21011 sidur
21011 sidur
-
kkerdo
- Foorumi kasutaja
- Autod: tahan.
- Kontakt:
21011 sidur
Probleem siis selles et käigukast ei lülita käike sisse, panen näiteks käigu sisse, lükkan aga auto ikka liigub, tegelikult ta ju ei tohiks?
Teine mure see et sidurit alal vajutades jääb pedaal alla, arvatavasti siis siduripeasilinder vigane? Igatahes kolb sees liigub aga pedaali tagasi ei lükka, proovisin õhutada aga ikka ei midagi.
Vastajatele suured tänud ette ära!
Teine mure see et sidurit alal vajutades jääb pedaal alla, arvatavasti siis siduripeasilinder vigane? Igatahes kolb sees liigub aga pedaali tagasi ei lükka, proovisin õhutada aga ikka ei midagi.
Vastajatele suured tänud ette ära!
- Sander
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2101, VAZ 21011
- Kontakt:
Alustuseks, kas üldse siduriõli on sul? Kui on, siis vaata kindlasti üle ka siduri abisilinder, mis kinnitub käigukasti külge, sealt äkki mansetid läbi.
Teine võimalus on see, et äkki on salongist sees see vedru sul ajama pannud? Siduripedaali küljes peaks olema üks vedru(kui armatuuri alla vaatad, siis näed). Kui seda seal ei ole, siis ta ei saagi ülesse tulla.
Käikude kohta ei oska mina midagi öelda, pole kastidesse väga süvenenud veel
Teine võimalus on see, et äkki on salongist sees see vedru sul ajama pannud? Siduripedaali küljes peaks olema üks vedru(kui armatuuri alla vaatad, siis näed). Kui seda seal ei ole, siis ta ei saagi ülesse tulla.
Käikude kohta ei oska mina midagi öelda, pole kastidesse väga süvenenud veel

www.autokleebised.ee - Läbi minu saab kleepse soodsamalt ja võite saada ka oma kujundatud kleepse jne.