21063 Arvos 1987

21063 Arvos 1987

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
k
krister
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '80

Postitus Postitas krister »

Piltide järgi oli ju päris ilus auto. Pakun, et auto ostnud Arvos'il on päris kahju, et nii läks, kuigi oleks võinud ju hullemini minna. Mis on loo moraal?

1. ostu-müüki tehes veenduge, et paberitele kirjutab alla omanik ise. Dokumentide võltsimise eest võib Eestis samuti eeluurimise alla sattuda.
2. Võimalusel teostada ARK kanded nii ruttu kui võimalik. Hoolimata sellest, et ARK kanne ei näita juriidilselt vara omanduse üleminekut ühelt teisele on ta siiski tugev argument.
3. Lada tüüpi sõiduauto koht ei ole juhusliku KÜ parklas, kus see võiks tekitada ebatervet huvi näiteks igavlevates noortes.
a
Arvos
Foorumi kasutaja
Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131

Postitus Postitas Arvos »

SexSix kirjutas:Alles oli teema, et mis ARKis kirjas, ei loe. Kui on tehtud ostu müügi leping siis see maksab.
Sul on õigus. Kuid ma olen ajanud paar probleemset asja lõpuni ja tean millist aega ja energiat see võtab. Aega aga pole praegu kusagilt võtta. Ning kui lõpuks ükskkord auto leiangi või mingil moel kätte saan, võib mind oodata äraaetud risu või vrakk. Meenub kohe kristeri kadunud nng seejärel leitud auto. Tema auto lugu on mul väga hästi meeles. Niipalju siiski on, et raha on tagasi ja ehk tekib kusagilt garaazist mingil ajal midagi ilusat lagedale.

krister kirjutas:Piltide järgi oli ju päris ilus auto. Pakun, et auto ostnud Arvos'il on päris kahju, et nii läks, kuigi oleks võinud ju hullemini minna. Mis on loo moraal?

1. ostu-müüki tehes veenduge, et paberitele kirjutab alla omanik ise. Dokumentide võltsimise eest võib Eestis samuti eeluurimise alla sattuda.
2. Võimalusel teostada ARK kanded nii ruttu kui võimalik. Hoolimata sellest, et ARK kanne ei näita juriidilselt vara omanduse üleminekut ühelt teisele on ta siiski tugev argument.
3. Lada tüüpi sõiduauto koht ei ole juhusliku KÜ parklas, kus see võiks tekitada ebatervet huvi näiteks igavlevates noortes.
Oli, auto oli asjalik. Seda rääkis ka enne vahendajale müümist autot kasutanud omaniku sugulane. Kõik oli värske ja tuuga. Sidur, käigud jne.
Selge see, et kõige õigem on minna koos omanikuga ARK-i ja asjad kohe ümber vormistada. Jäävad hilisemad probleemid olemata.
Mul on juba aasta aega saada garaaz. Omanik venitab ja viivitab müügiga. Mingil ajavahemikul ajasin teda lausa taga, kuid tulemusteta. Paar nädalat tagasi tuli ise ligi ja küsis millal vormistama läheme. Nüüd on jälle vaikus. Siin on ka muid garaaze mõni kuid ma olen sellele panustanud, kuna ... Edaspidise jätan ütlemata just tänu mõnele ebatervele huvilisele kes siin tundmatuna ringi hiilib. Igaks juhuks. Ega see garaaz ka alati ei päästa. Aga see on juba hoopis teine story.
Eks näis mis edasi ja mismoodi. Üks niidiots mul on aga see on aja küsimus, ise sealt kiiremeni tõmmata ei saa.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
Kasutaja avatar
hevi
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 21063`85, zaz 968A`77, azlk 408`67 + igapäeva autod.

Postitus Postitas hevi »

Eks selliseid ajuhaigeid automüüjaid ikka leidub, kes võõrast vara müütavad. Ise käisin kunagi vaatamas/ostmas ühte vaz 2108-at, seisis Pärnus Mai rajooni kortermajade vahel. Vaatasime müüjaga autot nii seest kui väljast, uksed käisid võtmest lahti ja dokumente mul tarvis polnud. Saatuse tahtel saime teise masina odavamalt kätte ning see 08 jäi ostmata. Pärast selgus, et antud tüüp oli täiesti võõraid "kaua seisnud" masinaid müünud enda omade pähe, ilma, et omanikud sellest üldse midagi teadnud oleks.

Ega terve inimene sellise idee peale ei tule, nii et ei oska kahtlustada ka sellist võimalust.
Vasta