gaas peal

gaas peal

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
Vasta
n
niblik
Foorumi kasutaja

gaas peal

Postitus Postitas niblik »

06 selline jama et kui ma esimese käigu sisse panen varba otsaga natuke gaasi annan hakkab auto ise kiirendama kuni mingi 5 põõrdeni ja nii kuni kolmanda käiguni ja gaasi pedaal liigub ise kui nagu vajutan siis tõmbab pedaali alla ja siduri peadaal ka vahest samal ajal alla jääda aga koha peal kõik gaas ja värgid toimivad ilusti. natuke segane jutt aga proovige asjatundjad kuidagi aru saada :D
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Alustuseks tuleks endale selgeks teha kirjavahemärkide kasutamise ja lause ehituse põhitõed.

Jutust jäi selline mulje, et paned esimese käigu sisse, siis kiirendab ise kuni kolmanda käigu lõpuni, ehk vahetab ise käike ka? Mõtlesin juba, et automaatkastiga, aga mainisid siduripedaali. Seega mitte.

Vaata mootoripadjad üle.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
n
niblik
Foorumi kasutaja

päris nii hull asi pole veel õnneks, et käike vahetab aga mootri padjad on korras aga kas käigukasti padi on mul küll täiesti läbi kas see ei saaks kuidagi mõiutada ?
n
niblik
Foorumi kasutaja

vaatasin just enne kapoti alla aja mõlemad mootori padja poldid on pooleks :D minu viga aga siis kui see gaas jamama hakkas olid veel need asjad terved nii et nüüd viga teada
Kasutaja avatar
Qunts
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2105, 2107 ja Zaz 966
Kontakt:

Postitus Postitas Qunts »

Kindlalt vaheta ära käigukasti padi ka !!!
Muidu võib anamomaalia korduda.
Miks enamus remondivad siis kui asi küljest kukub?
Ei ole nii rikas, et osta odavat ....
Vasta