Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
nuu sain siis kah endale auto lõpuks vaja kõik õlid vahetada ja puksid....paar roostetäppi kah peal nagu ikka......tuleb vaeva näha...loodan auto summercamp'i ajaks enam väh korda saada.....
pildid aadressil http://www.hot.ee/much/2101
kui aus olla siis tuleb ikka natuke tööd ka teha, et selle korralikult sõitma saax. Ise käisin eile alla ja uurisin ja puurisin. kere on iseenesest hea, aga muude plekkidega natuke asi probleemsem
sisu selle eest 5+
sry aga e30 ei huvita mind terviklikul kujul, minu mootori omandamisest võid unistada aint sest seda ma ei müü ja perse ma ka ei kavatse keerata oma projekti, ja 06'd 07'd jne ei meeldi mulle üldse, õige sigull on ikka kopikas ja 02
jällegi teen väikse update'i:
ostsin täna prillimäe lammutusest endale k26 turbo, 2.5 liitrise diiselmootoriga iveko pakiauto oma.kõik paistab enam-vähem korras olevat, hommikul hakkan teda siis ilusaks tegema ja ilusamaid ilmi ootama et saaks muuga tegeleda.
väga hästi tegutsed,ning tubli oled et viicid sellega jamada:) kas plaanis on sixile need bemmi valuveljed kah alla pigistada?kui teed siis su auto on 5+ muidu ilma velgedete on kah 5+
ei need valud on juba zajetzi auto all, kes camp'il käis nägi ja teab. alla tahaks panna estonia vormeli slikid 13" ees 195 ja taga 230 laiusega. need mul juba ammu vedelevad garaasis.
Hull projekt, isiklikult ma ei viitsiks hakata Ladale teist mootorit peale aretama hakata, kuigi oleks vajalik küll oroginaaltehnikaga võimsat tänavasõidukõlbulikku ja pikalt kestvat mootorit pea võimatu ehitada, nii et kui kavatseda Ladaga pikalt sõita on see ainuõige tee, et teise margi mootor.
Slikkide kohta siis nii palju, et tänaval sa nendega sõita ei tohi, politseiga kokku puutudes võid saada karistada, aga muidu ise olen sõitnud enamus aega selliste kummidega mis slikiks muutunud
turbloclub'ist soovitati k26'te. ja kuna see on pärit iveco 2.5 diisli pealt peaks käima väga hästi. ja väikseks ta ei tohiks küll jääda, minu kõige suurem nuhtlus on toru kolle. aga noh ka see probleem leiab lahenduse, mul juba mingi algeline mõte on kuidas seda teha
oi rsk, sellest saab küll üks kuri auto tulema kui valmis saab:) kopika kergema kaalu tõttu saavad ehk selle mootoriga bemaridki omale vääga hakkamist täis konkurendi:D btw, kas kavatsed asja ametlikult regeda, st. taodelda ark-ist iseehitatud auto dokumente, et asi ka tänaval legaalne oleks?
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
soov oleks jah aga noh teate isegi kuidas arkiga lood on, nad ei taha seal isegi eeskirjade järgi ehitatud autodele anda pabereid. ja muideks kopikal on tänu sellele nii väike kaal et ta mootor ei kallu suurt midagi, mul tuleb juba ainuüksi tänu bemmi mootorile 100 kilo kaalus juurde, kaal tuleb umbes sama mis e30 bmw'l(umb. 1150kg vms). minu ainus eelis bemmide ees hakkab olema turbo.
Algselt postitas: Kriisa
oroginaaltehnikaga võimsat tänavasõidukõlbulikku ja pikalt kestvat mootorit pea võimatu ehitada, nii et kui kavatseda Ladaga pikalt sõita on see ainuõige tee, et teise margi mootor.
oled sa selles ikka kindel?
...mõeldes hirmraskele ninale ja ülikergele taguotsale
1,8T oleks ikka palju parem olnud
eks varsti üks kiiresti otsesõitmise auto jälle juures
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."