ju siis karbussi teise kambri vaakumavaja kinni jäänud, proovi käsitsi mõned korrad liigutada, võib-olla läheb lahti, kui ei, tuleb asi maha kiskuda, et milles täpsemalt asi on.
nu siuke loll võimalus ka et äkki sul küünlajuhtmetes v jagajas mingi ülepeksmine toimub...mossel oli jama...linna vahel sõidad...ok kõik...a kui maanteele jõuad..siis pidi ikka meelitama et 80 kätte saada ja nigu gaasi juurde surusid siis nagu piduri efekt...nigu lahti lasid gaasi siis jälle liikus...nii vaevaliselt...kord sain nii..puhastasin jagaja seest ää...rootori ja kõik ja sisi küünlajuhtmed ka hoolikalt puhtaks...ka piibud;)
Kas sumpa on originaal. Olen korra näinud mosset mille omatehtud sumpsis sõelad lahti põrusid ja kokku joosid -- tulemuseks suur sisin visin ja 70 oli vaja sisse meelitada. Veel võib asi olla väga vales süütes.
õhuvõtusüsteemi talve asendisse panemisest ma lugesin lada raamatust kunagi, aga aru ei saand mitte midagi. lugedes oli selge, a kui asusin praktilise poole peale, ei oskand midagi teha.. äkki räägite siis selle ka ära
üle ei peksa.. jään tee äärde seisma, ootan natuke ja siis hakkan klapiga käivitama.. pärast natukest käivitamist ja klapimängu käima saades saab jälle sõita mingi 10km. ma ise arvan et ehk jama karbussis
tavaliselt mitte, aga siis kui nii tee äärde seisma jääb.. saab käima ära, aga masin oleks nagu külm. siis panen gaasi ja on natuke uimane. natukese sõidu pärast korras. kuni saab jälle mõned km-d maha sõita
Endal oli ka kunagi umbes sama probleem. Mul läks ikka tiba rohkem kiirust kui 70 aga seda ülipika meelitamise peale. Probleem oli siis selles, et nukkvõlli kett oli vales hambas ja klapid avanesid valel hetkel. Soovitan igaks juhuks ka märgid üle vaadata.
Seda et kenu räägi sellest vaakumi ava kinnijäämisest ja käsitsi liigutades lahti saamisest....minuteada ei tee see vaakumivärk seal käsitsi liigutades midagi?
Seda et ma ei tahaks küll oma autol tühikäigul proovida mis saab kui mõlemad siibrid lahti. ja ilma töötava mootorita ei tohiks see teine lõõr küll avaneda kui ikka vaakumiga karpa on...või olen millestki valesti aru saand???
et kokkuvõtteks siis:
kontaktivahe,
bensiinipumba klapid, filtrid, tase ujukiruumis,
õhufilter - (kui sa ei tea kuidas õhuvõtt talveasendisse käib siis ilmselt pole sa ka õhufiltrit vahetanud. iga 8-10000 järel on see päris vajalik tegevus )
kas mootori töötemperatuur on ikka õige,
isiklikult soovitan täieliku süüte ja toitesüsteemi kap-remondi, kus kõik kahtlase asendad.
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."