2107, Overspeed, 1985

2107, Overspeed, 1985

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Autod: Omapärane Vene Tehnika
Kontakt:

Postitus Postitas overspeed »

Algselt postitas: mikk 17
aga, kas tagumised pütid jäävadki niimoodi diagonaalis alla, aga ega vist erilist teist võimalust ei ole ka, vastasel juhul tuleb neid torusid rohkem väänata, aga siis lähevad vist nurgad liiga suureks. või siis teine võimalus, et pütid jooksevad tagant suhteliselt keskelt välja olles suhteliselt kõrvuti. aa siis selline küsimus, et palju selline süsteem kaaluma hakkab?(ütleme, et resonaatorid ka seal juures)
Diagonaalselt ongi meelega pandud, et sumpside otsad vöimalikult stangekinnituskronsa juurde jookseksid, sest nagu ülal kirjutasin, tulevad otsad nende alt välja, seal ju vastav lohk ka stanges mölemil pool. Muidu peab otsale S tähe tegema ,et teda piisavalt körvale viia. Keskel on mul ju number, säält väljuda ei saa.

Kaal: korruta originaalkomplekt kahega.

Pildil on vana sumps mis ennem all oli. Originaalkinnitustega tagumine pütt, sinna tuli S otsa nikerdada, et ots öigesse kohta jöuaks, numbri körvale stangekinituskronsa alla.

[Muudetud: 15-9-2007 overspeed]Pilt
Arrogance diminishes wisdom.
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Kontakt:

1 Oktoober kukkus, naelad said alla pandud, ülevaatus jälle aastaks tehtud, karvased salongi porimatid kummist omade vasta vahetatud, aknapesuvesi talve oma pandud, öhuvött sooja peale keeratud, ühesönaga köik elementaarne talveks ette valmistatud, et hiljem probleeme naisel poleks kui ma ise merel olen.
Vaja aint veel aku korra tühjaks ja siis uuesti täis laadida ennem külma.

[Muudetud: 4-10-2007 overspeed]Pilt
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Millegipärast muutusid aasta tagasi sikside uste sisepolstrid haruldasteks Saaremaal. Poodidest polnud kuskilt saada ning vastati, et hetkel tellida ka ei saa. Soov oli saada ju musti karvaseid. Löpuks peale tulutut otsimist olin ka nöus üleni mustast termatiinist polstritega, aga polnud ka neid. Ükskord sattusin Volga poodi 53-le ja 2140-le juppe ostma, küsisin neilt ka möödaminnes polstreid siksile. Ennäe imet, olid neil olemad, väga kaua seisnud sääl juba, ja sellised mis väljanägemiselt sobisid. Ostsin ja asendasin enda räbalad ajutised uutega.Pilt
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Kontakt:

polstrite tüübleid on saarel saada küll, polstrid kinnitasin seekord nii nagu ette nähtud. Eelmised ajutised olid mul vaid käepideme poltidega kinni.Pilt
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Kuna ma ei soovi oma tagaklaasi kiledele kraapse, ei ole tagaklaasid ette nähtud alla keritama, olgugi et tösteseade on korras. Seepärast ongi vänt ära löigatud. Tagaustele ukse siselingi ümbrist pole veel kuurist ülesse leidnud, poes neid ei müüda.Pilt
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Naine ... :kuri

[Muudetud: 10-6-2010 overspeed]Pilt
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Mul sõitsid kuu aega peale värvimist 05-l naised esitiivale hea pika mõlgi sisse... Nii et :rolleyes juhtub...
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Kord suvel, kui merelt taas kodo tulin, juhtusin ise siksiga söitma (see oli naise auto, ise söitsin teiste autodega). Tundsin kohe, et ees üks ratas on keere. Pärisin naiselt, et mis tegi, vastas et söitis kogemata esimese parema rattaga üle könnitee ääre ristmikul. No ikka juhtub. Vahetasin esiratta ja nii ta jäi.
Kui talvekummid alla panin, ilmnes asi, mida eelmine talv ei olnud. Kui rool täiesti paremale välja keerata, käib esi parem kumm logari vasta örnalt. Ajapuuduse töttu ei pööranud asjale tähelepänu.
Sadas meil nüüd lumi maha löpuks saarel. Tegin väikse proovisöidu. Ühes 90 kraadises kurvis vasakule oli väga libe jää lume all. Kiirus oli küll 50 km/h kuid auto täieliku alajuhitavuse töttu söitsin oma ettenägemuse töttu kurvist otse välja esimese parema rattag könnitee äärekivisse. Auto jöudis küll enamuse hoo maha pidurdada kuid peale lööki oli esiratas ikkagi könnitee pääl. Peale väljatagurdamist uuesti söitma minnes tundsin aga, et rool kirub kövasti paremale. Miskit läks nihu. Kodus töstukil vaatasin, et alumine öötshoob on köver.Pilt
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Ostsin poest uue öötshoova, maksis teine ca 200 EEK-i ning vötsin poest ka igaks juhuks uue völli. Kui seda vaja poleks olnud oleks selle poodi tagasi saanud viia, 75 EEK-i.
Vahetusele kulus ca 6 tundi. Kiirustades ei teinud, suitsupausid, öllepausid. Pöhilised ajaviitjad olid sarniir ning vedru. Vedru lasin pinge alla ning sidusin traatidega nii kokku kui sain. Vahetusse läks ka völl, kuna seegi oli köver. Uued puksid olid motamehel olemas kodo, samuti oli olemas uus alumine sarniir. Selle vahetasin aint profülaktika möttes, sest peale pauku vöisid sinna mikropraod tekkida ning naise Saabil nägi ka motamees esimest korda, kuidas korras sarniir lihtsalt küljest ühendades pooleks läks.Pilt
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Vedru tagasipanek oli kahe mehega lihtsam kui üksinda oleks pidanud mässima. Esirataste kokkujooks tuli ümber timmida, peale detailivahetust läks see kokkujooks lahku.

Ise arvan, et naise äärekivi tegi väikse voldi öötshoovale ette ning minu oma väänas ta täielikult. Siiski, andestamatu söiduviga minu poolt ning läheb minu lolluste nimekirja.Pilt
Kasutaja avatar
pedrox
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061, Vaz 21063, Audi A2 1.4, Audi A6 Allroad 2.7 Biturbo

Postitus Postitas pedrox »

Väga kõva laks pidi ikka olema. Mul suvel ära jooksnud ratta tõttu vasta asfalti käinud käinud õõts polnud ka isegi nii kõver.

Kena ilusti hoitud auto on!
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Sai autot jälle natukse tehtud. Kuna auto tühjalt seistes oli tagaosa maadligi, justkui tundus et koorem oleks pidevalt peal, vahetasin tagavedrud uute vasta, vanad olid ära väsinud. Nüüd näeb parem välja.
Samas sain ka tehtud oma suvekummide veljed, kahjuk küll ainult kaks tükki, kuna rohkem kroovörusid ei suutnud leida. Suvekummidele siis mustad veljed kroomvöru äärega.Pilt
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Kontakt:

eestpoolt sama ilus.Pilt
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Sain saarel tuttava käest veel kaks iluvöru. Peatselt on köik neli suvekummide velge sellised kroomäärega musta värvi (1 velg veel värvimata).
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Mulle jääb selline asi silma, et tagumise kolmnurga post on kroomitud ja keskmine uksepost roheline. Miks mitte mustad nagu algupäraselt?:P

Mitte, et mind nüüd häiriks, aga lihtsalt, toonklaasiga sobiks ju originaallahendus veel paremini võib-olla?

Kroomääred küll väga viis+ lahendus:) Sai kunagi ka ise neid autopoes vahitud - uuena on neil hind pea 400 krooni tükk, ja kvaliteetki polnud teab mis hea.
Ja peale vedrude vahetust näeb auto tõesti reipam välja!

edit: põhiline, miks ma jälle sõna võtan on see, et auto meeldib krt, tunnen, et kadeduseuss tõstab pead:D

[Muudetud: 5.5.08 GTA]
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Algselt postitas: GTA
Mulle jääb selline asi silma, et tagumise kolmnurga post on kroomitud ja keskmine uksepost roheline. Miks mitte mustad nagu algupäraselt?:P

Mitte, et mind nüüd häiriks, aga lihtsalt, toonklaasiga sobiks ju originaallahendus veel paremini võib-olla?

Kroomääred küll väga viis+ lahendus:) Sai kunagi ka ise neid autopoes vahitud - uuena on neil hind pea 400 krooni tükk, ja kvaliteetki polnud teab mis hea.
Ja peale vedrude vahetust näeb auto tõesti reipam välja!
Ma ei mäletagi, miks keskmine post roheline sai tehtud. Kas tol ajal kui autot värvisin soovisin nii, vöi jäi see värvilahenduse koht kahe silma vahele.

Kus poes selliseid vörusid nägid??? Enamus poode, kus ma neid küsimas käisin ütlesid vähesed müüjad, et neid polnud vene ajalgi müüa, tänapäevast rääkimata. Enamus müüjad ei olnud sellistest vörudest kuulnudki.
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Tartu Lõunakeskuses Autoringi poes olid nad olemas... aga aega on sellest mõni aasta kindlasti. 13" veljele olid kah just.

Üks küsimus varasema ümberehituse kohta: tagatuled on sul nii, et gabariidid ja pidurituled on originaaliga võrreldes topelt, on nii? Aga udutuled on seal ka alles? Kui on, siis kuidas need paigutatud ja tööle ühendatud?

[Muudetud: 6.5.08 GTA]
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Algselt postitas: GTA
Üks küsimus varasema ümberehituse kohta: tagatuled on sul nii, et gabariidid ja pidurituled on originaaliga võrreldes topelt, on nii? Aga udutuled on seal ka alles? Kui on, siis kuidas need paigutatud ja tööle ühendatud?

[Muudetud: 6.5.08 GTA]
3 gabariidipirni ja 3 piduri pirni kummaski lambis, vöib vist öelda, et kolmekordelt originaaliga vörreldes.
Udutuld ei ole mul taga. Loodan et kuuest gabariidist piisab nähtavust udus. Hetkel ei meenu ka, et mul oleks sääl ennem udutuled olnud vöi töödanud.
p
Peep7
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Peep7 »

kust kohast see uus 2107 subuti komblekt ostetud on ja kui palju maksis vb käis juba teemas läbi :puzzled
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Algselt postitas: peep007
kust kohast see uus 2107 subuti komblekt ostetud on ja kui palju maksis vb käis juba teemas läbi :puzzled
Ostsin Kuressaarest Tarmo poest. Hinda täpselt ei mäleta, kuid kogu komplekt oli kindlalt alla 1000 EEK-i.
Vasta