain sierra(tglt scorpa) karpaga kaasa ka õhupuhastaja, ainuke jant et see päris lahmakas siksi omaga võrreldes ja üks äär jääb klapikambrikaane peale, kui ei viitsi midagi aretada tõmbad lihtsalt kruvidega kinni korralikult, kui viitsimist siis kas teed plekist vms asjast uue korpuse ja paned koonuse või midagi, või siis teed vahetüki et kõrgemale saab:)
ei ole originaalis,selle pead ise tegema kui tahad tõsta ülespoole, mul endal oli lihtsalt julmalt kruvidega kinni tõmmatud, aga see oli seal peal päris lühikest aega kuna sai ära võetud kuna auto tõrkus ja arvasin et mingi õhu kätte saamise probleem aga jah, sai karpa ja kolle vahelt õhku ning sellepärast polnud ka tühikäiku, enam ei viitsi vast peale ka panna seda korpust