Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Küsimus selline, et kas on mõtet tagaistme alt pigimatti ära kiskuda? Kui paljudel on sealt rooste välja tulnud? Tundub täitsa viisakas ja ei hakkaks näppima.
Salongist tuligi ainult üks roosteauk välja, ülejäänud väga tugev. Ja vesi lekkiski kunde poolt esiklaasitihendi alt salongi. Seal mingid plast jullad, milleks need head on? Vee äravool/ tuulutus?
Ostan ükskõik mis seisukorras "Togliatti" kirjaga esiebleeme.
Ma leidsin täiesti korraliku väljanägemisega pigimati alt rooste,kuid see oli ainult tagumiste koobaste läheduses.
Kuidagi väga kahtlane koht rooste tekkimiseks(kõrgem äär):puzzled
Loodan et keegi oskab aidata. Täna sain umbes 50cm kõrge ja 20cm x 20cm plekkaunuma. Anuma sees mingi määre. Peal venekeelsed kirjad "määre" , nr 9, 1987 . Kunagi omal ajal kõrvale nihverdatud Tapa lennuväljalt. Oskab keegi öelda kui suure tõenäosusega võib see olla kahurimääre ja kas sellist tundmatut (tumekollast-oran?i) löga julgeb poolraamidesse ja põhjaalla panna. Kraami on 15 kg ning ootaks just n.ö vanade kalade nõuandeid.
Vaja läheb siis 7+7 ja +1 tagavaraks.Tulen 28.juuni Iisakusse.Võtan kaasa ka natuke "originaal" suurtüki konser-
veerimismääret,siis saab võrrelda sinu omaga.
See on küll hea uudis . Määrde kohapealt tahaks jah selgusele jõuda, kas kõlbab kasutada. Keegi ütles, et see on nagu saiakate.
numbri leiad profiilist, kui vaja on.
Õige jah,kaks tüüblit käivad veel poritiiva tagumise kaare all
osas,asuvad üsna ligistikku.Minu autol seal auke ei ole ja sealt ka automaatselt lugesin 7.
Täna käisin laristasin oma raha, tulemus siin: uksepoldid 20 tk, polstriklambrid 10 tk, krunti 2 L, pahtlit 1,8 kg, koopaääred ja tiivaotsad ning kõige rõõmsam olen muidugi värvipüstoli üle .
Pilt juppidest:
[Muudetud: 20-6-2009 iisak]
Stokkerist Metabo toodang 590.- ainult, oli üks, mis maksis 690.- ka aga see oli all asetseva anumaga. Mulle aga see ei meeldinud, sest alati läheb tilk raisku. Peabki varsti ukse peal testima, kuidas jääb.
Valge ikka, hele toob kõige paremini kere jooned esile.
tann- ma arvan, et kui panna kuhugi otsingumootorisse "va? 2101", siis tuleb selliseid pilte päris palju.
Täna käis Arvi100 külas ja tõin natuke nänni: iluliistu tüüblid ja ümmarguse kroompeegli ilma jalata, suur tänu veel kord.
Nii kui isa peeglit nägi, ütles, et tal peaks vähemalt jalg ka sellele olema . See mure peaks põhimõtteliselt murtud olema vist.
Eile kruntisin uue ukse ära (mõni koht tahab üle tegemist, aga ei viitinud krunti jälle segama hakata) täiesti "lambi" seades püstoliga. Aga pihustas ja värvis oma hinna kohta väga hästi! Varsti tahaks kere ka krundi alla saada ning mingi hetk ka keevitust kerele näidata.
Peegel:
[Muudetud: 28-6-2009 iisak]
Usu veel isa, et tal pole ?iguli juppe enam. Täna tõi mulle veel ühe peegli. Klaas katki, aga tihend jm väga hea. Tõmbasin korra lapiga üle, läikima lööb hiljem.
Klaasi vist vahetama ei hakka, kuna ei pea ennast piisavalt osavaks.