Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
VAZ 2101 1972 : Asi sai ostetud aastal 1999 lehekuulutuse peale. Alguses ajas muidugi hirmu nahka, kui telefonist öeldi, et 72. aasta aparaat on. Aga kui vaatama läksin, selgus, et pole viga. Läbivat roostet polnud kuskil, oli pandud uus põhi..muljed olid head ja niimoodi siis saingi subjekti 3000.- eest endale.
Esimesel aastal peale lubade saamist oli auto pidevas kasutuses, käisin sellega koolis ja kärutasin niisama ringi. Praegusel hetkel olen loobunud tema igapäevasest kasutamisest eelkõige majanduslikel põhjustel, ent seda mõnusam on garaa?is nokitseda ja suvel ning mõnel nädalavahetusel aparaadile hääled sisse lüüa ja n.ö. paar kiiremat teha
Tänan.
Spoiler on minuarust see kõige tavalisem, mis paljudel kyljes on. Aga minu oma juba parasjagu katki ja kõver ka, paar korda olen vastu äärekivi sõitnud temaga.
Kulmud - mhm olen mõelnud.Kas pead silmas tuleklaasile kleepimist või selle tulevõre külge millegi aretamist? Ma mõtlen sellele veel. Võiks ju proovida kyll. A kust ma sellistvärvi klepsu saaks kas tead?
Esialgne postitaja Taavi
Kulmud - mhm olen mõelnud.Kas pead silmas tuleklaasile kleepimist või selle tulevõre külge millegi aretamist? Ma mõtlen sellele veel. Võiks ju proovida kyll. A kust ma sellistvärvi klepsu saaks kas tead?
Nagu Bergil või mul, tulede klaasi peale. võid ju teha tavalisest kleepsust või teibist (nagu mul), ja pärast värvid kleepsu (teibi) ära. Vb müüakse ka kuskil seda värvi kleepsu või teipi.
oi kui ilus, stanged ja tuled on uued ? 06 need tuled sinna taga tiivanurkadesse ei sobi ja tagatulede all võiks 01 originaal helkurid olla. muidu kena
Eks varsti ehk saab liikvele ka, oleneb kuidas võimalused/tujud jne.
Ütleme nii, et pildilt paistab vähe parem välja kui tegelikult on, igasugu pisidetailid on suht ligadi logadi osaliselt. Salongi pole ka ollagi veel. Ilmselt ei tee seal ka midagi erilist, lihtsalt enamvähem kokku. Lage ka krt tagasi ei saa normaalselt:rolleyes