2103,siksaator, 1976

2103,siksaator, 1976

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja
Autod: VW Golf III

Postitus Postitas siksaator »

Algselt postitas: maikel06
Nüüd veel mingid kenamad veljed alla. Näiteks laiad plekkveljed. Või siis mingid ilusad kroom veljed. :)
Midagi on kindlasti tulemas aga oleneb palju seda finantsi saan nende ostmiseks:P:spin
Kasutaja avatar
Rannamäe
Foorumi kasutaja
Autod: 21061 '99 & 21063 '84

Postitus Postitas Rannamäe »

Kohutavalt häirivad mind need vanad ja kulunud numbrimärgihakatised... Minu mälu järgi maksab uus paar registreerimismärke 200.- (parandage mind kui eksin), väga asjakohane investeering. Peale selle hakkab veel silma küljekarbi iluliistude puudumine.

Rohkem ma ei nurise.:rolleyes Auto on ikkagi viisakas ja sellisena tuleb teda ka hoida! Edu!
Venemaa tööstus- ja kaubandusministeeriumi autotööstusosakonna juhataja Aleksei Rahmanov: "Tegelikult toodetakse Venemaal väga häid autosid, [---] üksnes nende töökindlus jätab soovida."
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: hyper7
Kohutavalt häirivad mind need vanad ja kulunud numbrimärgihakatised... Minu mälu järgi maksab uus paar registreerimismärke 200.- (parandage mind kui eksin), väga asjakohane investeering. Peale selle hakkab veel silma küljekarbi iluliistude puudumine.

Rohkem ma ei nurise.:rolleyes Auto on ikkagi viisakas ja sellisena tuleb teda ka hoida! Edu!
Koguaeg ise ka mõelnud, et peab ikka ükskord laskma need uued numbrimärgid ära teha:rolleyes:rolleyes. Oh neid lubadusi:rolleyes
Küljekarbi liiste nagu ei tahaks eriti külge panna, sest koguvad nad enda alla roostet:rolleyes.
Aga aitäh ikkagi heade sõnade eest!;)
a
ando
Ladaklubi Liige
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

Karbiliistud võtad paar korda hooaja jooksul küljest ja puhastad nende alt. Mina teen vähemalt nii... :P Kena relv, veidi väsinud näeb välja küll praegu, tagaosa maru koormatud näib. Ma paneks sinu asemel velgedele kroomkilbid, hetkel selline naljakas, uued kilbid ikka retrole ei lähe :D

[Muudetud: 8-4-2009 ando]
Jõud taga, peab minema.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Algselt postitas: siksaator
Küljekarbi liiste nagu ei tahaks eriti külge panna, sest koguvad nad enda alla roostet:rolleyes.
Mõtle ja katseta väheke, kuidas nii kinnitada, et soga ning niiskus vahele ei satuks.
Tänapäeval igatsugu liimimasse ja kahepoolseid teipe saadaval. Ando variant ka muidugi hea, aga no laiskus, laiskus takistab... :lol

[Muudetud: 8-4-2009 logman]
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: logman
Algselt postitas: siksaator
Mõtle ja katseta väheke, kuidas nii kinnitada, et soga ning niiskus vahele ei satuks.
Tänapäeval igatsugu liimimasse ja kahepoolseid teipe saadaval. Ando variant ka muidugi hea, aga no laiskus, laiskus takistab... :lol

[Muudetud: 8-4-2009 logman]
Noo eks ma vaatan, mis saab:rolleyes. Peaaegu terve auto liisturing on juba nagunii kahepoolse teibiga kinnitatud- väljaarvatud koopaääre liistud. Aga eks ma millagil nuputan jah, kui aega on:rolleyes. Ja see mõtlemine ja nokitsemine ei seisa mul laiskuse taga, ole mureta;). Hetkel üldse auto tegemine teisejärguline, sest põhiprioriteet on ikkagi gümnaasiumi lõpetamine hetkel (eksamid);)
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

Kuna augud karbis on niikuinii kinni siis pole enam mõtet ju liiste kinnitada nii nagu originaalis. Paned kahepoolsega nii nagu ütlesid, et ülejäänd liistudki pandud ning ongi olemas:P

Kõrgusest..tagaots võiks paar senti kõrgem olla, et ratas koopas poleks ja esiots jällegi madalamal. Kõige parem näeb auto välja, kui normaalse suurusega rattaga on koopaserv rehvi kõrgusega samal tasapinnal:PNii arvan vähemalt mina.
Masin on kena ning edu hooldamisel ja ehitamisel:)

[Muudetud: 9-4-2009 corrado]
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: corrado
Kuna augud karbis on niikuinii kinni siis pole enam mõtet ju liiste kinnitada nii nagu originaalis. Paned kahepoolsega nii nagu ütlesid, et ülejäänd liistudki pandud ning ongi olemas:P

Kõrgusest..tagaots võiks paar senti kõrgem olla, et ratas koopas poleks ja esiots jällegi madalamal. Kõige parem näeb auto välja, kui normaalse suurusega rattaga on koopaserv rehvi kõrgusega samal tasapinnal:PNii arvan vähemalt mina.
Masin on kena ning edu hooldamisel ja ehitamisel:)

[Muudetud: 9-4-2009 corrado]
Karbiliistu aukudes on muidu lihtsalt silikoniga täidetud tüüblid ees, niiet iga hetk on võimalik neid sealt eemaldada ka:rolleyes.
Tagavedrudele arvatavasti proovin ka neid kummipuhvreid vahele panna- äkki tõstab natuke:P. Aga tundub, et suvel tuleb veel esivedrudelt pool keerdu maha võtta ning siis juba ette ka uued amordid osta:P. Eks näis, mis aeg toob- võib olla uued ideed ja mõtted ka;).
Aga head sõnad on alati teretulnud;)
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Täna sai seest ilusti tolmuimejaga puhtaks tehtud ning üleüldiselt puhastatud, samuti panin külge ühed teised uksepolstrid, sest esimestes vanades polstrites olid ju need kõlariaugud:puzzled. Mulle need mustad polstrid meeldivad ka:P
Paar pilti:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Kevin68
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2105

Postitus Postitas Kevin68 »

Autost hakkab tõsiselt ilus masin välja tulema. Aga auto suisa karjub uute valuvelgede järgi! :P
g
grimes
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
Kontakt:

Postitus Postitas grimes »

Uued numbrid külge, mingisugune valuvelg alla. Ja jääks juba täitsa kena :)
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Autod: 013

Väliselt orginaali lähedane.

Postitus Postitas SexSix »

Üks tiivaääre iluliist,üks tagumine porilapakas,karbiiluliistud ja tagaluugil olev embleem (VAZ.ee-s reklaamib,et venes 100.- kohalikku) on puudu.Veljed uued või taastatud orginaalid ilukapslitega ja väga hea!
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

mitte mingil juhul ära sellele autole võta seda koledat europlärakat,
vana number vanal autol on palju sobivam...
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Kevin68 ja grimes: oleks piisavalt seda krabisevat, siis oleks juba ammu mingi valuvelg all:P:rolleyes. Aga noh elame ja näeme- äkki tuleb midagi millagil:P. Uued numbrid olen juba oma ostmis järjekorda pannud:P:D.
SexSix: tiivvaääre iluliist täitsa olemas ja korralik, sama lugu ka porilapakaga. lihtsalt külge moneteerimata veel jäänud:P. Kaks komplekti korralikke karbiliiste täitsa olemas- mõtlen, kas neid üldse panna ja kuidas:P:D. Vaz-i embleemi suutis keegi idioot mul peaaegu puruks lüüa- mõrasid oli täis:sein. Eks näis, mis velgede koha pealt tuleb.
Olaaf: muidugi võtan ilma selle europlätakata;).
felixfv: võimendi ei ole päris sama, mis seal teemas, kuigi kuulub samasse sugukonda:rolleyes. Aga üldiselt minu 100W RMS woofri ja ovaalid ta toidab ära ja mina olen rahul hetkel:rolleyes.
AGA AIÄTH KÕIGILE HEADE SÕNADE EEST!;)
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Täna sain pidurid õhutatud, natuke sidurit regullitud ning sarniirid ilusti määritud:P. Tsuksisin veel natuke tühikäigu kallal ja ühtteist sai veel kapoti all vaadatud ja muditud:rolleyes.
Egas nüüd muud polegi, kui jääb garaazi ootama, millal ma ta ülevaatusele veeretan:P:rolleyes. Esialgne plaan on tuleva nädala reedel ülevaatusele veereda aga mine sa tea- äkki lähen varem või hiljem:P. Elame, näeme:rolleyes
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Just saabusin ülevaatuspunktist ning ülevaatus sai edukalt läbitud:P;). Tegin paar sellist paari kildist otsa ja jube hea tunne on ikka siksi roolis olla üle pika aja:P:rolleyes.
s
siximees22
Foorumi kasutaja
Autod: BMW E39 540 4,4 210 KW

Postitus Postitas siximees22 »

Njaaaaa täitsa kobe pill ju...;) Edu ja muretuid kilomeetreid...;)
Issi Tann.....
Pilt[/quote]
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: siximees22
Njaaaaa täitsa kobe pill ju...;) Edu ja muretuid kilomeetreid...;)
Tänud heade sõnade eest;).
Täna siis sebisin Rojev-i käest tema vanad esiistmed ära:rolleyes. Tänane päev siis mööduski istmeid vahetades:P. Igatahes minule need istmed meeldivad ja sigamugavad on:P:rolleyes.
Paar klõpsu ka:
Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

Üks korralik puhastus ja paranduskuur ka neile ja ongi olemas :cool:
Päris kenad küll on, see kattematerjal on mõnus :P
Kasutaja avatar
siksaator