2103 Ingvar 1974
2103 Ingvar 1974
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
-
ssiksifanatt
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2103
2103 Ingvar 1974
Tervist, olen pikalt siin jälginud teiste kasutajate tegemisi ning projekte ja otsustasin et kirjutan ka siis midagi enda kokkupuutest zigulidest . Esimene masin oli vaz 2106 mis oli algselt minu vanaisa oma aga andis selle mulle ´niiöelda´rallimiseks kuna tal oli kere suht läbi. See auto aga kahuks kaua ei kestnud ning läks rauaks kuna tollajal ei osanud zigulist erilist lugu pidada.Järgmiseks aparaadiks oli 2101 milllel oli sammuti kere väga läbi ning millega sai jäärajal lustitud.Sellegi isendi eluiga lõppes kahjuks taaskäitluses.Sealt edasi ostsin 2010 aastal endale 2103 mis on 1974 aasta väljalase ning siiani minu kõige korralikum siks.Kere on väga kõva kuigi on ka mõningaid värvi kahjustusi .Muu kohapealt on temaga siis nii et esialgu oli ka see mul rallimiseks kuni nüüd siis siiamaani kus ma olen otsustanud ta täis korda teha ning ringi sõita.Olen nüüd teda siin järgemööda ehitanud nii kuidas rahakott kannatab.Mootorit olen teinud tal niipalju et see talv sai võetud pilbasteks ning sisu ära vahetatud,plokikaan sirgu lihvitud jms.Pisi detaile mida vahetamist vajasid oli palju ,alustades elektrisüsteemist releed, lülitid,genekad jne. Sealt edasi siis veermik mis nõuab kerget pukside vahetust ning tehtud on ka pidurite uuendus,klotsid trossid,silindrid.Vahetamist ootab veel ka muidugi esiklaas ja siis ülevaatusele. Tegemist jagub muidugi veel pikaks ajaks et sellest üks ilus eksmplar teha ...

http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=7972
Teema pealkiri võiks õige olla.
Aga auto on ilus.
Teema pealkiri võiks õige olla.
Aga auto on ilus.
-
ssiksifanatt
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2103