vaz2103 SiniValgeSiks 19**

vaz2103 SiniValgeSiks 19**

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
s
SiniValgeSiks
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2103 , Delta , Dirt bike , Võrr , Bocket bike

Lumi

Postitus Postitas SiniValgeSiks »

s
SiniValgeSiks
Foorumi kasutaja

Auto on hetkel päris heas seisus peale selle et ta on lume all!Veermik on korras aga käigukast juksib ei taha käike korralikult sisse panna.Rool on jäik millegi pärast.Hetkel ehitada ei saa sest garaaz pooleli ja aega ei jätku.Aga suvel läheb töö täiskäiguga tööle ja tagatulede plaanist ma teen sinna hoopis uue lahenduse!Nii et ootame suve. :D
Kasutaja avatar
nymmik
Foorumi kasutaja
Autod: Zaz965
Kontakt:

Postitus Postitas nymmik »

SiniValgeSiks kirjutas:Auto on hetkel päris heas seisus peale selle et ta on lume all!Veermik on korras aga käigukast juksib ei taha käike korralikult sisse panna.Rool on jäik millegi pärast.Hetkel ehitada ei saa sest garaaz pooleli ja aega ei jätku.Aga suvel läheb töö täiskäiguga tööle ja tagatulede plaanist ma teen sinna hoopis uue lahenduse!Nii et ootame suve. :D
HEAS SEISUS???
Aga põhja pole, midagi ei tööta jne jne.
Loe mida sa kirjutad.

+1 Vanuse kehtestamise kohta ja kõikide romu teemade kustutamise poolt.
Kasutaja avatar
kurivaim
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas kurivaim »

SiniValgeSiks kirjutas:... aga käigukast juksib ei taha käike korralikult sisse panna.Rool on jäik millegi pärast. :D...
Seda mis seda põhjustab kutsutakse Külmaks...
k
kõrv
Foorumi kasutaja
Autod: e34, e39, 21051

offtopic

Postitus Postitas kõrv »

nymmik kirjutas: +1 Vanuse kehtestamise kohta ...
ot edasi, päris nii ikka ei saa minu arust. On olemas väga erinevaid inimesi ja väga erinevate teadmistega 14-aastaseid. Nii kui paar-kolm kasutajat vanuses ~14a ladasid põllul ribadeks sõidavad, ei saa kohe üldistada, et kõik 14 aastased sõidavad autosid ribadeks. Julgen väita, et me kõik teame sellised noorikuid kes EI sõida autosid lissalt juppeks, vaid kes õpivad vanemalt vennalt/sõbralt isalt vms. On olemas nt 20 aastasi kes autosid rämmavad ja on ka 15 aastaseid kes küll tõsi, tänaval liigelda ei saa, kuid see eest nuputuvad ja pusivad ja harivad end auto pidamise käigus - seejuures autot täiesti tervena hoides.
Kui minna juba selleni, et piirata "põllurallikateemasid" , siis varem on selle yle juba arutlet, et omanik ise tõendab seda piltide või teiste isikute heakskiiduga, et masin pole ribadeks sõitmiseks. Julmalt ära keelata nt. juhtimisõigust mitte omava isiku autoteema teeks nii Ladaklubi endale kahju(uusi liikmeid ei teki), kui ka yhiskonnale(eelkõige siis sellele alaealisele ladaomanikule), kes ei saa jagada oma väljamõeldud kavalaid lahendusi auto juures või osavalt mingit remonttööd tehtud, millest kõik võiks õppida. Kuid see ainult minu arvamus selle vanusepiirangu asja kohta.
Muskel kasvab rooli taga !
n
nukkits12
Foorumi kasutaja
Autod: lada 21053

Postitus Postitas nukkits12 »

samas on õige jah.mina hakkasin ka üpris noorelt isa kõrvalt õppima ja ise pusima,ma pole ühtegi autot põllupeal ribateks sõitnud ja ei tee seda tulevikus kah.
s
SiniValgeSiks
Foorumi kasutaja

Suvel oli täpselt sama moodi et käigud ei läinud sisse ja rool jäik.
s
SiniValgeSiks
Foorumi kasutaja

Need pole välja mõeldud!Mu isa aitab mind ja tema aitab planeerida seda kõike aga auto täesti minu oma ja auto masksis ainult 700 kr

edit Priidic: "7. Lõpeta topeltpostituste tegemine, see ei ole siin heaks tavaks. Kui peale postitamist midagi uut lisada tahad, siis kasuta "MUUDA" nuppu ja lisa see oma olemasolevale jutule, mitte ära tee kolme järjestikust postitust kolme minuti jooksul."
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

Viimase hoiatuse saatsin kell 10.15 ja juba kaks tundi hiljem läks asi sama hooga edasi.
Kuna oli kirjutatud:

SiniValgeSiks kirjutas:Aga suvel läheb töö täiskäiguga tööle.Nii et ootame suve. :D
siis teema lukku ja avame selle suve hakul uuesti.
Seniks aga lugupeetud SinivalgeSiks loe foorumist auto ehituse tõdesi, nokitse oma auto kallal, aga oma auto teemat ära enne kevadet plaanigi täiendada.

Parimat
Kytt
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Administreeriv toiming

Postitus Postitas Kytt »

! Sõnum kasutajalt: Kytt
Teema on suletud.
Suletud