Küsimus väljalaske kohta.
-
vvrcr
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada vaz 21011
Ehitan endale uut väljalaset 60mm roostevabast torust, tagapütt juba valmis. See mees kes püti valmis keevitas ütels et ma hakkan suht tihit väljalaset parandama kuna roostevaba toru hakkab pragunema???:puzzled seega küsimus et kas see vastab tõele.
Üks küsimus veel et kuidas ültsegi tagapütt kerekülge kinnitada ja ülejäenud väljalase kinnitada?
Üks küsimus veel et kuidas ültsegi tagapütt kerekülge kinnitada ja ülejäenud väljalase kinnitada?
arenev tavotiööbi
-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW V8, Pontiac V8
- Kontakt:
võib jah praguneda, eriti vist keevituse kohtadest, kui on tavalise keevitusega roostevaba keevitatud. vähemalt kui ma omal sisselaset ehitasin siis oli alguses ilge jama keevitusega kuna räägiti et tavalise keevitusega ei tasu keevitada, aga sai ikka nii tehtud ja kestab küll. tagumised pütid ka 1.5 aastat nüüdseks all ja ei ole midagi juhutnud. ja mull veel suht jäigalt all need, et nad ei liiguks ja ei kõiguks
-
ttuhajuhe
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Auto puudub
See iga ühe oma teha millest teeb väljalaske,kuid mina ei teeks roostevaba materjalist.Keevitada tavalise traatkeevitusega on võimalik ja ei juhtu midagi.Pragunemisest oleneb kui paksu seinaga toru on millest tehakse.Kuid roostevaba materjali töödelda on suht vaevarikas ja mootori töötamisel tekitab kiledat metallset heli juurde.
56506878