21063 --martink-- kere 90 ülejäänu 73

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
-
--martink--
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2106; 21013; Opel Omega 2.5td 98
Kontakt:

Postitus Postitas --martink-- »

Mul käsil selline projekt http://hot.ee/martinkorjus2/
olen juba lollimoodi viivitanud sellega, kuna pole omanud julgust seda avalikusele esitada.

Kõigepealt ma küsiks teie põhimõttelist arvamust selle kohta, et kas see mul võib läbi minna jms. Kuna ma olen majandusklassis(gümn) siis rääkisin sellest projektist ka oma majanduse õpetajaga, kes kiitis plaani iseenesest heaks, aga just see MASU aeg on mulle komistuskiviks.

Ja siis räägime ,muudest asjadest edasi.
a
Arvos
Foorumi kasutaja
Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131

Postitus Postitas Arvos »

Otsekoheselt sulle: Tule taevast alla noormees. Küll oleks hea kui niimoodi sponsoreid tuleks. Siis poleks töölkäimisel enam mingit mõtet. Aga ehitada võid küll kui selleks vahendeid leiad. Vaata näiteks, kuidas anti oma auto üles on ehitanud. Oleks kõigil sellist pealehakkamist ja sitkust.
See on muidugi ainult minu arvamus.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
v
VAZ
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas VAZ »

Ma arvan, et sa pole täiesti normaalne inimene. See arvamus tekkis peale su kodulehe põhjalikku uurimist.
Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
a
Arvos
Foorumi kasutaja
Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131

Kas ma sain ikka õigesti aru, et selleks lammutati auto laiali, et see ühest kohast teise toimetada? Kui see nii oli, siis oleks ilmselt lihtsam ikkagi muu transport lammutamise asemel valida. Või pimedas pimedalt vedada.
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Müügiteema kodulehel on küll tasemel:yllatunud. Oleks pidanud enda kraami ka enne metalli kokkuostu viimist müüki panema.

[Muudetud: 18-2-2010 hautz]
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
t
twist
Foorumi kasutaja
Autod: 2101

Postitus Postitas twist »

Selle aja, mis sa kodulehe tegemisele raiskasid, oleks võinud sa küll magamisele kulutada, ehk saad pea selgemaks:P

Iseenesest on mõni asi küll päris põhjalikult ette võetud, kuid teadmata, kuidas asjad tegelikult toimivad, on raske kõike õigesti teha.

[Muudetud: 18-2-2010 twist]
Kasutaja avatar
sveno
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 01-R, BMW 318R

Postitus Postitas sveno »

sai kah koduleht viimse kui sõnani läbi uuritud jah võtan kah seisukoha, et üks tugev uinak tuleks ikka pidada.:lol

[Muudetud: 18-2-2010 sveno]
Kasutaja avatar
MAZ
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2103 75,

Postitus Postitas MAZ »

Oi jah oleks elu nii lihtne,et ainult raha annetataks siis oleks vist minu volga ka juba ammu valmis saanud:P:lol. Üldiselt rohkem võiks autost kirjutada ja äri plaani alustamiseks oled veid vale asja valinud.:lol
Lada, remondi ja ehitamise rõõmud aastast 1971
a
altsu
Foorumi kasutaja
Autod: 21061 1.5 54kw, A6 2.8 142 kw

Postitus Postitas altsu »

Koduleht on 5+, sain kõhutäie naerda ja hommik on palju ilusam:lol
-
--martink--
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Tänan kõikide positiivsete vastuste eest, seda mul just vaja oligi :)
Kasutaja avatar
deud
Foorumi kasutaja
Autod: lada: 21061

Postitus Postitas deud »

hmm...pole sõnu. Soovitan ka lugeda! Paar Head kohta esiletoonud.

Projekt ?Lada? sealt teema alt mõni huvitav lõik:
...See konkreetne masin pole spordiotstarbega, nii et jääb ära kõik, mis otseselt viitab spordile (suur antitiib, uhkeldavad tekstid autol(va.sponsorid), sportsummuti, sportrool, terasest autopõhi, sport pedaalid, 5 punkti rihmad, sportistmed)
Kuid ta plaan siiski siuke.
Toonklaasid; 15''valuveljed+ laiad rehvid; vajadusel koopalainedid; ilma aknakolmunurkadetta üksed; ; engel eyes ümber esimeste tulede; udutuled nii ette, kui ka taha; spoileriring; tagasihoidlik antitiib, ma ei tea veel, kuidas on lood põhjavalgustusega, tean et see vist on keelatud eestis, kuid ma ei tea kas tahangi seda üldse, kuigi see oleks ilus arvatavasti.

Teine hea lõik.

Auto pole muusikakeskus ega kinosüsteem, sestap ei pane ma sinna ühtegi ekraani ega supakat. Muidugi kvaliteetsest helisüsteemist ära ei ütle ja GPS on ka hea variant.
Plaan tal selline hoopis.
4x 200w kõlarid(igale uksele)+ 450W 4 ribalised tagumise akna juurde; 6 kanaliga helivõimendi; autoraadio mis toetab mp3 CD-sid ja bluetooth-i;

Tema sponsori plaan.
Sponsorite mõte hakkas mulle meeldima, sest mul on reaalselt neile midagi vastu anda- mina tegin sellise internetisaidi, nagu see siin ja panen taustapiltideks nende firmade logosid heledalt, nii et minu tekst pealt korralikult ikka loetav oleks. Siis teen ma ka eraldi sellise lehe, kus on kõikide sponsorite firma logod õigetes värvides ja sealjuures ka siis on tekst, millega ja kui paljuga nad mind on toetanud, ning link selle firma veebilehele. Kolmandaks ostan ma sponsorite rahade eest endale autode vedamiseks mõeldud järelhaagise, kus siis peal on nii selle internetisaidi aadress, kui ka suuremate toetajate logod. Firmade järjestus sellel lehel on alfabeetilises järjekorras. Veel on ka igal interneti lehe üleval nurgas 6- kohaline number. Number näitab ära mitu korda on seda konkreetset lehte üleüldse vaadatud. Kui klikkida sellele arvule, siis tuleb täpsem statistika leht.
Kuna praegusel majanduslikult raskel ajal on sponsorite leidmine suhteliselt keeruline, kui mitte võimatu, siis iga füüsiline isik, kes soovib mule abi pakkuda, ükskõik millist, olgu siis selleks lihtsalt head mõtted, rahaline toetus või erinevate teenuste/toormaterjalide(klaasriie, vaik, pahtel jms.)/varuosade odavam, kuimitte täiesti tasuta osutamine/varumine. Soovi korral võin teie (täis)nime sponsorite listi lisada.
Kasutaja avatar
-lada-
Foorumi kasutaja
Autod: lada 2103, 2106, 21013

Postitus Postitas -lada- »

Lugesin ka seda kodu lehte, nalja ikka sai!:D
m
masuurik
Autod: 1.seeria LADA

Postitus Postitas masuurik »

Piirake vähe erutust.:puzzled
Jutt küll natuke keeruline ja raskestimõistetav aga midagi vähemalt toimub.
PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

Jah, arengut tõesti paistab. Kuigi kui asi juba nii ette on võetud, oleks sellise valuvelje taha kena ketaspidur sobinud, mitte trummel nagu tagasillal originaalis on. Nagunii see eriti legaalne auto ei paista tulevat jutu järgi.
Koduleht on nagu ta on ja tekst ka on nagu ta on, aga muidu edu:)
-
--martink--
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Nii, nüüd sain natuke aega, et hakkan järgemööda kõigile vastama.

to Arvos: Ma olen siiamaani proovinud kahe jalaga maa peal olla, ma olen proovinud asja võimalikult mitmekülgselt läbi mõelda ja praeguseks on tulemus selline. Ning nagu sa näed, siis pealehakkamist mul on. Jah pm. auto lammutati selleks juppideks, et seda vedada, ma kodus lammutasin seda niikuinii edasi ja praegugi on see täiesti seibideks olekus, transportida oli seda vaja Narvast Keilase, umbes 250km, mis pole just lühike maa. Muu transport oleks kalliks läinud ja pimedas pimesi vedamiseg on suurem risk ka vahele jääda, kui lühema maa puhul.

To VAZ: Äkki selgitad põhjalikumalt, miks ma pole normaalne inimene?

To hautz : Kunagi ei tea, mida kellelgil vaja läheb, minul ta seisab niisama ja olulist ruumi ka ei võta ning kuulutuse panek ei maksa ka ju midagi

To sveno : Ja mis ma peal uinakut teen?

To twist : Algus oli küll raske, aga kui ma nüüd alustaks täiesti puhtalt ning materjal oleks olemas(pildid; tekstid), siis ma arvan, et üle 6 tunni mul sellise asjaga ei läheks. Selleks, et mõista, kuidas asjad tegelikult toimivad tulingi siia aru pärima.

To MAZ: Ega see "annetus" nüüd nii lihtsalt ka ei tule, miskit peab ikka ise ära ka tegema. Aja suhtes on sul täitsa õigus, aga mida varem, seda parem.

To deud : Miks sa tood välja lõike, mida igaüks saab ise ka lugeda. Muide, too välja täpne lause, mis nalja pakub, sellise pika teksti jooksul asi natuke vajub laiali. Sa vist mõtled näiteks seda, et see pole spordi otstarbega, kuid ma tahaks spoila ringi? vastus: Spoila annab performance't juurde ja muidugi ka ilu, see mis annab (minujaoks) mõista spordiotstarbest oleks sport summuti, korviste, jne. mida tavalistes autodes pole.
Audio osas, need 450W pole supakad, need mul isegi juba valma vaadatud.

To -lada- : Naermine pidi eluiga pikendama, kuid koduleht kirjutatakse siiski kokku ;)

To masuurik: tänan mõistlikuse eest, jutt mul jah vähe keeruline vb, aga asja saab alati prandada.

To corrado: Mis trummelil viga on? Legaalsuses on teine probleem, nimelt ma tahaks seda legaalselt ikka kõike teha, siiamaani on mulle pinnuks silmas see roolisüsteem pm. aga muu jääb ju originaalilähedane, kere konstruktsiooni ju ma muutma ei hakka. Muidugi ma võin eksida, sest ma ei tea, mis on legaalne ning mis mitte.

Üldsielt. Ma olen ka siin foorumites pärispalju teemasid lugenud ja siitki häid mõtteid saanud, kuid seda materjali on üsna palju.
Kui mul sellest projektist niimoodi asja ei saa nagu ma soooviks, siis ma jätkaks seda , kuid vähe teise nuurga alt ikka siinsamas foorumis.
l
lada
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas lada »

Tore, et vähemalt kuskilt algust oled teinud kuid nii mõnegi asja suhtes on Sul siiski arusaam täiesti vale. Mingeid sponsoreid jms ära küll lootma hakka, neid ei tule Sulle nagunii sellise tegemise peale..raha masina tegemise jaoks saad vabalt teenida ka kooli kõrvalt, vähemalt kõik raha mis ma oma autosse pannud olen, olen ka ise teeninud ning ei ole see raha teenimine võtnud ka mingit ulme aega minult ära, minu "nullkuue" teema leiad samuti siit foorumist, kui huvitab.
Muidu edu ja tegele ikka edasi autoga, lihtsalt mõtle ja uuri rohkem, enne kui Sa tegutsema hakkad. Siinsamaski foorumis on nii mõndagi kirjas mida teha ja kuidas teha ning kui midagi arusaamatuks jääb siis küsi julgelt.
t
twist
Foorumi kasutaja
Autod: 2101

Postitus Postitas twist »

Huvi pärast küsin, et mis sellel roolisüsteemil viga on? Paned 05/07 kardaaniga roolikarbi ja turvaline küll. Sõidavad ju pea kõik VFTS-id nii. Tahad veel turvalisust, siis pead paigaldama 4p traksid. Sealt edasi juba korviste, turvapuur...
Üldiselt on nii, et asi, mis peaks kõlbama kõigeks, ei kõlba lõpuks mitte millekski. Pead valima, mida Sa kõige tähtsamaks pead auto juures.

[Muudetud: 19-2-2010 twist]
a
Arvos
Foorumi kasutaja

Ohjah, sinu viimase sõnavõtu peale ei ole mõtet midagi kostagi. Jääb üle ainult ohata, lugupeetud martinkorjus.
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

Trummel on lihtsalt kole ilusa valuvelje taha. Ammutuntud tõde juba. Eks see ole küll maitseasi aga noh.
Ja no legaalseks sa neid asju nagunii ei saa. Päris ausalt öeldes ei või sa neid valuvelgigi sinna alla panna ilma arkist ümberehitusluba võtmata.
Velje ja rehvi mõõdud peavad vastama tehasest tulnud mõõtudele. Samas reaalselt see eriti kellelegi ette ei jää.
v
VAZ
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas VAZ »

Algselt postitas: corrado
Velje ja rehvi mõõdud peavad vastama tehasest tulnud mõõtudele.

Velg võib olla 1 toll kõrgem, kui tehasest ning rehvi võib ükskõik millise velje peale tõmmata.
Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
Vasta