Otsin Niva 95a 1.7 karburaatorit. Kas sobib ka 07/08/09 karpa?
vaja niva 95a 1,7 karpat pidi sobima ka 07 08 ja 09 karpa
-
mMel
- Ladaklubi Liige
- Autod: 3x fwd, 5x rwd
Oleneb, mis seal enne peal on olnud. Kõige keerulisem variant on elektroonilise juhtimisega (nn ajuga) ja tooreklapita karpa.
Kui tooreklapp olemas, siis sobib lihtsalt ükskõik milline Lada karpa. Kõige lihtsam variant sellisel juhul on kasutada näiteks 2107 markeeringuga karpat. Isegi kui varasemast kõik nn aju juhtmed olemas, siis neid pole vaja kuskile ühendada. Bensiini tagasivoolu toru tuleks mootoriruumist sulgeda.
Kui tooreklapp olemas, siis sobib lihtsalt ükskõik milline Lada karpa. Kõige lihtsam variant sellisel juhul on kasutada näiteks 2107 markeeringuga karpat. Isegi kui varasemast kõik nn aju juhtmed olemas, siis neid pole vaja kuskile ühendada. Bensiini tagasivoolu toru tuleks mootoriruumist sulgeda.
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
Sobib mehhaaniliselt kõik esiveolised nõukogude liidus toodetud autod va oka.
Tauria, 2141, oda ja mis need kõik seal olid kus on peal Solex tüüpi karburaator.
Loomulikult sobib ka klassikaline weber või osoon tüüpi karburaator, ainult gaasihoovastiku pead teisele poole karpat tooma
Kuna lada sisselaske kollektor on nagu ta on siis pole siin mõtet rääkida midagi kitsastest kõridest tänavasõidu autol
PS! Kas vana puudub üldse, või mis viga tal on?
Tauria, 2141, oda ja mis need kõik seal olid kus on peal Solex tüüpi karburaator.
Loomulikult sobib ka klassikaline weber või osoon tüüpi karburaator, ainult gaasihoovastiku pead teisele poole karpat tooma

Kuna lada sisselaske kollektor on nagu ta on siis pole siin mõtet rääkida midagi kitsastest kõridest tänavasõidu autol

PS! Kas vana puudub üldse, või mis viga tal on?
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
Võib juhtuda, et ma olen selle hädalisega tallinnas veerenni kaupluses isegi kohtunud.
Tooge see karbuss mulle männikule või nõmmele koju.
Ma arvan, et saab sellest veast ka üle
Solexi puhul ei piisa lihtsalt asjade vahetamisest ja kokku-lahku ladumisest. Asjale tuleb läheneda mehhaaniliselt..
Uued poedüüsid peab võibolla ära viskama - tihti juhtub, et need on päris suvaliselt puuritud idapiiri taga
Loodan, et vanad on ka alles.
kontaktid profiilis.
Tooge see karbuss mulle männikule või nõmmele koju.
Ma arvan, et saab sellest veast ka üle

Solexi puhul ei piisa lihtsalt asjade vahetamisest ja kokku-lahku ladumisest. Asjale tuleb läheneda mehhaaniliselt..
Uued poedüüsid peab võibolla ära viskama - tihti juhtub, et need on päris suvaliselt puuritud idapiiri taga

Loodan, et vanad on ka alles.
kontaktid profiilis.
Männiku laiali Garage