2105 exiden 1982
2105 exiden 1982
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.

Jõudu masinaga igatahes ja pane miskit rohkemat ka kirja.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
-
eexideN
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2103
Ostes oli peal juba, pole minu leiutisGTA kirjutas:Igast asja juba nähtud aga seda, et nullviiele 03/06 iluliistud pandud oleks, näen küll esimest korda!
Jõudu masinaga igatahes ja pane miskit rohkemat ka kirja.

Mootor on siis 1,5l 03me mootor, see ise peale tõstetud. Auto on ülevärvitud, küll natuke lohakalt.

-
eexideN
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2103
Nii, selline küsimus geneka kohta, täpsemalt siis tule mis armatuuris mõlema hakkab aku tuli, see tähendab ,et ei lae aga mul laeb , peale on pantud golf 2 genekas ja küsimus täpsemalt on et äkki on juhtmed valesti ühendatud, kui süüte sisse keerad peaks minema see tuli põlema aga mul läheb siis kui auto käima läheb?
Praegu käsil ketipinguti ja keti leevendi vahetus. Õhtul lisan ka mõne pildi.
Praegu käsil ketipinguti ja keti leevendi vahetus. Õhtul lisan ka mõne pildi.