2101,hautz,1973
2101,hautz,1973
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Tööd on vähem kui eelmisel;)Algselt postitas: 2emty
Su teise auto tegemisi jälgides on hea teada, et see teema pole "tulen, näitan, luban, 2 päeva põllul ja lukku(emex)"
aga tööd paistab ikka päris kõvasti olema
edu ja jaksu sulle!
Autol siis esiots puhas:lol(ja mustal juhipoolne elektriaken 05 klaasiga ok ja teiselpool ka küljes;) )
Käib mitme auto korraga tegemine:lol
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
- kristjan92
- Ladaklubi Liige
- Autod: Lada Nova 21053 92' , Seat Cordoba 01'
Algselt postitas: AsjaPulkJa viskadki niiviisi raha tuulde..?Algselt postitas: hautz
Mul vaja praegu ajaviidet.
Suve keskel jääb asi arvatavasi seisma:puzzled![]()
Sellel läheb 500,- ringis keredetailide peale raha ju.
Tuuldeviskamine pole;)
Äkki on kellelgi pakkuda sellele autole puuduolevaid asju.(ma ei mõtle just väga seda plekkivärki,kuid ka seda võib pakkuda;))
Selle jaoks juba PS.
Ei taha orig. autot ära rikkuda musta värviga:puzzled,tahaks ikka valget.
Autol muide orig värv;)
Sellele autole oleks ikka üsna palju orig juppe;) (nt orig. jooks rehve)
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Weiki-weiki, meesAlgselt postitas: hautz
Sellel läheb 500,- ringis keredetailide peale raha ju.

Viie sotiga saad jah mõned plekitükid, aga väliselt korraliku originaali tegemiseks võid rahulikult ühe nulli juurde joonistada ja võimalik, et ka esimene number muutub totaalselt ning seda kõike ehk kõige odavama variandi juures.
Viimase aastaga on kroomjubinate hind ikka pööraselt tõusnud ning tagatipuks pole kasutamata asju enam saadagi.
Ma ei ole kokku arvestanud, kui palju kulutasin möödunud kevadel kopika kroomi kokku ostes, kuid paljalt otsimise peale läks oma paar tuhhi kindlasti ja siis ka ei saanud kõiki uusi asju. Stanged-puhvrid näiteks on sellised hädapärased, mis alustuseks kõlbavad, aga lõplikult rahul ma nendega ei ole.
Mnjah. 500.- eest saad kaks tiiba või kaks ukseplekki..
Kui sa kuskilt võlud 500.- eest välja kõik vahetamist vajavad plekid sellele kopikale, siis saad hunnikuga sõpru juurde Ladaklubist
Ja kui sa ainult ajaviiteks teed ja poolikuks jätad, siis mis mõte sel on? Parem täiusta oma teist masinat. Aga see on kõigest minu arvamus
Kui sa kuskilt võlud 500.- eest välja kõik vahetamist vajavad plekid sellele kopikale, siis saad hunnikuga sõpru juurde Ladaklubist

Ja kui sa ainult ajaviiteks teed ja poolikuks jätad, siis mis mõte sel on? Parem täiusta oma teist masinat. Aga see on kõigest minu arvamus

Lower your standards and you'll never be disappointed!