Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Esialgne postitaja nts
carbon materjal ise näeb välja selline
ja veel kojamehe kohta seda ju lihtne teha:tõsta see kuradi...mille otsas see varras seisab(sorry nimi ei tuld meelde)keskele panna uus varras pikem ja uus kojamees samuti pikem ja pyhib nagu nalja:D
sain nüüd lõpuks kaks päeva enne campi töölt vabaks...täna (neljapäeval) panin uued esituled (vanadel olid reflektorid roostes), siis klaasriidega mätsisin tagaspoilat kokku, pahteldasin tuledevahe kinni, pahteldasin varaste tekitatud mõlgid kinni. homme värvima! kaks asja mida ära teha ei jõua on uus kapott ja käigukast!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
viacces sinuga tuleks isegi niisama õlut jooma valka, aga autol ainult 1 ja mitte sees seisev 3 käik... nii et läheb kole raskeks taga omal jõul sinna tulla... aga kui korda saan siis tulen! kas sul seal kuskil annab puhata ka?mingi koht kuhu telgi üles panna jne?
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
kui tõesti hätta jääd siis mul tööjuures kanal.. võib ära teha aga ise teed
ise viimane kord võtsin üksinda kasti maha ja panin tagasi.. enne pead muidugi kindel olema, et uus kast korralik on..
PS! vaheta uues kastis enne õli ära kui vahetama hakkad... see läheb tihti meelest
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Esialgne postitaja berg
viacces sinuga tuleks isegi niisama õlut jooma valka, aga autol ainult 1 ja mitte sees seisev 3 käik... nii et läheb kole raskeks taga omal jõul sinna tulla...
See oleks pull küll kui berg sõidaks 250 kilti esimese käiguga maha:lol
Puhata meil saab küll, järvi ümber Valgat häste palju.
täna sai siis natuke virtuaal tuuningu piltidelt pakutud ideedest reaalsust sepitsetud... nimelt esiaknal nüüd kerevärvi kleebis laiusega 11 cm ja tagaaknal laiusega 15 cm... väga norm näeb välja minu arust...
====homme siis käimarit vahetama====
nonii... toon paigas ja just panin klaasi ette... ostsin ära lisa kaugtuled (halogeenid) aga ma ei tea veel, kas teen virtuaalsüsteemi tuuningu järgi või mitte... eks mõtleb...
Ma pole küll ühtki uuemat pilti (vaid need, mis su kodulehel on) su autost näinud, kuid mis masina scoop'i pääle panid, kuda see sul ühendatud on? Kas öhk jookseb lihtsalt öhupuhasti torust sisse? Kui nii, (vöi kui ka mitte nii)siis kuidas oled lahendanud selle probleemi, et vihm ja lumi pääsevad ju scoop'ist sisse?