- kiiver RRS.jpg (74.72 KiB) Vaadatud 14987 korda

Vaata kas uus kiiver on ka kauemaks kui viis aastat ?VäikeMägilane kirjutas: ↑27 Jaan 2024 00:11 Kiiver saabus ka:
kiiver RRS.jpg
Nüüd tuleb sinna veel side sisse "keevitada" - kui raske see ikka olla saab![]()
atzkarik kirjutas: ↑29 Jaan 2024 11:59Vaata kas uus kiiver on ka kauemaks kui viis aastat ?VäikeMägilane kirjutas: ↑27 Jaan 2024 00:11 Kiiver saabus ka:
kiiver RRS.jpg
Nüüd tuleb sinna veel side sisse "keevitada" - kui raske see ikka olla saab![]()
EAL tehnikakomitee otsus kiivrite kasutusaja pikendamisest (16.01.2024)
Ning sideks soovitan juba WRC-d kasutada, kuna mina ise pole trophy-i sidega rahul ning kavatsen ka WRC-l üle minna.
VäikeMägilane kirjutas: ↑29 Jaan 2024 23:18 Side kiivrisse on ZeroNoise ja intercomiks on OMP/Peltor https://www.ompracing.com/en_gb/tech-race.html
Ma olen eluaeg Peltori /Sparco/OMP/ side süsteemidega sõitnud ja suuri jamasid pole olnud (kord sai patakas tühjaks, aga hiljem on auto vooluvõrgus olnud).
Kinnise kiivriga olen lihtsalt harjunud, kuna esimene oli selline ja hakkas meeldima. Lahtisega võrreldes veidi kohmakam on, aga samas ma usun, et see mikri osa võiks olla kindlam (ei kao ära ega lähe katki).
Vaatasin ikka järgi, spilka peal on jah Snell SA2015, et siis ostad uue kiivri ja juba kehtetu - no ei ole naljakas enam...
Ühesõnaga neli aastat saab Eestis sõita ja olla uhke oma uue kiivri üle, kuid esimesel jaanuaril 2029 saabub tema tund ning truu kaitsja on kõlbulik aind külamehele kasti õlle eest või nt. tiigist vee kandmiseks või metsa seenele...
Nüüd, kuna Ats juba sinna EALi tehnikamaailma mind viis, siis lisaks kõigele selgub, et ka mingi hologrammita kombed ei kehti ena, varsti - loomulikult minuomal ju seda ei ole - jälle tuleb täiesti korras asi kusgaile "saata"
Ühesõnaga mingi 1000-1200 tuleb varsti jälle välja käija, aga seda garantiid vist enam ei tule, et sa nendega ka järgmine aasta sõita saada.
Ma tagamaid ei tea, aga esimene reaktsioon on küll selline, et midagi on mäda siin Taani kuningriigis...
OK, stei tjuund ja vaatab, mis siis selle rehvi teemaga saama hakkab - sisetunne ütleb, et igavalt see ei kulge![]()
Hulkur kirjutas: ↑31 Jaan 2024 08:06 Kombe fia2000 või fia2018..![]()
Vahet pole.. suhteliselt primitiivne tulekaitse...
Tuli tuleb sõidust või avariist... Sõidust siis jõuad välja hüpata... Avarii, aga teine teema... Kui tuli lahti siis esimese ohu peab kustutiga maha võtma.. seepärast olekski turvalisem, et propageeritakse kustutisüsteemi kui nüüd uuemat kombet või kiivrit![]()
Soovitan võtta vahu mitte pulbri! Sest kui peaks vaja olema või kogematta lahti minema siis võimalik ka pärast autoga midagi teha!VäikeMägilane kirjutas: ↑31 Jaan 2024 23:05 Just vaatasin, see kustutus süsteem enam nii ulme kirves polegi, et tasub mõelda.
VäikeMägilane kirjutas: ↑25 Jaan 2024 18:58 Pika otsimise peale sai VFTS endale "kellad"
Kellad_vftsile_sport.jpg
Lisaks tuleb ka taas pööretepiiraja:
FMI-4.3_pööretepiiraja.jpg
Ja sai ka weebritele pump kohale, mis on end ka tõestanud:
carter pump.jpg