2101, Corrado, 1973 - Müüdud

2101, Corrado, 1973 - Müüdud

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

sai siis rool ära ostetud,600 krooni maksis, pilt on siin: http://motoclub.pri.ee/upload/pildid/rool.JPG
sai ostetud ka veel käsipiduri tross mis maksis 125.-
lõhnakuuse sai ka tasuta peale:bouncing
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Täna siis oli see hea päev ja ma sain kätte oma kesklukud.
Homme siis hakkan peale aretama.:bouncing
Mõned pildid ka siis:
PILT 1
Mul pole nii palju juhet veel kunagi olnud :D (no vb kunagi oli):
PILT 2
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

SV Akustikast ostsin ja 450 krooni maksid
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Lihtne küll, aga need tõugud, kes selliseid komplekte toodavad, ei ole ära tabanud fakti, et autol läheks taolisi vidinaid tarvis kas kolm või viis tükki.
Eks ikka selleks, et stoperdada-avada korraga ka pakiruumi lukustusmehhanism.
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Nojah, aga siksil ja eriti 01'l on see pagassilukk võtme keeramisega avatav ja kui see koheselt kesklukuga lahti tuleks siis tahaks näha kes see viitsiks luuki kõikaeg kinni panemas käiia:lol Oli plaanis aretada keskluku mootoriga see avamine, kuna neli tükki üle mootoreid. Aga see veel kauge tulevik.
Hommikul maale jõudsin siis avastasin et võtmeid polnud:ylbe. Teise sigulli võtmega sai sisse aga käima mitte. Süütelukul siis sealt tagand see splint ära ja see junn välja ning sai näppudega käima pandud:lol
Pikapeale sai siis armatuur ära kokku lapitud, noh soojenduse värk veel ootab oma järge kuna trosse poes polnud ja venemaalt tellitakse...
Siis uue rooli peale aretamisega oli suht suur ajudeke**. Signaal oli kõikaeg peal või ei töötand üldse ja siis onu abiga sai midagi aretatud ja nüüd sellega korras.
Siis sai mõned sõidud tehtud ja kiidetud ikka rooli.
Hakkasin siis kesklukku peale aretama. Esimestele ustele panin külge ära, kõrvalistuja omale jõudsin juhtmed ka ära vedada. muidu niisama lahtiselt sai proovitud, siis töötas. Kõrvalistuja ukse akent vaja modida homme, see raudjunn mis seal klaasi küljes on, see käib vastu, proovin äkki saan relakaga natuke lõigata seda plekki. Kui ei saa siis vahetan kollasega klaasid ära.
Täna nagu muud ei jõudnudki.
Homne plaan siis kesklukk ära lõpetada. Sisustust kokku lappida. Käsipiduritross ära vahetada ja seejärel hakata tegema ettevalmistusi el. akende jaoks:cool:
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Algselt postitas: logman
Eks ikka selleks, et stoperdada-avada korraga ka pakiruumi lukustusmehhanism.
No ei viitsita süveneda. Pole ju kirjas, et pakiruumi luuk peaks keskluku mootoriga avanema. Või on?Pilt
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

ei ma ei öelnudki et peaks keskluku mootoriga avanema, lihtsalt kuna mul endal neid mootoreid 4tk üle siis ei tahaks esialgu midagi muud osta,
aga sa selle pagassiluku vidinaga mõtlesid seda et kui lukustus peal siis nagu ei saa võtmega keerata et on midagi ees ja kui lukustus maas siis saab keerata?
kui nii siis ma tõesti ei saanud aru

muidu ühe pooliku pildi ka viskan:
Pilt
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Jah, just nii ma seda mõtlesingi. :)
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

no seljuhul ma vabandan, aga jh,tahan proovida kunagi kui aega üle siis keskluku mootoriga seda asja teha,et salongist vajutan nuppu ja lööb pagassi lahti
:bouncing
Kasutaja avatar
MuKi14
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas MuKi14 »

Aga samas miks mitte teha see süsteem trossiga? Pole keskluku mootorit vajagi...:rolleyes
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

Algselt postitas: MuKi14
Aga samas miks mitte teha see süsteem trossiga? Pole keskluku mootorit vajagi...:rolleyes
ma usun et mootori installimine sinna on tunduvalt lihtsam kui trossiga jamamine. aga logmani ideed arvestades.. vahel on tunduvalt lihtsam luuk otse avada. muidu tee kõigepealt uksed lahti, siis pagass. aga kui tuled otse toast ala hoovi ja saad kohe luugi lahti teha. teine ja kõige parem variant oleks siiski salongist avatavaks teha. ;)
Kasutaja avatar
Zetec
Foorumi kasutaja
Autod: Ziguliidest 75a 2101, 85a 2106

Postitus Postitas Zetec »

Salongist avatav süsteem mulle näiteks ei meeldi. Tulen poest näiteks kast käes, vajutan puldist uksed lahti ja siis lähen kastiga vastu avamise nuppu ja pagassi luuk tõuseb üles, panen kasti pagassi.
Aga kui salongist avatav siis pane veel kast kapotile või katusele, tee uks lahti, tõmba-vajuta nuppu ja mine tagasi pagassijuurde.
Mõnus oleks paigaldada selline nupp nagu on 06tel ja 02tedel ja kindlasti veel teistel sigullidel ja sinna järgi panna samuti kesklukumootor.
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

ahjah, ma sellele vajutatavale nupule ei mõelnudki. siis on jah see parim.
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Algselt postitas: Zetec
Salongist avatav süsteem mulle näiteks ei meeldi. Tulen poest näiteks kast käes, vajutan puldist uksed lahti ja siis lähen kastiga vastu avamise nuppu ja pagassi luuk tõuseb üles, panen kasti pagassi.
Mina selles komplektis pulti ei näe...

Mina avan pagasiluuki võtmega ja salongist nupuga, alarm veel juurde hankida ja saab ka puldist.
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

No mina isiklikult plaanisin teha nii et oleks võimalik avada nii nupust salongis kui ka võtmest.
Igatahes, sai siis eile hulga tööd ära tehtud. Kesklukuga ma lõpule ei jõudnud, esiuksed sain kokku tagasi,juhtmed veetud ja ka juhtploki ära paigaldatud. Tagaust alustasin ka aga juhe jooksis kokku ja edasi teha ei osand. Pean otsima siin kunagi kuskil teemas olid pildid kuidas tagaustel tehtud oli kesklukuga.
Igatahes,esiuksed nüüd siis käivad kesklukuga, tagumised veel näpuvajutusega :D
Sai siis ära vahetatud käsipiduri tross. Sai terve tagumine ots üles tõstetud ja puupakud alla pandud, rattad maha, trumlid samuti ja seejärel tross. Uue trossiga tuli natuke jamamist küll aga sai hakkama. Sai siis rattad alla tagasi ja proovima kohe, esimese tõmbamisega käis põhja all nõks ja oligi lahti. Uuesti ratas üles ja pakk alla, õnneks oli viga lihtne. See plekist äär mille taga see trossikõri seal all kinni on, seal auk liiga suur ja tuli ära. Ühel pool sai asi lahendatud töö jooksul nii et otsitud paraja suurusega seib ja lõigatud relakaga paras vahe et sinna peale läheks. Sai siis see ka ära ja seekord asi töötas perfekto. Pidur on väga hea ja äkiline. Kolm nõksu tuleb üles kui normaalselt tõmmata, 3-5 viis peab olema, nii ütles raamat :) See ära sai siis sai üks kiirem ring tehtud ja veel käsipidurit proovitud(kurvis siis:kuri), seejärel ajasin auto nö parklasse ja oligi päev läbi.
Pilte:
Juhiuks:
Pilt
Pilt
Juhtme liikumine kõrvaluksel:
Pilt
Tagumises ukses oli natukene vett :D :
Pilt
Käsipiduri trossi vahetus:
Pilt
Ja üks niisama pilt:
Pilt

Teksti kirjutasin alles täna sest eile hommikust saadik arvuti keeldus töötamast ja nüüd sai tööle:bouncing
d
dzidzi
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas dzidzi »

Tagumises ukses oli natukene vett :D
Puuri tagumiste uste sisse augud või puhasta õiged augud ära.Muidu uksed varsti jumala roostes.

[Muudetud: 10-9-2007 dzidzi]
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

jah,tuleb teha küll nii,ei tea küll kaua see vesi seal olnud on, õnneks on uksed seest korralikult õlitatud... muidu kas seal peaks olema õiged augud ka? ise nagu mõtlesin ka et äkki on aga silmaga ei näinud :D
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

oskab ehk keegi aidata, nimelt kunagi nägin kuskil teemas et keegi oli pannud üles pildid kuidas oli kesklukk paigutus lahendatud tagaustel.
aga otsisin ja uurisin teemasid ja üles ei leidnud, ehk mäletab keegi kus need pildid olid või siis postitakski siia korraga:bouncing
a
ando
Ladaklubi Liige
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

Jõud taga, peab minema.
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Täna sai siis kesklukku paigaldamine ära lõpetatud. Tagaustega oli pisut pusimist aga sai hää ja töötab. Juhtmed veetud, salong koristatud ja nüüd on jälle mõnus sõita ;)
Sain sugulase käest veel kotitäie siksi juppe,kuna väljas pime siis ma eriti ei näind mis seal oli aga usun et sellega ka homne päev sisustatud :D
Homme siis veel plaan hakata uut keskkonsooli ehitama :) :cool:

[Muudetud: 6-12-2007 corrado]
Vasta