Oeh.. lubadusi ma ikka pidada ei oska, uusi pilte pannud ma ei ole ja tegemistest ka rääkinud pole.
Igatahes, auto jääb siiski motospordiks ja seda on ta ka igati õigustanud. See, et ta korralik ja originaal on.. ei tasu selle üle vinguda, praegu on müügis päris mitu sama korraliku 06-te ja pealegi on ka aasta üsna uus. Tean mis on rariteet ja mis on uunikum, selles osas oskan väärtustada ja teha õiged otsuseid, seega sai selle lada puhul tehtud otsus õiglaselt.
Niisiis hetkel tehtud töödest on auto korralikult puhastatud, sisse pandud uhiuued Norma traksid mõlemile istmele, vahetatud käigukastis ja tagasillas õlid, hooldatud mootori poolt ja muud nipet näpet, auto on oma parimas konditsioonis. Ahjaa.. alla sai ka soetatud uued Continental ice contact rehvid.
Olen teinud temaga praeguseks 5 jääraja sõitu, millest 2 on toonud ka kogunisti 2.koha karikad ! Ühes sõidus oleks saavutanud ka üsna hea aja, kuid paraku ajasõidus tuli üks puhas enda sõiduviga sisse.
Tuleva nädalavahetuse jääraja sõidud jätan vist vahele ning panustan ülejärgmisele nädalavahetusele. Üritan tuua veel ühe karika koju ja siis võib olla selle hooaja lõpuga rahul. Mainin siia juurde ka, et jääraja sõitmisega tegelen esmakordselt oma elus üldse. Järgmiseks talve hooajaks luban, et auto saab nii palju täiustatud veermiku ja tehnika poolelt, et suudan karikaid juba rohkem koju tuua.
Varsti aga on mul kodus Niva mootor, mida hakkame arendama ja veidi "kangemaks" täiustama. Siis tuleb juba järjekordne uuendus teemale.
Küsimused, kiitused, laitused on igatu oodatud!