2105, cozmo, 1981
2105, cozmo, 1981
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW V8, Pontiac V8
- Kontakt:
Suki Suki on lihtsalt kiire variant, varsti suvehooaeg, siis tahaks kuskile näitustele jõuda. teine masin on Opel Ascona igapäeva autoks ehitamine, ja see tahab kah raha, pisiremondi, üv ja kindl. näol. viimane asi on siis Lada, mida ehk sügise poole edasi arendan (suvel ka loomulikult kui aega on) Suundasi eraldi ei müü, veel mitte.
[Muudetud: 4-7-2007 Priidic]
[Muudetud: 4-7-2007 Priidic]
Algselt postitas: CozmonauT
nonii na**ui
...viskan salongi tühjaks ja teen põllurallika omale![]()

ei-ei Cozmo, seda sa küll ei tee! Viska see mõte kohe peast üldse välja! Rallika jaoks ostad mõne raipe aga sinu 05 pole põllutöömasinaks veel sobilik...
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
http://www.kivinuk.com/galerii/thumbnails.php?album=40'
tegin eile uusi pilte. talvel tundus kere kuidagi nutusem, eile uurides tundus üllatavalt sile ja korralik. ostke ära, kiire on
tegin eile uusi pilte. talvel tundus kere kuidagi nutusem, eile uurides tundus üllatavalt sile ja korralik. ostke ära, kiire on

- kristjan92
- Ladaklubi Liige
- Autod: Lada Nova 21053 92' , Seat Cordoba 01'
- ToM
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107, 2101
Miks peaks amortide ja vedrude aseme torud keevitama:yllatunud
Üldiselt, vaevalt et see 1200 sul midagi seal driftib, ega see nüüd nii lihtsalt ka ei käi, et mul on kere ja mootor olemas, panen need kokku, veits värvi, keevitan torud amortide asemele ja volia, trihvting pill missugune:( (paneme nito peale ja lähme Haaplsalu lennukale kiirendama, öeldi ühes filmis kord:P) aga noh, eks saa proovi tõesti ise järgi, ma ei tahaks uskuda, et selline süsteem toimib.
Üldiselt, vaevalt et see 1200 sul midagi seal driftib, ega see nüüd nii lihtsalt ka ei käi, et mul on kere ja mootor olemas, panen need kokku, veits värvi, keevitan torud amortide asemele ja volia, trihvting pill missugune:( (paneme nito peale ja lähme Haaplsalu lennukale kiirendama, öeldi ühes filmis kord:P) aga noh, eks saa proovi tõesti ise järgi, ma ei tahaks uskuda, et selline süsteem toimib.
m'kay
-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
kere ongi hea. aga keegi ei taha mu kere.. sellest saaks hea tänavamasina ja isegi rallika jaoks on kere korralik.. pole midagi taastada.. lansekad roostevabad ja sirged, põhi auguvaba jne.. aga hiljem ma tahan oma rihmaga 1.3 mootori korda teha ja veits kaasa aidata, siis peaks saama juba vihmase ilmaga külge kkah lasta höhöö. ja sellepärast ma lähen arvatavasti ka autoga dieedile, et pleksiklaasist küljeklaasid, ustest jms raamid välja...
aga las see teema olla nüüd all edasi, eks kui tegema hakkan siis tõstan jälle
[Muudetud: 10-7-2007 CozmonauT]
aga las see teema olla nüüd all edasi, eks kui tegema hakkan siis tõstan jälle

[Muudetud: 10-7-2007 CozmonauT]