210V8, berg, 1977 (täiend 29.03.11)
210V8, berg, 1977 (täiend 29.03.11)
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
- berg
- Foorumi kasutaja
- Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
- Kontakt:
Eile sai peale pandud alarm ja kesklukk. hetkel on ainult esiustel, aga täna ka tagumisi uksi aretama!
SUURED SUURED TÄNUD:
Olaafile - elektroonika töö eest, zajetsile - garaazipinna eest ja tuledelüliti ja aknatõstmisvända eest, tuuma_ennule lõbusa jutu ja suitsupaki eest ning muidugi ka kerdile lõbusa jutu eest!
:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol
SUURED SUURED TÄNUD:
Olaafile - elektroonika töö eest, zajetsile - garaazipinna eest ja tuledelüliti ja aknatõstmisvända eest, tuuma_ennule lõbusa jutu ja suitsupaki eest ning muidugi ka kerdile lõbusa jutu eest!
:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW V8, Pontiac V8
- Kontakt:
tglt ma mõtlesin et sul on yks kojmees vähe kõver et see võiks sirge olla mitte et ainult 1 oeksgi. 2 ikka. seda madalate karpide juttu ma pole kuulnudEsialgne postitaja berg
TO KOSMONAUT: ma olen juba rääkinud ülal pool et stanged tulevad uued... ladale EI OLE mõtet ühte kojameest panna kui ma just kaelavärdjaks ei taha hakata ja rullnoka moodi istuma hakkan ja klaasi keskelt välja passin... on juba juttu ka olnud et küljelaiendid tulevad MADALAMAD!!! kulunud teema ja ei ole mõtet rohkem kulutada! :lol:lol:lol saan ise ka aru et propist väljas, ja et mõnest kohast on maitsest mööda läinud.. kahjuks ei ole rikas õpilane, et nt golf 2 laiu stangesid osta jne. klaasriie on olemas ja stanged ka... nüüd ainult aja küsimus et ehitama hakata... KELLAD said MEELEGA sellised tehtud... sinna keskele tekib mõnus täheke
väga omapärane ja mulle meeldib!!!!!!
To moosmoosik: survepesuga tuleb osata autot pesta... see et 1 cm kauguselt paska maha pesta ei ole lahendus... kõigepealt auto märjaks... leotaja peale, suur pask maha uuesti survega siis nustikut, siis sampoon survega maha... siis kontroll et kas kõik on ikka puhas, ja siis kuivatama! talvel peale pesu kuivatada tihendid ja katta silikoonõliga, sama ka lukkudega, suruõhuga läbi lasta ja silikoon õli sisse... tuleb lasta ka ukse sisse, mida saab teha tõstes link üles ja lasta tekkinud väikestesse avadesse pikema toruga silikoon õli... tulemuseks on külmaga ilusti käivad uksed ja töötavad lukud! jääme siis suve ootama, küll asi vaikselt areneb... :lol:lol:lol

ma parem rohkem ei kuluta seda värki
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol
pildid jaanimäe rahvasprindist!

Pildid lingitud www.rally.ee lehelt!
pildid jaanimäe rahvasprindist!

Pildid lingitud www.rally.ee lehelt!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
tahaks ise kah ikka väga näha seda
kas keegi ei tea kuidas oleks võimalik arvutisse tõmmata see värk?

Bergile küssa. Mida see wsk team tähendab? Mingi sõpruskond? Point selles, et nägin just "avariid". Osalised olid primera ja bmw igavene vana ront, millel oli taga wsk kleeps. Igastahes bemm sõitis primerale tagant sisse ilmselge kiirustamise süül. Vendadel täiesti pohhui! Primeral oli konks taga, aga mis oli kõvasti stangele lähemale liikunud. Ega jutus mingit iva ei ole, aga lihtsalt järjekordne avarii mis kiirustamise süül tekkis. BMW inimene ei tasu sõeluda niimoodi linna vahel, vaata mis see kaasa toob!!!
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
see tähenda veskimetsa ehk veska ehk WSK(loe:veska) teami, ehk mingi rullnokkade kommuun, mul on kleeps ammu kadunud juba... küsimus veel sulle, et mis bemm oli, kas tumesinine vana viiene hainina, või valge kolmene (rullikas e tabletikäru) või 92 aasta rullikas tumesinine? 

Oh issand, üks sellel lehel: http://www.hot.ee/wskteam/ end eksponeerivatest kodanikest on tuttav...jube jube...

- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
aaa jajah... valge siis eeldatavasti. seda tüüpi ma otseselt ei tunne... ta on tagaveskast!
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
hambahari, pudelihari, lahusti, poleerimispasta ja valmis 

- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
mingi selline stange peaks tulema taha, muidugi tuleb seda enne kaua töödelda ja aretada:
PILT1
PILT1
-
rrevolutsionäär
- Foorumi kasutaja
- Kontakt: