Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Niisiis sai umbes nädala aja eest soetatud endale kunagise klassivenna käest valge 21051 3000.- krooni eest, algsed vead: iluvead(väiksemad mõlgid, värvierinevused jne), mootoris klapiklõbin (mille tuttav mees aitas eemaldada tunde järgi ) Karburaatori kiirendusklapi membraan mis ilmnes pärast seda kui leidsin küttekuluprobleemi ja kasutaja olaaf kinnitas mu kahtlusi täna(tänud) nii et vaatasin ja praod sees, juhiiste ära istutud(vedrud jooksevad tagant välja...) ls siis praeguse seisuga 82620(ei tea mitmes ring olla võib) mina enda teada 3-mas omanik. Kavatsen autot siis töö kõrvalt nokitsema hakata, aga see veidi raske sest päevad kestavad tööl 12+ tundi ja nuh ei jõua pärast väga midagi teha vaid tahaks puhata... Aga pilte saan anda teile siis kui digika enda valdusesse saan(loodan täna õhtul)
Tööjärjest nii palju
1: mootor
2-3: Kere või salong(ei tea kumba ennem teen kas istumise mugavamaks või välimuse ilusamaks...)
igatahes üritan teid kursis hoida niipalju kui võimalik ning ei ütle ka ära sõbralikest soovitustest
siiani internetis tuulates valisin auto interjööri projekti mille nimeks siis Sparco, ning kuna see läheb üpris kalliks siis võtab see ka kaua aega(kui arvestada ka seda et töö kõrvalt vähe aega üle jääb) aga nagu öeldud siis mootor kõigepealt timmi väliselt siis sparcolt ainult porilapakad sest muid väliseid iluasju ei leidnud, projekti idee tuli www.racingexpert.ee tootevalikust mis kindlasti käiku läheb
ja veelkord paluks lisada kellelgi need pildid mida ma üles panin ka siia teemasse.
Ette tänades Rauno
"Pange palun muusika vaiksemax!" "Mida? Ma ei kuulnud mul muusika mängib liiga valjusti..." ( ^^, )
ma istusin tagaistmel auto oli veel alles sõbra nimel ja ta oli roolis, istusin 20 tundi kongis ja noh pääsesin ainult turvavöö lahtiolemise eest 1500.- trahviga, reporteri kommentaarid on väga haiged kohati
No palju õnne "tublid poisid"! Õige Sõber ei lase purjus sõpra rooli, tulgu või tüli. Aga saite ise oma vitsad ning ei mingit kaastunnet.
ma istusin tagaistmel auto oli veel alles sõbra nimel ja ta oli roolis, istusin 20 tundi kongis ja noh pääsesin ainult turvavöö lahtiolemise eest 1500.- trahviga, reporteri kommentaarid on väga haiged kohati
No palju õnne "tublid poisid"! Õige Sõber ei lase purjus sõpra rooli, tulgu või tüli. Aga saite ise oma vitsad ning ei mingit kaastunnet.
ma ei ootagi mingit kaastunnet, aga meil on nii et me ei saa üksteist keelata midagi tegemast, sest kui keegi midagi pähe võtab siis teeb ja pmst mai mäletagi pooli asju sellest õhtust lihtsalt järgmine päev kainerist ärgates ehmatasin ära et kus ma olen:puzzled
"Pange palun muusika vaiksemax!" "Mida? Ma ei kuulnud mul muusika mängib liiga valjusti..." ( ^^, )
Autole lisandub siis väike komplekt asju lähipäevil. Pioneeri cd/mp3 raadio, ilma firma nimeta võim? (Lisan pildi et näete seda ise) 4x 600w, peale selle veel 600w subwoofa, Hertzi ovaalid ja kõrgsagedused ja valuvelg( võibolla ei pane talve eel alla aga ühe velje pildi jaox korrax siis ketran) 07me istmed mugavamax sõidux ja noh ühesõnaga nokitsemist jagub, üritan veel pilte lisada.
Einu keegi võix mind juhendada et ma pilte lisada oskax:sein
Annan alla rate sux Võimendi
[Muudetud: 19-10-2009 Lada1990]
Einu keegi võix mind juhendada et ma pilte lisada oskax:sein
eks ole jah raske pildi linki lisada, kui link vigane on, rate ytleb nii:
Pilt puudub meie andmebaasist. Võimalik, et pildi omanik on selle kustutanud. Mine tema albumite juurde »
Algselt postitas: Ervn
Kas mulle tundub lihtsalt nii või ongi see põllurallikas?
[Muudetud: 19-10-2009 Ervn]
Sorry aga ei, ma töötan karjääris, ja nuh jah igapäev ei ole mõtet autot pesta, suvel muidugi asi hullem sest rekkad tolmutavad vähemalt 12 tundi päeva jooksul ja ei jää auto värv nähagi, ükspäev sõbranna arvas et see auto ongi halli värvi:rolleyes
E: Ahjaa autost rääkides oli mul peale tööd eile natuke tegemist, toppisin helisüsteemi sisse alguses sees istudes ei tundunud hea ja mõtlesin et midagi valesti teind, aga mõtlesin ka et katsetax rooli ära, panin pisikese rooli külge ja muusika mängima ning karjääri poole ja valvuri kommentaar tõi rahulolu. Nimelt ta ütles: "kuulsin kuskil tümps ja mõtlesin et keegi teise teeotsa kaudu sisse tuld aga kui välja läksin kostus ainult tümps edasi aga tümpsuallikat ei kusagil. Astusin putkasse sisse tagasi, et jopet võtta ja nägin et auto tuleb tee pealt..." ühesõnaga, kõik on täpselt nii nagu peab aga nüüd teine mure, mul pagasniku luuk vaja remontida et paremini püsix ja plärtsuma ei hakkax(see on natuke kõver), numbrimärgi taha panin juba pehmenduse sest see pläristas ikka hullu moodi. Nii et lõppkokkuvõttes olen rahul nii rooliga(väga mugav oli sõita) kui ka heliga, täna õhtul oleneb tööpäeva lõpu ajast kas homsex uued istmed ka sisse saab:lol
[Muudetud: 20-10-2009 Lada1990]
Algselt postitas: Lada1990
...ühesõnaga, kõik on täpselt nii nagu peab...
Kui eesmärk oligi, et "tümps" oleks võimalikult kaugele autost eemale kuulda, siis on ju tõesti vägev.
[Muudetud: 20-10-2009 twist]
Eesmärk sellepärast et sees olles kõrvatrumme purux ei taox aga samas kõik aru saax et midagi lahjat sees pole:p vähemalt tuttavad saavad aru kui ma sõidan:lol
Haiged on need kes selliseid tegusid teevad.
Kahju, et ma moderaator ei ole, ma ellimineeriks sellised kasutajad koheselt foorumist ja klubist, kes sigadusi teevad, nimelt siis täis peaga ja politsei eest ära sõidavad.
Stange puudumise eest pole märkust tehtud või on see vähim kõigist probleemidest?:rolleyes
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Seal rate albumis on vastuseid mõningatele küsimustele:
Ega siin polegi eriti midagi öelda selle peale aga kas Sa koos oma sõbraga ei oska autol rattaid kinni keerata?
...kuidagi väga sarnane juhtum tundub olevat: http://www.rate.ee/albums/HeXoR/p7669613
Igatahes nymmikuga 100% nõus.
Kui ei meeldi et keegi turvavööta sõidu eest trahvi saab tuleb elimineerida? Huvitav mõtlemine...
Ning pean teid kurvastama ja teatama et sõbral roolijoodikul puudub siin kasutaja.
Ausalt savi mis keegi sellest arvab, kui vaja kiruda mind tehke eraldi teema asjakohase ala ehk jutud/vaba teema sest see siin nagu külastajate autod teema mitte "külastajate teod ja minevik" nii et kui mina olex mode teex ma vale teema all ot eest märkuse
Üldse minu jaox vana asi ja unustatud. Nüüd kinnitan turvavöö ka selle puudumisel.
Viimasele postitajale->
Sarnasus nende asjade juures ratta alt tulemine, sõbral keermed läbi ja minul purunes velg. Ja esimesel pildil andis rehv saba.
E: Stange puudumine pole veel kellegile mingit jututeemat toond, aga ei hakka seda vana ette toppima sest kole on ja ei meeldi, panen nii ette kui ka taha uued stanged
Algselt postitas: martti
Videost tundus, et seal oli ikka vähe rohkem peale kinnitamata turvavöö asjaga pistmist.
Ja mis siis täpsemalt?
E: Tänase seisuga ehk 21.10.09 on ka 07-me esimesed istmed sees ja helitehnika juhtmed ära peidetud, järgmisena koristan salongi ära sest istmete vahetusest tööriistad vedelevad, ja muidu prahti ka veel veidi. Tegin mõned pildid ka
Enne heli ja istmete vahetust:
Pärast siis.. Esiistmed:
Hetkel siis veel heli ei näita ennem kui auto täitsa korras
[Muudetud: 21-10-2009 Lada1990]