Kuna siin foorumis vist üldist teemat pole siis kirjutan siia alla kuna tundub nookuri moodi olevat aga kindel pole.
Oskab keegi äkki öelda millega tegu. Nähtavale tuli asi täna koju veetud 011-ne kapoti alt.
Algselt postitas: PuZuP
Kas need rulliga variandid on mingid nõukaaja "tuuning" kaup?
Nojah, nõuka ajal ju igasugu plastmass pling-plängi oli vähe saada. Pidi ju siis midagi muud tegema.
CCCP ajal oli ka tuuningul teine nimi - ratsionaliseerimine.
Algselt postitas: Athlon
Need mootorid mis praegu lammutanud olen seal tavalised olnud koguaeg.
Selle jutu põhjal oled mitu mootorit laiali lammutanud ja kogu aeg on ainult sellised nookurid sees.
Nüüd räägid ühes nookurist ja ülejäänud lehtede all.
Mul ka aed ära riisutud ja selle aasta nookuri saagist ilma
Kas need rulliga variandid on mingid nõukaaja "tuuning" kaup?
Nojah, nõuka ajal ju igasugu plastmass pling-plängi oli vähe saada. Pidi ju siis midagi muud tegema.
CCCP ajal oli ka tuuningul teine nimi - ratsionaliseerimine.
Tegelikult mõtlesin seda, et kas mingi konkreetne keskpartei poolt määratud ja peaassamblee heakskiiduga asutus neid eesrindlikult tootis, või lihtsalt võimalustekohased forsseeringuvigurid.
Et sellisel juhul peaks ju ka mingi tehniline joonis nende kohta olema vms ?
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...
... peaassamblee heakskiiduga asutus neid eesrindlikult tootis, või lihtsalt võimalustekohased forsseeringuvigurid.
Poes pole selliseid kunagi müügil olnud. Need ikka käsitööna tehtud.
CCCP oli aga suur ja lai ja eks neid käsitööna jõuti kindlasti rohkem teha, kui näiteks Vatikani või Luksemburgi mingi tehas toota jõuaks.
Olen lammutanud 4 Siguli mootorit ära ja seal olnud tavalised ehk siis mitte need rullnookurid.
See mille pilt esimeses postituses on. Selle leidsin äsja soetatud 011-ne kapoti alt mis oli viimased paar kuud seisnud puude all ja terve kapotialune oli lehti täis. Koristasin kapotialust ja leidsin sealt selle rullnookuri.
Tavalised = need ilma rullikuta nookurid. Kahtlen millegipärast, et igas mootoris need pildi peal olevad on.
Omast arust kõik juba eelnevates postitustes kõik selgelt kirjas.
Oleks teadnud, et siin teatud postitused ilmuma hakkavad siis ei oleks seda teemat teinudki. Vabandan, et natuke infot soovisin.
Ei pisardagi midagi. Lihtsalt sellised vahemärkused võiks kuidagi reguleeritud olla.
Teemasse: Hetkel ei tea küll, et Tallinna asja oleks. Lähiajal vähemalt mitte. Võin teha selgemaid pilte ja need saata Sulle.
Alustuseks oleks hea küll.
Teine variant, et kui usaldad oma kallist vara mõneks ajaks minu hoolde, siis paned äkki posti.
Saaks mõned mõõdud võtta ja mingi sket?igi teha.
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...
Algselt postitas: Athlon
Olen lammutanud 4 Siguli mootorit ära ja seal olnud tavalised ehk siis mitte need rullnookurid.
See mille pilt esimeses postituses on. Selle leidsin äsja soetatud 011-ne kapoti alt mis oli viimased paar kuud seisnud puude all ja terve kapotialune oli lehti täis. Koristasin kapotialust ja leidsin sealt selle rullnookuri.
Tavalised = need ilma rullikuta nookurid. Kahtlen millegipärast, et igas mootoris need pildi peal olevad on.
Omast arust kõik juba eelnevates postitustes kõik selgelt kirjas.
Oleks teadnud, et siin teatud postitused ilmuma hakkavad siis ei oleks seda teemat teinudki. Vabandan, et natuke infot soovisin.
See ju asjalik jutt.Ja oleks endalgi huvi seda näpuvahel keerutada.