lukku, müüdud

lukku, müüdud

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
r
Ruc1990
Foorumi kasutaja
Autod: 21061

lukku, müüdud

Postitus Postitas Ruc1990 »

Tervist siis köigile, olen siin foorumis uus ja mötlesin et lisaks ka oma lada siia. Mul on siis lada 110, 2003 aasta keskpaigast ja nagu aru olen saanud et tegu on 3nda versiooniga. Mootoriks on 1,5L 67kw.
Auto oli läbisöit minukätte jöudes 97000km ja enamus sellest soome teedel tekkinud.
Auto on lisavarustuse poolest hiilgav, peale sai niipalju kui hetkel vöimalik oli enamvähem.
- Veateataja(avatud uksed ja katkised pirnid jne)
- REISIARVESTI :yllatunud
- Defa mootori eelsoendus
- Immobilisaator
- Kärukonks
- Toonklaas
- Külgedel uksekaitsed
- Antitiib koos piduritulega
- 4x el aknad
- VDO helipakett
- avtoVAZ originaal valuvelg 14"
- Körgendus
- Automaat tulede regull
- Signa Defa koos kesklukuga
- Reguleeritav roolisammas

Kindlasti ka midagi veel mis hetkel meelde ei tule aga ex siis hiljem lisan. Tehnohooled on tal alati täpselt tehtud.
kui midagi juurde tuleb siis lisandub.

Hetkel korda teha vaja:
- Tagaaknad ei tööta(tegematta)
- Esiveermikus kolinad(tegematta)
- Tagaveermikus kolinad(tegematta)
- Kapotil metsik rooste(vaikselt nokitsemises kuna pole rikas piisavalt, hetkel uuristatud ja krunditud)
- Siduri survelaager köriseb(sünnist saati, kuid ennast häirib)
- Sidur libiseb:sein(ootan rikkamaid aegu ehk tegematta)
- Salongi valgustuse muutmine nokia roheliselst uv roosaks vöi mersu valge pole otsustand.(pooleli)
- Avarii tagajärjed(pooleli)

Ja tehtud tööd:
- Tagaamordid alla vajunud ning üx murdus pooleks(ajutiselt golfi amordid, vedrud ning lada vedrud lisks vahel)1.10.09
- Kojamehed jäävad keset akent seisma(korras)5.10.09
- Hammasrihma katkemine (rip 15.10.09-23.10.09)
- Plokikaane tihendi vahetus(tehtud 23.10.09)
- Hammasrihma, rulliku ja pinguti vahetus(tehtud 23.10.09)
- Diagnostika (24.10.2009)
- Detonatsiooni anduri vahetus(24.10.2009)
- Kommutaatori vahetus(24.10.2009)
- Öli-, tosooli vahetus (25.10.2009)
- Taga trummli klotside vahetus (11.11.2009)
- Tosooli lekke peatamine(28.12.2009)

Aga siis ka paar pilti

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

[Muudetud: 29-12-2009 Ruc1990]

[Muudetud: 19-3-2010 Ruc1990]
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

16 klapisel mootoril rihma purunemisel klapid lähevad pähe. Võib olla nii kõverad klapid, katkised kolvid kui ka purunenud plokikaan, nii et hoia pöial et asi väga hull poleks. Siin 8 klapisel on eelis, rihm läheb katki paned uus asemele ja korras ;)
Edu autoga, tegemist on suhteliselt mugava liikuriga :cool:
Jupid Venemaalt!
r
Ruc1990
Foorumi kasutaja

Nii, hetkeseisuga sai hangitud uus(kasutatud 60 000km) mootor millel mehaanika pool korras, ning vana mootri lammutus on hakand peale, hetkel vötsin lahti sisselaske, väljalaske ja klapikambrikaane koos nukkadega(kahju mootorist, nukad naq uued veel, ning köik läigib seespool tal), igatahes tna jäi poolikusk kuna polnud torksi käepärast et plokikaant lahti vötta, jääb see ärevus siis homsele et kas ka kolvid viga saand vöi äkki ültse ka silindri seinad kriibitud, sellisel juhul pean teise mootori tervikuna aiste vahele nikerdama, aga kuna teen seda omal garaazis siis see krt vastik töö, mida ette vötta ei tahaks, aga plokikaane tihendi vahetus oli niigunii mul möttes kummitamas ka enne juba, niiet see hetkene töö tuli mul ette lihtsalt natuke varem kui plaanitud oli. Aga eks homne päev näita, asun ommikul vara jälle edasi tegutsema, kuid nii palju oleks abi vaja et mul autodata ei näita ladasi ning maitea pingutus järjekorda, jöusid ei plokikaanel kui ka nukarattal niiet ehk oskab keegi soovitada kust need leida vöib vöi kui kellelgi vöimalik anda siis vöiks teada anda kuidagi.... Igatahes ma nüüd voodi hambaid krigistama ja närveerima:mad:

See siis see asendus mootor
Pilt

Hetkeseis kapotti all
Pilt

Pilt

Ja siis väike pic nuka jubinatest.
Pilt

Ja siis see tujutõstja millest tore remont alguse sai
Pilt
Pilt
h
hendu
Ladaklubi Liige
Autod: 2105

Postitus Postitas hendu »

Jama lugu juhtunud, aga edu parandamises!
Pilt kaane pingutamisest:
Pilt
r
Ruc1990
Foorumi kasutaja

Ohohh, Tänud, ma nüüd kohe varsti siis garaazi tagasi elama.:cool:
Kui kellelgi keila kandist huvi on, et mihuke näeb välja uuema lada mootor seestpoolt, siis olete täitsa oodatud, ma igatahes vötan möned ölle söbrad ligi ja lasen vblla jälle ööni tna. aga nr mul profiilis, kes klubiline saab kätte, kui siin foorumis ikka oli nii et sisse logimatta ei näe andmeid. aga see selleks. igatahes edu mulle ja tänud hendule..

[Muudetud: 17-10-2009 Ruc1990]
k
Kutsa
Foorumi kasutaja
Autod: MB W123, BMW e46,e30 ja GAZ 24
Kontakt:

Postitus Postitas Kutsa »

Oo näe keila 110 ka siin kle alles ma nägin sind liikumas siin mingiaeg .Aga muidu paistab täitsa kobe pill olema :)
r
Ruc1990
Foorumi kasutaja

Nonii. uudiseid söjaväljalt, köik klapid pähe lennanud, ehk siis köik klapid köverad. Aga kolvidel pole ei kriimu ega täket ja silindri seinad ka ilusad veel, niiet pääsen vast plokikaane komplektse vahetusega. Aga jälle küsimus et doonor mootoril vaatasin nukkade ja väntvölli rattalt märgistuse ära et vändal täpselt üle näitab aga nuka rattastel ei näita naq kokku vaid üx on nihkes mingine 15kraadi, et kas peabki nii olema vöi peab ilusti kokku näitama, veelgi parem kui kellelgi mingine joonis näidata et kus oleks märgistust lugeda,,,
Muidu kui keegi keila ligiduses soovib piiluda 110 mootori sisse siis asun noortekeskuse körval ülemise raudukse taga, ma seal ainuke loll kes on öline nahktagis:lol

aga väike pic siis klappidest ja silindrist.
Pilt

Pilt
h
hendu
Ladaklubi Liige
Autod: 2105

Postitus Postitas hendu »

Siis suhteliselt hästi läinud, klapid kannataks ära vahetada, aga märgid:
Pilt
r
Ruc1990
Foorumi kasutaja

Nii igatahes asi niikaugel et klapid ringi visatud ja plokikaas ootab plokikaane tihendit, rihmi ja rullikuid, see järel tuleb käivitus,,, aga ega vahepeal mul pole mötet kirjutada kah eriti miskit, ,, aga nii kauaks siis soovin iseendale edu, hetkel oli suts üle 30h garaazis, tuli ka muid töid nagu körgsurve pumba lekete kaotamine tuttaval jne,, aga jam, ma magama ja siis juppe hankima ja siis tegema, et eks paari päevapärast annan teada kas oli kasu kah mu jöupingutusest ja siis veel küsimus et ehk liigub siin foorumis ringi möni maaler v isehakkanu kellel annet, nimet mul kapott uskumatult roostene nagu oleks tehases värvelil öhuvoolikus filter puudund ning nüüd tagajärjed, aga tulemust tahaks et oleks, aga ööd v ommikut kudas kellelegi, igatahes ma lada mootorist und nägema ma usun,,,

[Muudetud: 22-10-2009 Ruc1990]
r
Ruc1990
Foorumi kasutaja

nii, tänase seisuga 23.10.2009 sain kokku mootori ja töötab ilusti. :):cool:
Homme hommikul veel kooli ei saa taga minna kuid, ülehomseks tahaks ta liikumis konditsiooni saada... Ega kellegil rehvi vahetus ja tasakaalustus pingi vöimalust pole juhuslikult keila ligiduses, tahaks talvekad alla keerata juba vaikselt,,,:rolleyes

[Muudetud: 24-10-2009 Ruc1990]
r
Ruc1990
Foorumi kasutaja

Nii, auto on mootori poolest lõplikult valmis. Käib ilusti vaikselt ja sai ka motole sisepesu tehtud koos öli vahetuse ja totsooli vahetusega tehtud, ning köik kokku lapatud löplikult. krdima hea tunne on et valmis see öudus, aga kokkuvöttes läx hästi ja önnelikult.:D
r
Ruc1990
Foorumi kasutaja

Nii, täna siis vahetatud taga pidurid mis olid läbi juba omadega ning alles hiljuti sai roostes öudused ehk talvekad alla keeratud, vedelikud talvisteks vahetatud, ehk siis auto talve konditsiooni sätitud vaikselt...
r
Ruc1990
Foorumi kasutaja

nii, natuke jälle juttu siis, nimelt hetkel söidan ringi laiali vöetud armatuuriga ehk siis kaotan ära seda vanakooli nokia rohelist valgust armatuurist, ning asemele tuleb led valgus aga kas mersu valge vöi uv roosa maitea veel,,,
Kuid nüüd järgmise probleemi juurde, nimelt sidur libiseb julmalt:sein,,, maanteele keerates märkasin et pöhjakaasiga kiirendades 2000 peale pööret viskab läbi ja ei kiirenda enam,,, Aga siit ka küsimus, nimelt mootori blokk on sama mis 08, aga kas ka sidur on sama, ehk keegi targem oskab vastata,,, ma ise vene keelega ei saa läbi kudagi ja ei saa uurida kusagilt tnu sellele..
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

Sidurikorv on kindlasti erinev! Ketta kohta täpselt ei tea, aga arvan et sobib.
Küsi kasutaja Hendu käest, minu terve 112 sidurikomplekt läks talle tagavaraks.
t
tuhajuhe
Ladaklubi Auliige
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas tuhajuhe »

Millega nukkvõlli vahekaane kinni panid?Seal õlikanaleid hulga.
56506878
r
Ruc1990
Foorumi kasutaja

üli öhukese plapikambrikaane jaoks möeldud loctite vasevärvi seeria termosilikoni kihiga ja enne katsetasin 3 korda et parajalt toseerida. kusjuures tahtsin algul juba soomest tihendi materjali hakkata tellima et ise löigata tihend jne aga nii doonor moto kui enda moto olid tehasest juba silikooniga lahendatud, seega otsustasin selle kasuks, pidev temp millega toime tuleb oli kusagil 260kraadi umbs ja lühiajaliselt oli kramm üle 300 aga niipalju sinna ei teki niivnaa..

niiet jam, igatahes kui kellelgi siduri kompl. vöimalik saada koos survelaagriga siis andke aga teada.... kuna masu kiusab jubedalt ja nüüd nädalavahetusel sündiv väike plika raha röövima hakkab, siis esialgu auto seisev ja ootab imeodavat siduri hinnapakkumist... vöi teine varjant ehk keegi targem teab kas möne teise auto sidur ehk istub otsa,, mis tuleks vähe odavam..

väike pilt mis oli öösöidul pidevalt varem ka et vega OT-ks ei kisuks ja kunagi pilt mis tulemuseks saab...
Pilt
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

samara ja 8v 11x seerial on pisike sidur,
16v 11x seerial on suurem sidurikorv ja ketas - nuut on sama.

mõõtude järgi oli vist klassiku ketas samade mõõtudega, nuut on nii ehk naa sama.

kas on kindlalt kogu komplekti sulle ikka vaja?
ehk pääseb ainult ketta vahetamisega :rolleyes

klassiku kettaid on kindlalt eraldi müügil.
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
r
Ruc1990
Foorumi kasutaja

eem, ketta möötudest tean hetkel nii pallu et mul 200 läbimööt ja klassikutel peaks olema 190 aga nuutidest maitea jah suht midagi, tean ka seda et vänt peaks sama olema mis klassikul ehk siis nuudid töesti samad aga kogu komplekti tahan niikuinii ära vahetada kuna mul survelaager köriseb nagu maiteamis asi, akna kaudu konstaabliga ei saa juttu ajada vahepeal kui laagril paha tuju on:sein... niiet survelaager vahtusse nvnaa ja usun et targem oleks siis kogukupatus ära vahetada et niipea jälle sinna alla ronima ei peaks, söidustiil mul kah krt siuke et pööret nääb auto tihti:cool: (libistamise jätan näiteks talviseks löbuks), aga jah kiirendust nääb sidur niipalju kui 16v seda toota suudab ja läbisöit kah ju siuke et tegelt oleks targem kogukupatus vahetada.
Muidu üx kohalik siin teadis mulle reekida et selle moto välja töötamisel oli venelastel tihe koostöö sakslastega, niiet ehk äkki möne vanema oopeli v audi vms sidur istub:puzzled
u
uzzac
Foorumi kasutaja
Autod: Volvo S40

Postitus Postitas uzzac »

sa ühte plokki ära ei tahaks ärida? huvitab ainult plokk ilma muu mudruta. juhul kui seinad on OK ja väga julmalt kulunud pole?
a
andrez3d
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas andrez3d »

Mis selle rihmaga siiski juhtus? Kas rihm oli silmnähtavalt kulunud või oli tegemist mingi defektiga? Palju tal läbisõitu oli?
Suletud