Ühesõnaga,ostsin siis uue sigulli endale:spin
Mark,Mudel : Lada 2101
Väljalaske aasta: 1973
Kubatuur : 43kw/1200ccm
Värvus : Roheline
Ajalugu : Leidsin netist mingi suht ilusa siksi, hinda taheti 5500 krooni, alguses tundus kallis olevat aga siis sai nagu raha kokku ja sai helistatud, 17.08.07 sai vaatama mindud, täna siis ära toodud.
Muu info: Peale oli pandud mercedese käigukanginupp mille ma asendasin sellega mis mu teisel siksil oli. Tagarattalaager undab aga ei tea veel kumma poole oma. Roolilatt on imelikult lahti. Muu on enamvähem normaalne. Mingid suht head istmekatted on peal, mugav on istuda suht

Autol on olemas kindlustus ja üv. Kui homme jõuab siis teen enda nimele ka ära.
Pildid:

Kuna asi asus järvamaal aravetes,siis esimene sõit oli üle 200km ja selle aja pidas kenasti vastu. 120km/h pealt 140'ni saada polnud probleem

Plaane ma ei hakka nii väga avalikustama,eks saate teada kui ma teen plaanid teoks.
Muidu roostet eriti nagu pole,aga näiteks katuse ääre peal ühes kohas on värv mullitanud ja roostetanud ja mõnes kohas veel. Muidu hea masin, käitus ilusti nende esimese 200km jooksul mis ta minu käes oli

Põhimõtteliselt, esimene päev ja mina olen rahul. Natuke on probleeme käivitumisega, aga tuleks karpa ära puhastada ja siis küttesüsteemi ka puhastada,benapump,filter jms.
A ja selles suhtes hoiatan ka ette ära et mul pole just plaan teda originaalina hoida. Mitte et ma spoilereid teeks, aga no toonklaas ja antitiib kindlasti, selles ma ei kahtle.
Aga kommenteerige siis

[Muudetud: 20-8-2007 corrado]
[Muudetud: 16-4-2010 corrado]