P:Lagi = 120 km/h

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
Vasta
f
fuzzbu
Suletud kasutaja

Postitus Postitas fuzzbu »

ma siin loen, kui palju kellegi masinad lähevad jne.. imelik. mul 06 mootoriga 07 max kiirus ainult 120. milles võib asi olla, et nii vähe??
b
burner
Suletud kasutaja

Postitus Postitas burner »

differ? olen kuulnud, et käigukastid pidid ka erineva kiirusega olema.
a
Ardi Soovik
Foorumi kasutaja
Autod: LADAd ca 60tk+1
Kontakt:

Postitus Postitas Ardi Soovik »

Lisaks pakun:kontrollida süütenurka ja ketimärkide paigasolekut(nukkvõll ei pruugi olla paigas).
Aga esmane asi on vaadata kas karbussil teine lõõr avaneb või on kinni roostetanud.
Müüa küttepuid,osutan veoteenust 3t kandevõimega kalluriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
m
marks
Foorumi kasutaja
Autod: Audi, BMW, Moškvitch

Postitus Postitas marks »

Ei hakka uut teemat tegema, küsimus järgmine. Jõudu ja kiirust on autol küll, aga kiirendamine on kuidagi uimane. Koha peal tuuritades ka nagu uimaselt läheb pöördesse. On midagi karbussiga või süüde?
b
Boxer
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2103 - 1974
Kontakt:

Postitus Postitas Boxer »

mul aitas kohalt mineku äkilisemaks muutmisel hooratta vahetus;). Nüüd võib isegi kummi vilinasse lasta asfaldil :P
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

läbisõit nii oluline ka pole, juhul KUI korralikult õli vahetatud , korralikult sisse sõidetud ja ka muidu rahulikult edenetud, minu auto mootor on 350000 ilma kapremondita sõitnud, ja surved-värgid on korralikud. tippkiirust pole ma veel küll proovinud, differ võtab kiirust päris korralikult maha, ntx tahhomeeter näitab mul 100km/h juures 4000:P , differ seejuures niva oma, peaks nagu paberite järgi kõige aeglasem olema ja 05-e käigukast on ka aeglasemate ülekannetega, kui ma ei eksi:rolleyes
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
a
Ardi Soovik
Foorumi kasutaja
Autod: LADAd ca 60tk+1
Kontakt:

Postitus Postitas Ardi Soovik »

Nivadel on aegade jooksul olnud erinevaid ülekandeid.Alates aeglaseimast(4,44) kuni kiireimani( 3,9) välja.05 käigukast on kiirem kui 01(02,03,011) kuid aeglasem kui 06(niva) käigukast.Eeltoodu kehtib 1-3 käigu kohta.4 käik on kõigil otse.100km/h 4000p/m peaks olema 01 differ.
Müüa küttepuid,osutan veoteenust 3t kandevõimega kalluriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
h
hullmaks
Foorumi kasutaja
Autod: vaz2105
Kontakt:

Postitus Postitas hullmaks »

Jõudu ja kiirust on autol küll, aga kiirendamine on kuidagi uimane. Koha peal tuuritades ka nagu uimaselt läheb pöördesse. [/quote]

kiirenduspumba membraan vaata üle, võib olla ka umbes tühikäigudüüs või pihusti ise, kui õhufiltri maha kisud ja käega gaasi annad, siis peaks ilus juga sealt välja tulema, kui lihtsalt tilgub või kuidagi vaevaliselt soriseb, siis jama.
igaks juhuks muidugi ka süütemoment ja kontaktivahe/kontaktide puhtus
-
Vasta