Sai siis oma õuepeale veeretatud ka üks väike Ziiguliii hakkatis. Tegelt juba pikkalt silma peal hoidnud ja oodanud seda kõige õigemat kullakest.

Igatahes nüüd eelmine laupäev siis 1. august sain telefoni kõne, et pakkuda LADA... 06 ... 063 ... 063 Super lux ... Ega ma ka suu pihta polnud löödud ja küsisin kohe, et ... hind?!? Selle peale no kaks-kolm sotti, ma saadan pildi ka... No ootasin siin 10 minutit ja sain oma pildi kätte... Mina selle peale, loll oled??? kolm sotti ja tulen järgi ise treilaga... Sai käidud siis täna järgi sellel... hoovi peale astusime esimene asi, "Asssa nugis", nii korraliku pilli nägin ma viimati unenäos, üleelmisel aastal...
Autost:
Värv: Tumesinine (originaal)
Aasta: 1983
Auto ajaloost siis niipalju, et auto ostetud 83. aastal autoostu loaga, auto olnud terve selle aja ühe inimese käes. Selle 32. aastase autoga sõidetud ainult 32999 km!!! Ja see täiesti orginaal läbisõit

Üks huvitav asi mis tal sinna veel aretatud oli, on plokki eelsoojendi, et talvel -30*C 15 minutit juhe seina ja mootor on 50*C käivitub poolest pöördest.
Igatahes kaasa sain ma terve jooksu talvekaid velgedel, terve jooks suvekaid velgedel

Igatahes saate minu kullakesest (063'st) homme pilte ka!