210V8, berg, 1977 (täiend 29.03.11)
210V8, berg, 1977 (täiend 29.03.11)
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
- berg
- Foorumi kasutaja
- Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
- Kontakt:
mul on jah kardaani tunnel ca 4 cm kõrgem, kuna enne konsooli paigutamist tegin sealt mingi montaazi-vineeriga üle (painudv vineer) ja tõstsin kardaanitunneli pinda, kuna ei tahtnud et kässar nii välja piiluks... ja hiljem katsin nahaga... nüüd aga panen konsooli otse sinna peale ja peaks hea saama 

CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
hakkan nüüd nädalavahetusel uusi stangesid-spoilasid areama... kohu krempel peaks siis tulema midagi golf2 laiade stangede stiilis. kui keegi oskab öelda mingeid normaalseid stangesid, mis siksile enamvähem sobivad, ja mille peale oleks hea ehitama hakata klaasriidega, siis ootan huvita.. endal plaanis scorpa või sierra stanged... kuigi jah... viimased on päris kõvas hinnaklassis... stange hind 600... nii et kui kellegil vedeleb mingeid norme stangesid siis oleks huvitatud... võivad olla lõhkised jne jne...
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Sai täna auto puhtaks pestud. Tegin pilte kah:

-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW V8, Pontiac V8
- Kontakt:
kritiseerin 
kui teha siis teha korralikult
nt stanged võiksid sirged olla ja suunatulede augud kinni ntx ja siis need poldid võiksid sealt olematta olla. spoilad võiksid olla kerevärvi ja siis veel - esi ja taga spoiler on madal aga kylje oma on kõrge. kuidagi mannetu. siis taga number võiks olla seal kus on ta koht
. kenam oleks
. neid musti liiste ei võiks ka olla ning peeglid võiksid kenamad olla. lisaks võiks ees üks kojamees olla sirge.. nyyyd läheme sisse. kellade valgustus on punane - aga - seal on näha sellised valgus vihid vms. no paistavad selliseid punased jooned kella keskele - saab aru et ledid on suunatud äärtest keskele. võiks olla nii nagu et kõik on ilusti punane nagu valgustus ikka.
aga muidu - head ehitamist

kui teha siis teha korralikult
nt stanged võiksid sirged olla ja suunatulede augud kinni ntx ja siis need poldid võiksid sealt olematta olla. spoilad võiksid olla kerevärvi ja siis veel - esi ja taga spoiler on madal aga kylje oma on kõrge. kuidagi mannetu. siis taga number võiks olla seal kus on ta koht

aga muidu - head ehitamist

- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
TO KOSMONAUT
: ma olen juba rääkinud ülal pool et stanged tulevad uued... ladale EI OLE mõtet ühte kojameest panna kui ma just kaelavärdjaks ei taha hakata ja rullnoka moodi istuma hakkan ja klaasi keskelt välja passin... on juba juttu ka olnud et küljelaiendid tulevad MADALAMAD!!! kulunud teema ja ei ole mõtet rohkem kulutada! :lol:lol:lol saan ise ka aru et propist väljas, ja et mõnest kohast on maitsest mööda läinud.. kahjuks ei ole rikas õpilane, et nt golf 2 laiu stangesid osta jne. klaasriie on olemas ja stanged ka... nüüd ainult aja küsimus et ehitama hakata... KELLAD said MEELEGA sellised tehtud... sinna keskele tekib mõnus täheke
väga omapärane ja mulle meeldib!!!!!!
To moosmoosik: survepesuga tuleb osata autot pesta... see et 1 cm kauguselt paska maha pesta ei ole lahendus... kõigepealt auto märjaks... leotaja peale, suur pask maha uuesti survega siis nustikut, siis sampoon survega maha... siis kontroll et kas kõik on ikka puhas, ja siis kuivatama! talvel peale pesu kuivatada tihendid ja katta silikoonõliga, sama ka lukkudega, suruõhuga läbi lasta ja silikoon õli sisse... tuleb lasta ka ukse sisse, mida saab teha tõstes link üles ja lasta tekkinud väikestesse avadesse pikema toruga silikoon õli... tulemuseks on külmaga ilusti käivad uksed ja töötavad lukud! jääme siis suve ootama, küll asi vaikselt areneb... :lol:lol:lol

To moosmoosik: survepesuga tuleb osata autot pesta... see et 1 cm kauguselt paska maha pesta ei ole lahendus... kõigepealt auto märjaks... leotaja peale, suur pask maha uuesti survega siis nustikut, siis sampoon survega maha... siis kontroll et kas kõik on ikka puhas, ja siis kuivatama! talvel peale pesu kuivatada tihendid ja katta silikoonõliga, sama ka lukkudega, suruõhuga läbi lasta ja silikoon õli sisse... tuleb lasta ka ukse sisse, mida saab teha tõstes link üles ja lasta tekkinud väikestesse avadesse pikema toruga silikoon õli... tulemuseks on külmaga ilusti käivad uksed ja töötavad lukud! jääme siis suve ootama, küll asi vaikselt areneb... :lol:lol:lol
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
pealegi ajasime jeejeega 80km/h kiiruse pealt koera alla (mehed mütsid maha, kurb sündmus
) ja siis sõitis sõbra naine civicuga sisse, nii et pole ime et stanged kõverad jne jne jne...
:sein:sein

- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
mul on ilusti kõik karestatud... ühesõnaga värv maha ei tule
:P:P võibolla on põhjus ka veoautovärvis, kes teab... või põhjus selles et kvaliteetvärv... igaljuhul pealpüsib 

-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
olen elus umbes 4000 autot pesnud survepesuriga pesutänavas. seega vaidleks natuke ka kaasa 
esiteks ei tule oskusliku pesuga ka kõige sitem värv maha. (te ei kujuta ettegi kui sitalt värvitud autod pesulas käivad
)
teiseks on berg asjast natuke valesti aru saanud.. (või sain mina bergi jutust valesti aru) et siis ühesõnaga tuleb pesuaine kuivale autole lasta. tulemus tuleb palju kiiremini ja parem, samuti ei teki fotokilet (kes teab saab aru).

esiteks ei tule oskusliku pesuga ka kõige sitem värv maha. (te ei kujuta ettegi kui sitalt värvitud autod pesulas käivad

teiseks on berg asjast natuke valesti aru saanud.. (või sain mina bergi jutust valesti aru) et siis ühesõnaga tuleb pesuaine kuivale autole lasta. tulemus tuleb palju kiiremini ja parem, samuti ei teki fotokilet (kes teab saab aru).
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
olaaf said täitsa õieti aru
aga jah... info autos on süsteem just selline... leotaja kantakse märja auto peale!

-
eeffekt
- Foorumi kasutaja
- Autod: 523i sedaan
- Kontakt:
selle pesu ainega on nii, et neid on erinevaid. on neid mis lähevad märjale pinnale ja vastupidi. ja naerma ajas see jutt, et survepesur võtab värvi mahaEsialgne postitaja berg
olaaf said täitsa õieti aruaga jah... info autos on süsteem just selline... leotaja kantakse märja auto peale!

jahil
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
ma ei tea nüüd kas teie olete sellist asja kuulnud, aga mina sain täna teada, käies isa tööjuures uute tööruumidega tutvumas (info-autos) ja autosid värvitakse seal nüüd sõna otseses mõttes "vesivärvidega" kõik värvid on vee baasil... töö on tulemus on parem, värvid ilusamad, püstolit pestakse veega jne... peale kantakse siiski nitro baasil lakk...
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
selline poleks üldse paha 

- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Tegu on siiski volvo, fordi ja land roveri esindusega, nii et ladagi sinna ei tiku ühegi summa eest :lol:lol:lol:lol:lol
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
oioi, pääd njuus
leidsin täna jäätunud mürasummutusmati alt pöidlapaksuse läbi roostetanud augu... ja plekk väga väga mäda... masendus...

-
ddj speed up
- Suletud kasutaja
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
irw... olen olen.. ma ei osand sõbra digikal värvegi paika ajada:P helesinised ja erkkollased pildid :lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol