Siiamaani olen ise kõigi oma probleemidega hakkama saanud. Aga kui asi puudutab karburaatorit siis jääb kogemusi ja oskusi vajaka.
21063 l on peale pandud 05/07 karburaator. Kaks aastat olen ilusti sõita saanud…kõik väga timm. Kuni ühel ilusal kevadpäeval… no enam ei käi ilusti. Pöördesse läheb ja vajutades läheb ka reipalt edasi aga tühikäigul kas käib vaevaliselt 300 pöörde juures või siis sureb kohe välja kui gaasipedaali lahti lasen. Karburaatorit puhastanud juba 3x, vahetasin magnetklapi, vahetasin bensiinipumba… ei midagi. Mingi anomaalia sees. Lugedes foorumit siis need karburaatorid pididki vaz-ide õudusunenäod olema. Mõtlesin, mis ma temaga jaman ja paneks peale töötava 1300 mootori pealt tulnud karburaatori. Siit küsimus, kas otsida viga edasi või panna peale sellele mootorile mõeldud karpa? Ja kui see 1300 karpa ilusti teise mootori peal seades oli, kas ta hakkab ilusti tööle ka uue mootori peal või tuleb suure tõenäosusega seda ka seadistama hakata? Sai ka kontaktivaba süütekomplekt ostetud, mille samuti peale paneks. Ehk keegi viitsis lugeda ja soovikb arvamust avaldada? Tänud!