Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Tere, kirjutan ka nüüd oma esimesest ladast, mis sai soetatud.
Vabandan kohe lollide küsimuste pärast mis võib tulla, sest lada esimene mul, ehk algaja olen suht. .
Plaan siuke et uus värv ja välimust teha paremaks. Masinat ei tee orginaaliks.
Võite pakkuda:
1) 011 stangesi
2) 5 käigulist käigukasti
3)
4) 4*valuvelgi
Välimus on enam vähem natukene roostet on aga mitte kõige hullem.
Igatahes paremad pildid kui mõnel siin, ei vihja otseselt kellelegi, aga on olnud ikka selliseid pilte et mitte midagi ei saa aru:D
Aga see selleks.
Vaznik paistab isegi päris kena..puhtaks pesta ja uued pildid teha,saaks roostest rohkem aimu, praegu kõige hullem ei paista.
Kuida makiga rahul oled? mul endal pmst sama, nõks uuem aga välimus sama ja ega omadusedki palju erineda ei tohiks
Algselt postitas: iisak
Kui puuduolevaid liiste soovid, siis võin selles osas aidata. Ja need plastikud esitulede ümber pole valgena kah just väga ilusad.
Liiste pole vaja, endal olemas, aga tänan pakkumast. Need plastikud endale ka eriti ei meeldi. Aga ma arvan et värvin need mustaks ära ükspäev.
HMM....ilmselt minu vanemate kunagine auto siia jõudnud.Kas auto tõid Lihulast? kui jah siis see meie peres olnud omajagu aastaid tagasi.Eks kui isa tahab,siis kirjutab sulle siia midagi ajaloost ja autost.Temal sellega mälestusi ,minul üldiselt neid pole selle autoga.Leidsin ka ühe pildi vanast pildialbumist sulle.Tee ta samailusaks kui ta omal ajal oli....Selle auto osi on mul veel alles.Peeglid ilukilbid tagumised ja võibolla midagi veel:lol
Ott
Tõin selle tõesti Lihulast. Olen vaadanud paljusi teemasi et äkki on see olnud kellegi käes.
Jutt oleks hea tõesti
Ega sul veel seda esispoilerit alles pole?
Aga muidu loodan ikka paremaks ja ei rallita sellega niisama ringi. Kevadel plaan uus värv (sinine).
Esispoilerit jah pole .Enda oma ostsin ka juba plastiku ja rallimeestelt .Sel autol oli alumiiniumist lisa.samasugune ,mille ma siim789 andsin.Strutbar on aga selle auto küljest:).
Aga edu sulle.Eks räägin isale ehk kirjutab mis sellega tehtud jne..