Auto sureb välja
Auto sureb välja
-
lLaada
- Foorumi kasutaja
- Autod: Nokia, Nolada.
Kui kiirenduspumba membraan on läbi hakkab pumba rakendumisel selle kaane vahelt bensiini tilkuma. Kui kiirenduspumba pihustist pritsib ilusti ja bensiini ei tilgu siis ei ole mõtet seda kaant niisama lahti kruttida.Algselt postitas: MUST KYTT
täna siis avastasin et kiirenduspumba membraan on omadega läbi,
Peale vedru seal tõesti miskit ei käi. Ja membraani leidmisega ei tohiks tänapäeval mingit probleemi olla. (Omal ajal oli see üks defitsiitsematest asjadest.)
-
lLaada
- Foorumi kasutaja
- Autod: Nokia, Nolada.
Ega seda vedru valesse kohta panna ei õnnestugi.Algselt postitas: MUST KYTT
TO Laada: mul sealt mitte ei tilkunud vaid lausa nirises:o
mul probleem selle membraani tagasipanemisega, ei tule meelde kudapidi need sinna läksid. kas kõigepealt vedru ja siis membraan ja siis kaas peale, või kõigepealt membraan siis vedru ja kaas peale:( HELP!!
vägahästi aitab siksi parandades katseeksitusmeetodmembraan iluste paigas
Teistele infoks- käisin just lada poes (akadeemia teel) ja jäi silma kiirenduspumba membraan mis maksis 15.-
Lada on vist küll ainus masin mida peaaegu tasuta remontida õnnestub.
Sul Ladarider 03 nagu aru olen saanud, vaat sellel 03-el va kurjamil (kui ikka 03-e karpa) selline vidin nagu elektromagnet klapp karbussi küljes. (Annab endast märku väikse klõpsuga süüdet sisse keerates) Soovitaks sul kontrollida selle tööd. Kui ka klõpsub võib olla, et ei tule omasse asendisse tagasi või midagi. Kontrolliks proovi mitmel korral töötava mootoriga juhet tagant ära võtta ja jälgi mootori tööd -pöörded peaksid langema ja summuti juures peaks olema tunda bensiini lõhna. Poes maksab see el. magnet klapp vist midagi 60eek ringis, kuid enne soovitaks proovida kellegi tuttava omaga peaks olema 03, 06, 07 karpadel.
-
lLadarider
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2103 (1300 SL), mb124 200d
Seda võin ka proovida, tänud!AGa düüsid nagunii vaja puhastada ja oleks piltidest ja õpetustest jälle palju abi, arvan, et see karpa juba kaua sodi täis...Algselt postitas: Rocky
Sul Ladarider 03 nagu aru olen saanud, vaat sellel 03-el va kurjamil (kui ikka 03-e karpa) selline vidin nagu elektromagnet klapp karbussi küljes. (Annab endast märku väikse klõpsuga süüdet sisse keerates) Soovitaks sul kontrollida selle tööd. Kui ka klõpsub võib olla, et ei tule omasse asendisse tagasi või midagi. Kontrolliks proovi mitmel korral töötava mootoriga juhet tagant ära võtta ja jälgi mootori tööd -pöörded peaksid langema ja summuti juures peaks olema tunda bensiini lõhna. Poes maksab see el. magnet klapp vist midagi 60eek ringis, kuid enne soovitaks proovida kellegi tuttava omaga peaks olema 03, 06, 07 karpadel.
On muidu võimalus seda tühikägu tüüsi puhastada nii ka, et ei pea karpat maha võtma ja ise küll seda ei leia:puzzled
-
lLadarider
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2103 (1300 SL), mb124 200d
Nii et kui selle välja keeran siis mingid jupid sealt veel kätte ära ei pudene, lihtsalt nagu kruvi on?
PS. kusjuures see nool mis mul endal oli pildil näidatud see ikka vales kohas, see kruvi mida mina keerasin kogemata oli just vist see tühikäigu tüüs ja ma veel siin imestan miks auto ei taha töödata, mul see natuke välja keeratud:lol
KAs muidu kui seda tüüsi keerata ja kui mootor käib kas siis võivad pöörded hakata muutuma kõrgemaks ja madalamaks?Ja kas see peab olema täitsa sisse keeratud?
PS. kusjuures see nool mis mul endal oli pildil näidatud see ikka vales kohas, see kruvi mida mina keerasin kogemata oli just vist see tühikäigu tüüs ja ma veel siin imestan miks auto ei taha töödata, mul see natuke välja keeratud:lol
KAs muidu kui seda tüüsi keerata ja kui mootor käib kas siis võivad pöörded hakata muutuma kõrgemaks ja madalamaks?Ja kas see peab olema täitsa sisse keeratud?
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Aega on möödas ,kui kopkaga jantisin ,aga mälu järgi keerad selle 42 pos. oleva kruvi välja ja selle sees on alles düüs. Tühikäik jah ,Miki.
Neid on erimõõtudes kogunisti. Mu kärule sai 035 või 040 pandud ,siis oli käik kõige parem. Aga probleem tekkis ,sest pidevalt ummistus ära. Sai siis päris tihti selle kallal käidud.
Loomulikult peab düüsihoidja kinni olema.
Neid on erimõõtudes kogunisti. Mu kärule sai 035 või 040 pandud ,siis oli käik kõige parem. Aga probleem tekkis ,sest pidevalt ummistus ära. Sai siis päris tihti selle kallal käidud.
Loomulikult peab düüsihoidja kinni olema.
-
bbacteria
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
niih sekkund ka natuke teemasse , kuna ise ei ole just karpa spets siis oli sama jama endal et auto suri välja (06) ...tühikäigu tüüse lasin sõbral ära puhastada aga ikka ...sureb lihtsalt välja ..."toore"-ga töötab ainult .... et äkki sokab keegi aidata mida kuskil keerata puhastada jne jne? oleks väga tänulik kui abi saaks...proovin veel korra puhastada tüüset