Midagi on kindlasti tulemas aga oleneb palju seda finantsi saan nende ostmiseks:P:spinAlgselt postitas: maikel06
Nüüd veel mingid kenamad veljed alla. Näiteks laiad plekkveljed. Või siis mingid ilusad kroom veljed.![]()
2103,siksaator, 1976
2103,siksaator, 1976
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
- Rannamäe
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21061 '99 & 21063 '84
Kohutavalt häirivad mind need vanad ja kulunud numbrimärgihakatised... Minu mälu järgi maksab uus paar registreerimismärke 200.- (parandage mind kui eksin), väga asjakohane investeering. Peale selle hakkab veel silma küljekarbi iluliistude puudumine.
Rohkem ma ei nurise.
Auto on ikkagi viisakas ja sellisena tuleb teda ka hoida! Edu!
Rohkem ma ei nurise.

Venemaa tööstus- ja kaubandusministeeriumi autotööstusosakonna juhataja Aleksei Rahmanov: "Tegelikult toodetakse Venemaal väga häid autosid, [---] üksnes nende töökindlus jätab soovida."
- siksaator
- Foorumi kasutaja
- Autod: VW Golf III
Koguaeg ise ka mõelnud, et peab ikka ükskord laskma need uued numbrimärgid ära teha:rolleyes:rolleyes. Oh neid lubadusi:rolleyesAlgselt postitas: hyper7
Kohutavalt häirivad mind need vanad ja kulunud numbrimärgihakatised... Minu mälu järgi maksab uus paar registreerimismärke 200.- (parandage mind kui eksin), väga asjakohane investeering. Peale selle hakkab veel silma küljekarbi iluliistude puudumine.
Rohkem ma ei nurise.Auto on ikkagi viisakas ja sellisena tuleb teda ka hoida! Edu!
Küljekarbi liiste nagu ei tahaks eriti külge panna, sest koguvad nad enda alla roostet:rolleyes.
Aga aitäh ikkagi heade sõnade eest!;)
-
aando
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif
Karbiliistud võtad paar korda hooaja jooksul küljest ja puhastad nende alt. Mina teen vähemalt nii...
Kena relv, veidi väsinud näeb välja küll praegu, tagaosa maru koormatud näib. Ma paneks sinu asemel velgedele kroomkilbid, hetkel selline naljakas, uued kilbid ikka retrole ei lähe 
[Muudetud: 8-4-2009 ando]

[Muudetud: 8-4-2009 ando]
Jõud taga, peab minema.
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Mõtle ja katseta väheke, kuidas nii kinnitada, et soga ning niiskus vahele ei satuks.Algselt postitas: siksaator
Küljekarbi liiste nagu ei tahaks eriti külge panna, sest koguvad nad enda alla roostet:rolleyes.
Tänapäeval igatsugu liimimasse ja kahepoolseid teipe saadaval. Ando variant ka muidugi hea, aga no laiskus, laiskus takistab...

[Muudetud: 8-4-2009 logman]
- siksaator
- Foorumi kasutaja
Noo eks ma vaatan, mis saab:rolleyes. Peaaegu terve auto liisturing on juba nagunii kahepoolse teibiga kinnitatud- väljaarvatud koopaääre liistud. Aga eks ma millagil nuputan jah, kui aega on:rolleyes. Ja see mõtlemine ja nokitsemine ei seisa mul laiskuse taga, ole mureta;). Hetkel üldse auto tegemine teisejärguline, sest põhiprioriteet on ikkagi gümnaasiumi lõpetamine hetkel (eksamid);)Algselt postitas: logmanMõtle ja katseta väheke, kuidas nii kinnitada, et soga ning niiskus vahele ei satuks.Algselt postitas: siksaator
Tänapäeval igatsugu liimimasse ja kahepoolseid teipe saadaval. Ando variant ka muidugi hea, aga no laiskus, laiskus takistab...
[Muudetud: 8-4-2009 logman]
Kuna augud karbis on niikuinii kinni siis pole enam mõtet ju liiste kinnitada nii nagu originaalis. Paned kahepoolsega nii nagu ütlesid, et ülejäänd liistudki pandud ning ongi olemas:P
Kõrgusest..tagaots võiks paar senti kõrgem olla, et ratas koopas poleks ja esiots jällegi madalamal. Kõige parem näeb auto välja, kui normaalse suurusega rattaga on koopaserv rehvi kõrgusega samal tasapinnal:PNii arvan vähemalt mina.
Masin on kena ning edu hooldamisel ja ehitamisel:)
[Muudetud: 9-4-2009 corrado]
Kõrgusest..tagaots võiks paar senti kõrgem olla, et ratas koopas poleks ja esiots jällegi madalamal. Kõige parem näeb auto välja, kui normaalse suurusega rattaga on koopaserv rehvi kõrgusega samal tasapinnal:PNii arvan vähemalt mina.
- siksaator
- Foorumi kasutaja
Karbiliistu aukudes on muidu lihtsalt silikoniga täidetud tüüblid ees, niiet iga hetk on võimalik neid sealt eemaldada ka:rolleyes.Algselt postitas: corrado
Kuna augud karbis on niikuinii kinni siis pole enam mõtet ju liiste kinnitada nii nagu originaalis. Paned kahepoolsega nii nagu ütlesid, et ülejäänd liistudki pandud ning ongi olemas:P
Tagavedrudele arvatavasti proovin ka neid kummipuhvreid vahele panna- äkki tõstab natuke:P. Aga tundub, et suvel tuleb veel esivedrudelt pool keerdu maha võtta ning siis juba ette ka uued amordid osta:P. Eks näis, mis aeg toob- võib olla uued ideed ja mõtted ka;).
Aga head sõnad on alati teretulnud;)
- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
Väliselt orginaali lähedane.
Üks tiivaääre iluliist,üks tagumine porilapakas,karbiiluliistud ja tagaluugil olev embleem (VAZ.ee-s reklaamib,et venes 100.- kohalikku) on puudu.Veljed uued või taastatud orginaalid ilukapslitega ja väga hea!
- siksaator
- Foorumi kasutaja
Kevin68 ja grimes: oleks piisavalt seda krabisevat, siis oleks juba ammu mingi valuvelg all:P:rolleyes. Aga noh elame ja näeme- äkki tuleb midagi millagil:P. Uued numbrid olen juba oma ostmis järjekorda pannud:P:D.
SexSix: tiivvaääre iluliist täitsa olemas ja korralik, sama lugu ka porilapakaga. lihtsalt külge moneteerimata veel jäänud:P. Kaks komplekti korralikke karbiliiste täitsa olemas- mõtlen, kas neid üldse panna ja kuidas:P:D. Vaz-i embleemi suutis keegi idioot mul peaaegu puruks lüüa- mõrasid oli täis:sein. Eks näis, mis velgede koha pealt tuleb.
Olaaf: muidugi võtan ilma selle europlätakata;).
felixfv: võimendi ei ole päris sama, mis seal teemas, kuigi kuulub samasse sugukonda:rolleyes. Aga üldiselt minu 100W RMS woofri ja ovaalid ta toidab ära ja mina olen rahul hetkel:rolleyes.
AGA AIÄTH KÕIGILE HEADE SÕNADE EEST!;)
SexSix: tiivvaääre iluliist täitsa olemas ja korralik, sama lugu ka porilapakaga. lihtsalt külge moneteerimata veel jäänud:P. Kaks komplekti korralikke karbiliiste täitsa olemas- mõtlen, kas neid üldse panna ja kuidas:P:D. Vaz-i embleemi suutis keegi idioot mul peaaegu puruks lüüa- mõrasid oli täis:sein. Eks näis, mis velgede koha pealt tuleb.
Olaaf: muidugi võtan ilma selle europlätakata;).
felixfv: võimendi ei ole päris sama, mis seal teemas, kuigi kuulub samasse sugukonda:rolleyes. Aga üldiselt minu 100W RMS woofri ja ovaalid ta toidab ära ja mina olen rahul hetkel:rolleyes.
AGA AIÄTH KÕIGILE HEADE SÕNADE EEST!;)
- siksaator
- Foorumi kasutaja
Täna sain pidurid õhutatud, natuke sidurit regullitud ning sarniirid ilusti määritud:P. Tsuksisin veel natuke tühikäigu kallal ja ühtteist sai veel kapoti all vaadatud ja muditud:rolleyes.
Egas nüüd muud polegi, kui jääb garaazi ootama, millal ma ta ülevaatusele veeretan:P:rolleyes. Esialgne plaan on tuleva nädala reedel ülevaatusele veereda aga mine sa tea- äkki lähen varem või hiljem:P. Elame, näeme:rolleyes
Egas nüüd muud polegi, kui jääb garaazi ootama, millal ma ta ülevaatusele veeretan:P:rolleyes. Esialgne plaan on tuleva nädala reedel ülevaatusele veereda aga mine sa tea- äkki lähen varem või hiljem:P. Elame, näeme:rolleyes
-
ssiximees22
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW E39 540 4,4 210 KW
- siksaator
- Foorumi kasutaja
Tänud heade sõnade eest;).Algselt postitas: siximees22
Njaaaaa täitsa kobe pill ju...Edu ja muretuid kilomeetreid...
![]()
Täna siis sebisin Rojev-i käest tema vanad esiistmed ära:rolleyes. Tänane päev siis mööduski istmeid vahetades:P. Igatahes minule need istmed meeldivad ja sigamugavad on:P:rolleyes.
Paar klõpsu ka: