Auto läheb keema
Auto läheb keema
Juhtus siis selline asi, et tekkis väike leke ja jähutusvedelikku jäi pisut väheks. See juhtus sõites ja muud ei jäänud üle, kui valada dosooli hulka pisut vett, umbes 2l. Nüüd nii kindluse mõttes küsiks, et ega ta äkki nüüd ära külmuma ei hakka? Dosool oli mingi -40le vastupidav ja peaks ju veega segunema ikka.
Aitäh!
Aitäh!
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Algselt postitas: n2utsu
Dosooli külmumis temperatuur langes sul lihtsalt kuskil -25 -le.
Arvesta nüüd et kui mingi hullem külma periood tuleb, siis võib su auto mootor lõhki külmuda.
Issanda rist ,milline jutt!:yllatunud No milline ... seda produtseerib?Algselt postitas: Ladarider
Mul vahepeal oli ka liiga palju vett sees nii, et dosool oli paagis kohe päris külmand, aga ennem ei pannud seda tähele kui auto juba mõnda aega käis.Kas võis mootorile liiga ka teha nii?
Mõtlen kui olid siin suured külmad -25 jne.
Selleks antifriise ju kasutataksegi ,et jahutusvedelik ära ei külmuks. Kui saabki lahjem segu valmistatud ,siis külmub ära koostisse lisatud vesi ja süsteemi täide muutub vaid lumeks ,ei enamat. Paned mootori käima ja hetkega saab lumest jälle vesi. "Külmub lõhki....":D
Kui nüüd mõni tark arvab ,et täidab süsteemi vaid kange kontsentraadiga ,siis soovitan soojalt vaadelda eelnevalt selle kange kraami olekut -25*C juures. Vaat selline lollus võib küll palju pahandust tekitada.
-
lLadarider
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2103 (1300 SL), mb124 200d
Siis tore kui nii on lihtsalt, et lada raamatus kirjutas ka lõhki külmamisest, aga kui ohtu pole, siis norm ju:rolleyesAlgselt postitas: logmanAlgselt postitas: n2utsu
Dosooli külmumis temperatuur langes sul lihtsalt kuskil -25 -le.
Arvesta nüüd et kui mingi hullem külma periood tuleb, siis võib su auto mootor lõhki külmuda.Issanda rist ,milline jutt!:yllatunud No milline ... seda produtseerib?Algselt postitas: Ladarider
Mul vahepeal oli ka liiga palju vett sees nii, et dosool oli paagis kohe päris külmand, aga ennem ei pannud seda tähele kui auto juba mõnda aega käis.Kas võis mootorile liiga ka teha nii?
Mõtlen kui olid siin suured külmad -25 jne.
Selleks antifriise ju kasutataksegi ,et jahutusvedelik ära ei külmuks. Kui saabki lahjem segu valmistatud ,siis külmub ära koostisse lisatud vesi ja süsteemi täide muutub vaid lumeks ,ei enamat. Paned mootori käima ja hetkega saab lumest jälle vesi. "Külmub lõhki....":D
Kui nüüd mõni tark arvab ,et täidab süsteemi vaid kange kontsentraadiga ,siis soovitan soojalt vaadelda eelnevalt selle kange kraami olekut -25*C juures. Vaat selline lollus võib küll palju pahandust tekitada.
-
mmartvl
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21051,Gaz 21R vw golf 2,Kawasaki ninja
heh mul selline värk et elektri ventikas autosse toodud kergem endal 
nu sain sõita umbes kolm km ja temp.näidik läks pea aegu põhja välja,suretasin auto välja ja ohoh vesikees kus juures ventikas käis ringi, mis selle põhjustada võis ?
sai siis ots ringi keeratud ja koju vesi välja ja uus sisse paisu paaki kah maxist üle igaksjuhuks ja nagu asi paranes,kus juures ennem oli kah radikas vesi sees kuid paisupaak oli kuiv

nu sain sõita umbes kolm km ja temp.näidik läks pea aegu põhja välja,suretasin auto välja ja ohoh vesikees kus juures ventikas käis ringi, mis selle põhjustada võis ?
sai siis ots ringi keeratud ja koju vesi välja ja uus sisse paisu paaki kah maxist üle igaksjuhuks ja nagu asi paranes,kus juures ennem oli kah radikas vesi sees kuid paisupaak oli kuiv

üks õige Ladafänn ehitab ka külmaga oma autot 

- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2106 '79
- Kontakt:
Elektri ventikas autosse toodud???
Ma arvan, et siis peaks sul küll karvad juba kukla taha olema puhutud kokku...
Kui Sa ventika salongi tood, siis ei ole temast tõesti kasu...
Püüa vähemalt korrektselt ennast väljendada, sest ma võin kihla vedada, et Sa oma eelmist postitust sellise pilguga pole üle lugenud, et kas seal miskit valesti võiks olla...njah....
Paisupaagi kohapealt niipalju, et - ise küsid ja samas ise ka vastad...
Ma arvan, et siis peaks sul küll karvad juba kukla taha olema puhutud kokku...
Kui Sa ventika salongi tood, siis ei ole temast tõesti kasu...
Püüa vähemalt korrektselt ennast väljendada, sest ma võin kihla vedada, et Sa oma eelmist postitust sellise pilguga pole üle lugenud, et kas seal miskit valesti võiks olla...njah....
Paisupaagi kohapealt niipalju, et - ise küsid ja samas ise ka vastad...