Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Alustuseks et olen suht algaja selles klubis nii et palun sallivust.
Masinaks on 2105 85a, arvel ei ole, tüvd ei ole. Küsiks siis targemate meeste käest siin kas tasub seada arvele võtta üldse. äkki on kasulikum lihtsalt uus lada soetada, millel paberid korras oleks. Muidu siis enda 2105est kere suht korralik sai aasta eest 1500 ostetud, mootor on väga hea veel;) aga kas tasub siis arvele võtta ja putitada siis. Palju see nali umbes maksma võib minna Arkis?
Ette tänades...
ARKi hindadest pole mul õrna aimugi, aga sellise raha eest ostetud lada ma teeks korda. See on minu arvamus;). Ostad kallima, hakkad korda tegema, midagi läheb viltu ja siis kirud ennast "Miks nii kalilt ostsin".Väljanägemine autol küll hea, paistab elusolevat. krt., kindlasti teeks! Kahju kui tal põllule minek.
No kui 1600 siis peab seda asja uurima hakkama. Kas ma üldse mingid paberid suudan sellele saada aga loodame...
Kahju oleks seda emexi või põllule küll saata. eks putitamist oleks ka omajagu, pidurid, summuti, tuled osad kadunud ja väikseid asju on veel. Muidu mootor käib küll nagu kellavärk.
saatsin sõnumi vastu. Tundub et see sinine unistus võib isegi varsti legaalselt teel sõita;). Ja küsiks siis seda kas kellegil oleks tagutule plaate pakkuda? sinna kuhu lähevad pirnid külge ja esimest juhipoolset esituleklaasi?
Algselt postitas: ROJEV
ARKi hindadest pole mul õrna aimugi, aga sellise raha eest ostetud lada ma teeks korda. See on minu arvamus;). Ostad kallima, hakkad korda tegema, midagi läheb viltu ja siis kirud ennast "Miks nii kalilt ostsin".Väljanägemine autol küll hea, paistab elusolevat. krt., kindlasti teeks! Kahju kui tal põllule minek.
Mina käisin enda null-viie eest välja 500 eestimaa raha!
Esitule klaasi asja pean uurima, mul midagi on, aga ei suuda hetkel meenutada, kas juhi või kunde poolne.uurin ja annan teada.
Minu arvamus et,auto ikka arvele selle pildi järgi tundub et,päris ra..e ei ole veel,aga neidplaate poes müügil ,omale ostsin ka uued 30.- tk vana pealt jootsin pirnipesad uuele ja korras
märgiks siis ära ,et ma loobusin sellest Ladast. Auto on juba uue omaniku käes ja läheb pist lammutusele aga päris kindel pole. Jääme siis suve ootama ja ehk siis saan uue paberitega masina soetada:)