Fiat 124 RHD, messershmit109, 1970

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
m
messershmit109
Foorumi kasutaja
Autod: Fiat 124 RHD

Postitus Postitas messershmit109 »

Kõik juhtus kiiresti ja ootamatu:o . Ühel õhtul tulin koju töölt ja sain PS sõbralt kes elab Venemaal , et Maltal ootab mind Fiat 124 RHD , ja on vaja sõita temaga läbi Europa Eestise , ja siis kevadel auto läheb Ekaterinburigsse .

Paar sqna üldse kuidas läks trip Malta-Estonia .
Alguses oli nattuke hirm , kui vaatasin kardile palju oli vaja sõita , aga silmad kardavad -käed teevad . Viie päeva jooksul oli sõitnud rohkem kui 4000 km läbi Malta - Siciilia - Itaalia - Austria - Slovakkia- Tsehhi -Poola -Leedu -Lätti.
Lapsepõlves olen sõitnud isaga paljudele Europa riigidele , aga kui sa sõidad üksi ja vana autoga nii kaugele see on juba teine lugu , ja kui manteel Karabineeri sõidavad sinu järgi ja teevad pilti mälestusele ja peale seda näitavad sulle suur sõrm , kui sa tuled parklasse Edelweiss mäe kõrval ja Lamborgini Aventadori omanik küsib sind kust ja kuhu sõidad ja näitab suur sõrm :rolleyes , kui tundmatu inimene Siracusa linnas öösel, aitab sulle leida hotell , juttustab kuidas edasi sõita ja sovitab edu , GrossGlockner HochAlpenstrasse 2500 m kõrgusel ja veel veel veel .

Mis saan autos öölda - lithe , mugav , ilus , sõidab päris hästi oma 1.2 mootoriga , läbisõit 39 000 miili , ainult rehvid ei ole originaalsed .
Piltid lisan kui jõuan nende suurus lühem teha
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Autod: 013

Postitus Postitas SexSix »

Tundub, et iisak tegi sellest autost pilte.

http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... #pid213993
Kasutaja avatar
veljo15
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 - 210V8 - 2105 - 2106 - 2x2107 - Niva - Vis

Postitus Postitas veljo15 »

Kui sama,siis olen isegi seda paar korda näinud.. Oli kohal ka Tagadi laadal ;)
Ladapisik--PISIK KOGU ELUKS !!!
m
messershmit109
Foorumi kasutaja

SexSix kirjutas:Tundub, et iisak tegi sellest autost pilte.

http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... #pid213993
Jah täpselt see on tema
m
madgreyrat
Foorumi kasutaja
Autod: VW Golf 3 GTi
Kontakt:

Postitus Postitas madgreyrat »

Sai isegi vast ükskord käppasid üksteisele loobitud paldiski mnt-l, kui olin punase honda civic sedaaniga :). Olin tegelt enne seda ka märganud seal kandis tiirutamas, üli bueno !
m
messershmit109
Foorumi kasutaja

madgreyrat kirjutas:Sai isegi vast ükskord käppasid üksteisele loobitud paldiski mnt-l, kui olin punase honda civic sedaaniga :). Olin tegelt enne seda ka märganud seal kandis tiirutamas, üli bueno !
Tänud . Tihti inimesed mõtlevad et see on Zhiguli kopikas , siis kui sa ütled , Khmm see on Fiat ,:o ei oleee ei võiks nii olla , ja lõppuks siis tahavad mootori vaadata et kindlasti teada et see on Fiat .
m
messershmit109
Foorumi kasutaja

Augustis tuli mulle Inglismaalt selline Niva . Ei tea kaua ta jääb minu käes , aga panen paar pilte siia et kõik saavad näha . Rohkem sellised Eestis ei ole .
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Vasta