Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Sai endale hangitud vaz 2105 kere oli ''suht'' korrast ära. Nüütseks on kõik suured augud lappitud teha on veel pindmine rooste ja väiksemad rooste augud. Mingit imeliku tuuningut aretama ei hakka kui midagi siis tahaks vtfs laiendeid. homme tulevad pildid praegusest seisust.
Elab üle. Auto polegi nii hullus seisus, nüüd on juba päris hea suuremat roostet ja rooste auke enam pole. Enna oli esi ukses ja taga ratta kooba juures suures augud. Kui auto oleks korras olnud poleks mul millegi peal kätt harjutada lappimisel ja pahteldamisel. igatahes praegu mina olen selle autoga täisa rahul.
Hetkesed plaanid on sellised:
Muretseda pagasi lukk
uus kapott kui vanast asja ei saa
mootori ruumi pesu
klappid ära regullida
uus juhi iste
uued küünlad
teha ette taha valged suunad
vtfs laiendid
kobedamad 05 või 07 stanged
salongi suur puhastus
veljed valgeks
Praegu olen ka juba ühteist jõudnud teha, Karpa ära puhastada, genekas oleva tableti ära vahetada(ennem laadis üle):D. Suremad augud ka nüüdseks lapitud(alguses pahteldan klaaskiud pahtliga, pärast peenega üle). Vaja oleks veel väiksemaid parandusi, siis värvima. Ühte asja pole ma leidnud pagasniku lukku. Muretsema peaks veel vasak poolse tagatule klaasi, ning tagatulede plaadikesad kus pirnid sees need panevad ka näkku. Krt elektri süsteemis on ka mingi kala sees, armatuuris on ududulede andur mis näitab kas töötavad või mitte. Kui vajutan pidurit hõõgub see tuli ja kui jätan udutulede lüliti sisse ja tulesid põlema ei pane(tulede hoob lähitulede peal) vajutan pidurit hakkavad tuled põlema:kuri. Mis värk sellega on:puzzled??? Ise arvan et peaks sebima uue selle plaadi kus need andurid seal on, aga kas see aitaks ??:rolleyes
Miks nii, ma kraabi rooste ja vanapahtli kõik ära ja siis pahteldan. Suuered aukud glaasfiber pahtliga ja needgi teen pärast peenpahtliga üle. Autole tuleb muidu uus värvi kiht ka peale!!:rolleyes Ja mille muuga sa neid lapid kui mitte pahtliga??:puzzled
Algselt postitas: MuKi14
Miks nii, ma kraabi rooste ja vanapahtli kõik ära ja siis pahteldan. Suuered aukud glaasfiber pahtliga ja needgi teen pärast peenpahtliga üle. Autole tuleb muidu uus värvi kiht ka peale!!:rolleyes Ja mille muuga sa neid lapid kui mitte pahtliga??:puzzled
[Muudetud: 6-5-2007 MuKi14]
Plekiga? Kuulen esmakordselt, et keegi auke PAHTLIGA lapiks!?
Lõikad augu ümbert parajaks, keevitad uue pleki sisse, lihvid õmbluse maha ja siis pahteldad.
Eks ta jah, plekiga õigem on ja tugevam jääb ka. Samas kui õhukest plekki lapid, siis reeglina tõmbab keevitusega plekid kõveraks ja saab ikka pahteldada. Aga vähemalt jääb asi kõvem..
Ma võin homme sellest kohast peale pahteldamist pilte näidata. Peaks mainima, et tulemus oli väga hea. Nüüd vaja ainult siluda ja lihvida ja siis võib värvimisela mõtelda.