2101, ToM, 1973

2101, ToM, 1973

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a

Postitus Postitas siim789 »

Väga kena masin, kui kõik seadistatud saad, siis peab proovisõidule tulema :spin
t
tghg
Foorumi kasutaja
Autod: Informatsioon
Kontakt:

Postitus Postitas tghg »

Pean tõdema,et tõesti väga ilusa töö oled ära teinud!
Kuid räägi kust sa sellised uksepolstrid leidsid?:D
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Algselt postitas: tghg
Pean tõdema,et tõesti väga ilusa töö oled ära teinud!
Kuid räägi kust sa sellised uksepolstrid leidsid?:D
Mina sain need autoga kaasa, aga eelmine omanik oli need Volga poest ostnud. Olen täheldanud neid ka teistes Lada poodides müügil olevat;)
Ja täname:D
m'kay
t
tghg
Foorumi kasutaja
Autod: Informatsioon
Kontakt:

Postitus Postitas tghg »

No selge eks ma pean siis otsima hakkama neid:) Endalgi soov sellised panna:)
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Klapilagin vist tiba vali. Tasub üle vaadata ja timmida.
Samas, kui "tehtud nukk", siis mina sinu asemel käiks sellega (koos masinaga) dr. Tuhal ühe tiiru külas. Saad kõvasti targemaks ;).
Kokkuleppeküsimus loomulikult :cool:.
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

Algselt postitas: logman
Klapilagin vist tiba vali. Tasub üle vaadata ja timmida.
Samas, kui "tehtud nukk", siis mina sinu asemel käiks sellega (koos masinaga) dr. Tuhal ühe tiiru külas. Saad kõvasti targemaks ;).
Kokkuleppeküsimus loomulikult :cool:.
Hea mõte, tasub uurida. Minu arust täitsa võimalik et see nukk ongi dr.Tuha tehtud (pidi olema pealekeevitamisega tehtud, aga see on eelmise omaniku jutt).
See külaskäik eeldaks muidugi, et auto on sõidukorras ja paberitega. Esialgu katsun veidi omalkäel uurida... Suht kahtlane värk tundub:puzzled
m'kay
a
Alfist
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21011,Audi 100 2.3E -89,Alfa Romeo 166 3.0 Twin Spark

Postitus Postitas Alfist »

Väga kena kopikaline:rolleyes
Kuid ühest asjast ei saa ma aru,miks kõik topivad neid karvaseid uksepolstreid oma ladasse,see karvane materjal ei jäta seal sisemusel küll midagi viisakat,originaal termantiin on minu arust ülekõige,aga kui see originaal nii defka on,siis kärab see ka.Sorry for OT

[Muudetud: 2-8-2008 Alfist]
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

Algselt postitas: Alfist
Väga kena kopikaline:rolleyes
Kuid ühest asjast ei saa ma aru,miks kõik topivad neid karvaseid uksepolstreid oma ladasse,see karvane materjal ei jäta seal sisemusel küll midagi viisakat,originaal termantiin on minu arust ülekõige,aga kui see originaal nii defka on,siis kärab see ka.Sorry for OT
Mina neid polstreid ise ei hankinud, tulid autoga kaasa. Mind nad ei häiri (kuigi pole veel sisse pannud korralikult), oleks mul korralikud originaalid, võimalik et siis isegi paneks need.

Ja üks asi mis mul meelde tuli. Proovisin panna 03e radikat koos el.vendiga, aga see lihtsalt ei mahu! Läkski tavaline vent külge. Kas 01el peab radika eest midagi väiksemaks lõikama, et el. venti panna?

[Muudetud: 3-8-2008 ToM]
m'kay
a
ando
Ladaklubi Liige
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

Jep. Tõmba võrdluseks 04 kapott lahti, erinevus on silmaga näha. Edu ehitamisel! Plaan Summercampile jõuda?
Jõud taga, peab minema.
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

armatuuri need puitimitatsiooniga liistud värvi mattmustaks või kata musta/tumehalli kunstnahaga ära, jääb palju viisakam ;)
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

Algselt postitas: ando
Jep. Tõmba võrdluseks 04 kapott lahti, erinevus on silmaga näha. Edu ehitamisel! Plaan Summercampile jõuda?
Plaan oli, aga selle autoga ei jõua. Tuleb tulla venna 06/03ega;)
Edu tarvis:D
Algselt postitas: CozmonauT
armatuuri need puitimitatsiooniga liistud värvi mattmustaks või kata musta/tumehalli kunstnahaga ära, jääb palju viisakam ;)
Jah, umbes selline plaan mul on, nii neid jätta ei saa!
m'kay
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

sportnukiga jääbki klõbisema mootor - klapivahe peaks panema tihe 0,20 mitte 0,15 nagu tavaliselt...
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

Algselt postitas: olaaf
sportnukiga jääbki klõbisema mootor - klapivahe peaks panema tihe 0,20 mitte 0,15 nagu tavaliselt...
No selge siis:P

Mootori töö sain ka palju paremaks, tänud GTA-le hüva nõu eest (ise ka kahtlustasin seda). Nimelt tõstsin ketti kaks hammast ringi, päris märke kokku ei saanud, aga mootor tundub kohe teine :spin Viskab ilma kobisemata pöördeid niiet vähe ei ole. Tulevikus peab hankima reguleeritava ketiratta ka.
Aga mootor tundub nüüd päris hea kohe, järgmine etapp on pidurite ehitamine:rolleyes
m'kay
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

3 kuud möödas, aga....

Postitus Postitas ToM »

..Pole midagi põrutavat sündinud:P Üldiselt võib selleks aastaks joone alla tõmmata, ehitus jätkub kevadel.
Kahjuks jäi kopikas sügisel vaeslapse rolli, ehitasin kogu aeg venna autot:D kukkus kuidagi nii lollilt välja...
Midagi ikka toimus ka..:

Augusti algul suutsin võtmed ära kaotada. Ise olin jumala kindel, et jätsin võtmed autosse, aga kuskilt ei leia. Mis siis ikka, puurisin läbi süüteluku (andis ikka puurida:D). Sõitsin kohalt ära ja esimese asjana märkasin võtmeid. Olid auto all. Aasta ämber:D
Läbi käigukangi ava olid siis märkamatult põhja alla kadunud...:kuri

Stange sai ette löödud:

Pilt

Sai keret lapitud. "Kõva kere" nii kõva polnudki, selgus aja möödudes. Oleks pidanud ikka enne ostu rohkem puurima ja uurima.... Selline jubedus peitis end siis mastiksi ja mingi pleki lataka all:

Pilt

Kevadel, kui ma selle avastasin, tuli küll ahastus peale. Sai see kere just nimelt ostetud, kuna endal keevitamise võimalust ei ole ja lubati head keret. A võta näpust.
Õnneks aitas siinkohal sõber Siim (seitse-kaheksa-üheksa). SUUR aitäh talle, et viitsis mu käru natuke lappida.

ENNE (või noh pärat veidikest lõikamist:D):

Pilt

Pilt

Pilt

Töö käib:

Pilt

Pilt

Ja tulemus. Parem kui varem.

Pilt

Seest sai põrand ka mehekätt tunda:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Eks ta veidi selline lipp-lapi peal jäi, aga vähemalt on asi nüüd KEEVITATUD, enne oli selline jura ikka, et mu noor pea tõmbus kohe silmaga nähtavalt hallimaks:spin Sellele eelmisele remondimehele tuleks kohe mingi auhind anda, ta on ikka korralikult käkerdanud. Kevadel tuleb vist veel üks keevituspäev ette võtta. Plaan masin külili keerata, paari kohta tean ma seal kindlalt mis vajavad lappimist, kuid raudselt on neid veel...

Piduritega jõudsin ma niikaugele, et mõlemad pooled taga on molekulideks võetud, taga on uued torud ja silindrid küljes. Vaja uut regulaatorit.... Esimesed kettad sai ka treipingis üle lastud. Põhja-alune pikk toru vaja ka välja vahetada.

Kast tuleb korra alt ära võtta. Lolli peaga sai vigane korv sisse pandud, sealt ka mittelahutamise põhjus. Korralik olemas. Samuti on lekkima hakanud mu isetehtud käigukasti-põhjatihend ja ära tuleb vahetada k.kasti padi (uued olemas).

Tulevik (järgmine aasta):
* Seest pigimatiga üle, veidi vilti ka peale
* Alarmi tahaks kangesti
* 02 differ
* Valude asemele vist tulemas laiad plekid (või siis lisaks)

Pilt

* Ette põllelisa, võibolla ka sirm
* Salong ära lõpetada. Natuke olen juba uut näidikute blokki ja konsooli kunstnahaga katnud.
* Pidurid ära lõpetada
* Värviparandused. Ei taha see kiht seal peal püsida kahjuks:(

Jne jne jne. Uuel aastal uue hooga....:yllatunud
m'kay
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

Tuunisin veidi virtuaalselt oma masinat:rolleyes
Enne ja pärast:

Pilt

Pilt

Minu jaoks on pilt selge, plekid vaja korda teha (madalamaks teeme ka). Ega kellelgi 185/60 R13 kumme ei vedele? Samuti tunnen puudust korraliku 011 armakast (just see must katteosa peab terve olema, liistudest ja muust on savi).

Mootoriga tekkisid ka teised plaanid, aga sellest hakkame siis rääkima kui doonor õues on.
m'kay
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Kusjuures plekkvelg sobib paremini :) Olen seda ka enda autol täheldanud. Ilma valuta ja ilusa plekiga on auto palju ilusama välimusega.
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

:cool: 18 täis ja load esmased load käes.... Viimane number tuli kaks:lol
Masina kohta niipalju, et aasta viimasel päeval võtsin end kokku ja käisin vormistasin masina enda nimele. See tegevus oli juba kevadest saadik veninud, lõpuks saan öelda et: tehtud! Ja vana hinnaga veel.....:D Kuna raplas on parajad tegelased koos, läksin heaga saue ark-i. Mingeid tõrkeid ei esinenud, värviks jäi passi küll ikka "määrmata" a mis siis:puzzled

Loodame et uuel aastal siis ikka uue hooga.... ideid on.
Jääme siis kevadet ootama, et auto juures midagi ka teha saaks (suured muutused tulekul.... ) stay tuned:cool:
m'kay
Kasutaja avatar
kristjan92
Ladaklubi Liige
Autod: Lada Nova 21053 92' , Seat Cordoba 01'

Postitus Postitas kristjan92 »

Palju õnne lubade puhul ja sünnipäeva puhul!
Edaspidiseks masinaga jõudu ja jaksu :).
Tehnika lolli käes on vanaraud!
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

Nii, kuna õues on külm, tuunime lada-t toas. Armaka tegemine on teemaks...

Õigemini küsiks nüüd rahva arvamust, kuidas teha. Kas nii, et kellad on paneeli peal (nagu algul tehtud sai ja nagu lihtsam on)
NII:

Pilt

Või siis nagu mulle nüüd tegemise ajal pähe turgatas ja meeldima hakkas nüüd. Uputatud variant:

Pilt

Konsoolis sama teema:

Pilt

Ja üldmulje:

Pilt

Kellade pealpoole jätmise pluss oleks ainult see, et kroom rõngad jääks paistma ja kinnitamise lihtsus. Aga vist on minek ikka teist teed, uputatuna tundub asi kuidagi professionaalsem.:D Võite ka oma arvamust avaldada....

NB! Armkat ennast ärge vaadake, see on räbal, ma tean. Olen huvitatud korralikust (must katteosa peab terve olema)
m'kay
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja
Autod: VW Golf III

Postitus Postitas siksaator »

Minule isiklikult meeldib, see uputatud variant rohkem;):rolleyes
Vasta