Nonii, täna sai siis auto endale varjualuse ja sain ka natuke auto kallal nokitseda, sai küljest võetud kaitserauad ja nüüd proovin neid sirgeks painutada millegi vahel (ideid ?), samuti tuleb mul nende kinnitused üle vaadata. Veel oskaks keegi äkki pakkuda miskit puhastusvahendit, millega kaitseraudu ja iluvõret puhastada saaks, midagi odavamat ja lihtsamat. Veel küsiks selle kohta, et auto karbid ja nii esipõll kui tagapõll on kivikaitsega üle tehtud, aga eest on seda veidi maha koorunud ja sealt alt tuli rooste välja, kruvikaga kraapisin siis veel seda maha ja roostet tuli veelgi mõne koha pealt, sealt aga kus kivikaitse korralikult kinni oli all haljas plekk, et kas peaks veel seda kivikaitset maha kaapima või lihtsalt need kohad mis kahtlased tunduvad.
Lisaks leidsin ka riiulist tutikad samara ilukilbid, mis võibolla peale väikest modimist alla lähevad ja halogen lisatuled, millede jaoks mingi juhe juba ette stange juurde läks, loodan et see töötab ka. Üldjuhul uurisin ka autot nii pealt kui alt ja suuri roostekahjustusi või auke kuskil ei paistnud, alt on ka kõik paksult mingi õlilaadse asjaga koos, samuti kraapisin uste alt servadest seda möginat maha.
Lisaseadmetest on autol ka plokisoojendus, mis talvel kindlasti ära kuluda võib ja samuti ka raadio sain peale väikest nokitsemist tööle. Ise olen igatahes autoga rahul ja esialgu plaanin väliselt korda teha, samuti mõlguvad peas mõtted esipõlle lisast ja tagasihoidlikust tagaspoilerist.
Veel tahaks küsida et kust ma võiks värvikoodi leida, et kus tavaliselt ladadel see on (audil oli näiteks pagasniku põhjal kleeps kust sai koodi) see auto on ilmselt küll ülevärvitud, aga äkki kuskilt ikkagi võib leida värvikoodi, vaja oleks seda värviparanduste tegemiseks, et kõik ikka ühte tooni saada.
Samuti tahavad mõtted võimsama mootori poole mõlkuda, aga vahendeid vist praegu ei jaguks ja praegu sõidaks vist suve lõpuni sellisena nagu ta on.
Ahjaa, istmed lähevad ka vahetusse, on olemas miskised opel ascona või rekordi istmed, mis lähevad esiistmete asemele ja võibolla ka tagaiste läeb vahetusse.
Igatahes... pikk jutt sai praegu, aga kui miskit arengut, siis kostitan ka piltidega, vaatan et roosteaukude pilte on mujal teemades küll juba

, mul õnneks ainult esipõll veidi roostetab ja mujalt ka ainult veidi pindmist roostet.
Igatahes...

uni peal juba.. kui keegi viitsib miskit hääd nõu anda eelnevatele küsimustele siis oleks tänulik.
Edit: Ahjaa.. esitiival olev mõlk läks peaaegu üldse meelest, igatahes üritan sellega ka tegeleda, lolli koha peal ta on, aga kui võtan ratta alt ja logari küljest, ehk siis pääsen ligi sinna ja saan veidi välja taguda seda, päris täis pahteldada poleks mu meelest eriti arukas, kuna oskamatu tegemise puhul võib seal üks labakäesuurune pahtlilatakas lihtsalt üks päev ära pudeneda.

proovin ikka välja lüüa. Ja tagatiivad ja tagastange on ka hoope saanud, et teagi kas lumevallidest, aga siiski, tuleb sealtki veidi kõpitseda.