2106 kiku 1990 Näitlik õpetus kuidas ei ole mõtet autoteemat teha!
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Tere, asi siis selline. Sain endale ka 06. Mootor norm korras aga kerega jama. Palju on auke roostetanud. Mure siis selline, et tahaks auto korda teha, nii et tehnilisest labi laheks aga ei ole raha. Motlesin, et akki on haid inimesi kes annetaks, andmed siis sellised. uhispank Kristjan Kink konto nr. 10010521581017 Pilte tuleb ka aga praegu ei ole voimalust, loodan et saan usna varsti uut infot auto kohta jagada;)
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Annaks hea meelega raha. Mul seda nüüd juba kipub üle jääma.
A kas sul mõnda Eesti panka pole?
Vaata, selle ühispangaga on selline jama nüüd, et see ju müüdi maha ja on puhta rootslaste oma. Ja mina neid ülemere värke enam ei usalda.
Ükskord panin juba Viljandist raha sisse, sinna masina pilusse, et nagu, et saaks Tallinnasse saadetud. Noh, nagu tavaliselt see värk käib, ülekanne või midagi sellist...., aga nemad vist unustasid ära või midagi... ja mul nii pläss - sain kirja, et see raha pole saajani jõudnud ja toogu ma asjad tagasi. No mul polnud lihtsalt aega, et minna neile sinna Tallinnasse seda raha viima, aga asjad olid juba maha müüdud
Peale seda ma ühtegi välismaa panka enam ei usalda. Kõik käib käest kätte. Mulle ei meeldi, kui välismaalased mu masinasse pandud raha endale võtavad, või sellega midagi teevad.
A kas sul mõnda Eesti panka pole?
Vaata, selle ühispangaga on selline jama nüüd, et see ju müüdi maha ja on puhta rootslaste oma. Ja mina neid ülemere värke enam ei usalda.
Ükskord panin juba Viljandist raha sisse, sinna masina pilusse, et nagu, et saaks Tallinnasse saadetud. Noh, nagu tavaliselt see värk käib, ülekanne või midagi sellist...., aga nemad vist unustasid ära või midagi... ja mul nii pläss - sain kirja, et see raha pole saajani jõudnud ja toogu ma asjad tagasi. No mul polnud lihtsalt aega, et minna neile sinna Tallinnasse seda raha viima, aga asjad olid juba maha müüdud

Peale seda ma ühtegi välismaa panka enam ei usalda. Kõik käib käest kätte. Mulle ei meeldi, kui välismaalased mu masinasse pandud raha endale võtavad, või sellega midagi teevad.
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
kas leiad end sellelt käesoleva aasta 9B klassi pildilt üles?! enda vanemaks valetamine pole kuigi ilus!
http://www.kyg.ee/images/Klassipildid/Knd2_079_9B.JPG
[Muudetud: 20-11-2007 olaaf]
[Muudetud: 20/11/2007 viaccess]
http://www.kyg.ee/images/Klassipildid/Knd2_079_9B.JPG
[Muudetud: 20-11-2007 olaaf]
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Vastan heameelega teie kusimustele. Kahjuks muud panka mul ei ole. Ennast ma valetajaks ei pea kuna kasutaja on isa kasutajat ning tema lahkel loal voin ma tema kasutajat kasutada. Proovisin endale ka kasutajat teha aga millegiparast seda ei aktiveeritud. Tahaks teada kes on see salaparane inimene kes mind tunneb? vot nii
-
zzigaomanik
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2105
- Kontakt:
mis jama, mees????
Teeni raha, kui seda on vaja...mis m6ttes "annetaks"...sa ei ole ju invaliid...häbi...väga häbi...

Lada FOREVER!..
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
kuna siis isa lada maha müüs?
Oled ikka nii rumal inimene ja pead meid ka lolliks. Tahad öelda et 45 aastane inimene liitus 2 päeva tagasi foorumiga, ja siis mõtles et kurad, mul ladat polegi enam, kingin oma kasutajat oma pojale...
Korra üritasid petta, ja valetad ka edasi..... adminnid tööle!
Oled ikka nii rumal inimene ja pead meid ka lolliks. Tahad öelda et 45 aastane inimene liitus 2 päeva tagasi foorumiga, ja siis mõtles et kurad, mul ladat polegi enam, kingin oma kasutajat oma pojale...
Korra üritasid petta, ja valetad ka edasi..... adminnid tööle!
Jupid Venemaalt!
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
via, sa siis aru ei saa v
isal oli lada, ta liitus kaks päeva tagasi ladaklubi foorumiga.
vaatas kui tarka juttu siin niimõneski nyydseks juba täielikult või osaliselt kustutatud külastajate autode teemas aeti, tal läks süda pahaks ning kartuses samasuguseks idioodiks muutuda müüs oma lada 100 krooni eest maha ning kinkis oma väärtuslikud foorumi paroolid pojale. poeg vaeseke oli aga viirustele kergemini vastuvõtlik ja juba oma esimeses teemas hakkas rumalusi suust välja ajama
öelge veel, et ladapisik nakkav pole
[Muudetud: 20-11-2007 MUST KYTT]
isal oli lada, ta liitus kaks päeva tagasi ladaklubi foorumiga.
vaatas kui tarka juttu siin niimõneski nyydseks juba täielikult või osaliselt kustutatud külastajate autode teemas aeti, tal läks süda pahaks ning kartuses samasuguseks idioodiks muutuda müüs oma lada 100 krooni eest maha ning kinkis oma väärtuslikud foorumi paroolid pojale. poeg vaeseke oli aga viirustele kergemini vastuvõtlik ja juba oma esimeses teemas hakkas rumalusi suust välja ajama
öelge veel, et ladapisik nakkav pole

[Muudetud: 20-11-2007 MUST KYTT]
Noojah, eks seda on ennegi oeldud, et eesti inimesed on oelad. Isal oli vana 05, kuna hammasrihm laks siis oskate vist isegi aimata mis juhtus. Kasutaja on uhiuus kuna ta tahtis vist nou kusida voi hoopiski uut mootorit osta. Meil siin samas korval elab uks vanamees kes oli nous normaalse tasu eest autot ara ostma. Niisiis, isa muuski maha, kuna ei viitsinud 05-ga enam jannata, sellega on ennemgi probleeme olnud. Ma loodan, et see kustutab teie infojanu.