Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
samas osad räägivad jälle, et alla 100km/h 5. kasutamine ja sellega kiirendamine kastile kahjulik, sest 5. käik on kastis kõige üleval ja jääb muidu kuivale.
Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
Algselt postitas: apsu
samas osad räägivad jälle, et alla 100km/h 5. kasutamine ja sellega kiirendamine kastile kahjulik, sest 5. käik on kastis kõige üleval ja jääb muidu kuivale.
Tuleb panna 2L õli sisse, et nii ei juhtuks (siit foorumist lugesin, ise panin ka). 5-es veab küll, kiirendab küll sellega kui soovi on.
oeh nüüd ei teagi mida teha eks ma siis lükkan hiljem alla ma nüüd homme kere tegema jälle varsti peaks valmima siis toon tallinna tagasi ja hakkan mootorit näppima teie sõnade järgi
Algselt postitas: roheline
no arvata võis ma ei tea kumba pidi ta ilusam jääb
Eelmine postitus oli tegelikult vihje- pole mõtet ju selliseid postitusi üldse teha:rolleyes. Vali see värv ja see firma, mis sulle sobib- kõik ei saa kõike näpuga ette näidata või öelda, natuke tuleb oma pead ka kasutada;).
vanaonu andis ma ei tea kust ta sellise asja välja võlus aga jamh enndalgi jäid silmad punni kui nägin seda
Kas keegi pole sellist asja varem näinud ? ega kuulnud sellest midagi ?
On nähtud neid ennemgi...Aga viimasel ajal pole kuskil müügis näinud.
Mingi aeg tagasi Veerennis oli üks, kuid see oli poolfabrikaat - ilma klemmideta.
Kui keegi kuskil näeb sellist müügis, võib teada anda
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...