21063 Vibumees 1986
21063 Vibumees 1986
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
Meelis, vaata kui sa foorumisse regasid, siis tuli sul täita ka vorm, kus küsiti mobiilinumbrit (GSM) enamusel see täidetud korrektselt, kaasaarvatud olaafilAlgselt postitas: Vibumees
ohohh väga tore et olemas ka sellised sõbralikud ja abivalmis kodanikud kaasklubilised ... äkki oleks võimalik mingi kontaktnumber saada kasvõi PS nimeks endal Meelis ja number 56657745

aga see ju foorumi ajalooga masin, cozmo võiks ju ka paar sõna poetada auto ajaloo kohta 21063, cozmo, 1986
[Muudetud: 19-12-2009 Kytt]
-
vVibumees
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21063 "tibu"
- Kontakt:
Vabandust minu lollide küsimuste eest, üks loll jõuab ikka rohkem küsida kui 1000 tarka vastata
süüte probleemile sai ka vast lahendus leitud, autol siis mass praktiliselt et puudub, tuleb uus vedada.Starteri pendiksi küljest tuli ka voolujuhe lahti ...äge on sellise külmaga seal väikses praos nokitseda
Nii nüüd peale 2 tundi jamamist viskas ka mul kopa ette äkki on kellegil pilti kuhu pendiksi lisarüüga punane voolujuhe kinnitub peegliga jamades kohe mitte ei leidnud seda peenikest isast otsa järsku kellegil pilt kuhu antud asi läheb
[Muudetud: 19-12-2009 Vibumees]

Nii nüüd peale 2 tundi jamamist viskas ka mul kopa ette äkki on kellegil pilti kuhu pendiksi lisarüüga punane voolujuhe kinnitub peegliga jamades kohe mitte ei leidnud seda peenikest isast otsa järsku kellegil pilt kuhu antud asi läheb
[Muudetud: 19-12-2009 Vibumees]
Mida sina si*t ka isamaast tead?
-
vVibumees
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Eile sain auto taas liikuma, tõmbereleele sai vool tagasi pandud(tänud olaafile, kellega õhendust võtsin ja teatud näpunäiteid sain) ning sai ka vahetatud geneka pingregulaator ja autot ka põhjaalt uuritud. 1 koht oli päris kehva, ülejäänud põhi tundus nagu päris maasikas, ega siis muud midagi tuleb leida kusagilt spetsialist kes aitaks keevitamisega ja lappimisega (muidugi sümboolse vaevatasu eest). Paraku aga see tuleb ette võtta kunagi järgmine kuu, sest tütreke, naine ja jõulud on piisavalt kulukad minu kehva miinimumpalga juures. Niiet kellel keevitusaparaat valatult kätte istub võib teada mulle täitsa anda. Lisaks vaja leida soe garage kus saab vahetada esiamordid, ?arniirid, rooliotsad. Muidu on olemas täitsa oma tuttavatel soe garaa? aga hetkel kõik kinni ja kui põhi tahab ka lappimist natuke siis mida ma nende katkiste amortidega seda niigi vana masinat veel raputan las seisab niikaua kui tekivad erinevad võimalused.
[Muudetud: 27-12-2009 Vibumees]
[Muudetud: 27-12-2009 Vibumees]
Algselt postitas: vussvillem
Oleneb mis profiiliga rehvid paned 13" vjele. Vaevalt sama madalad. 80 kõrgusega 13" peaks kõrgem jääma:)
Kas teadsite, et see 80 ja 65 on protsent rehvilaiusest, nii et see loeb ka...Algselt postitas: Vibumees
ma pakun et nii kõrge profiil ikka ei tule mingi 65 vast... jubedalt meeldivad laiad plekid õrnalt stretch rehviga
-
vVibumees
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Sai leitud mõned fotod masinast (vist eelmise omaniku kätetöö kes tegi endameelest "keretöid" kui seda nii nimetada saab sest lohakas töö) aga eks pilt ütleb rohkem kui 1000 sõna

uuemaid ise tehtud pildid saab kevadel alles siis kui olen auto saand korda ja selliseks nagu mina teda näen ... kui kellegil on pakkuda esilisa mis piltidel ees on siis PS ...aitäh
[Muudetud: 27-1-2010 Vibumees]

uuemaid ise tehtud pildid saab kevadel alles siis kui olen auto saand korda ja selliseks nagu mina teda näen ... kui kellegil on pakkuda esilisa mis piltidel ees on siis PS ...aitäh
[Muudetud: 27-1-2010 Vibumees]
-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW V8, Pontiac V8
- Kontakt:
Mina ta kunagi ostsin, mina ta selliseks tegin, siis läks mingite tittede kätte kes põllul hoorama hakkasid + siis läks mingi venelase kätte kes seda Auto 24s müüs ulme hinnaga. Mina müüsin maha 6000 krooniga, edasi müüdi 1000 krooniga. Minu käes oli ta väga heas korras + 5% toonklaas ees, xenonid jms. Keretööd käisid 2 päevaga ja eelarve oli 600 krooni. Seal lihtsalt polnud enam kere olla. Sai hakatud korralikult tegema kuid lahti võttes selgus, et põhi on mäda, poolraamid olid pooleks, tagapõll kukkus küljest ära, esipõll puudus, uksed paistsid läbi jms. Esi akna raam ja üks esitiib on üleni pahtlist. Juhipoolsel tiival sai pandud 15x20cm auk pahtliga kinni. Seda kere nähes tuli selline masendus peale, et otsustasin, et see jääb mu viimaseks ladaks ning kuna tagasiteed polnud, sai ta kiirelt valmis ehitatud ja sama kiirelt maha müüdud.
Esivedrud, tagaamordid ja veel üht-teist huvitaks mind. Ahjaa, mind jäikus ja madalus üldse ei häirinud, oleks võind isegi jäigem olla ja madalam.
Ma loodan, et sa minu "põllu"rallikkaks aretatud autot tõesti üle 3000 kroonise hinnaga ei ostnud, sest suuremat väärtust sel tõesti pole
Esivedrud, tagaamordid ja veel üht-teist huvitaks mind. Ahjaa, mind jäikus ja madalus üldse ei häirinud, oleks võind isegi jäigem olla ja madalam.
Ma loodan, et sa minu "põllu"rallikkaks aretatud autot tõesti üle 3000 kroonise hinnaga ei ostnud, sest suuremat väärtust sel tõesti pole
Algselt postitas: CozmonauT
Mina ta kunagi ostsin, mina ta selliseks tegin, siis läks mingite tittede kätte kes põllul hoorama hakkasid + siis läks mingi venelase kätte kes seda Auto 24s müüs ulme hinnaga. Mina müüsin maha 6000 krooniga, edasi müüdi 1000 krooniga. Minu käes oli ta väga heas korras + 5% toonklaas ees, xenonid jms. Keretööd käisid 2 päevaga ja eelarve oli 600 krooni. Seal lihtsalt polnud enam kere olla. Sai hakatud korralikult tegema kuid lahti võttes selgus, et põhi on mäda, poolraamid olid pooleks, tagapõll kukkus küljest ära, esipõll puudus, uksed paistsid läbi jms. Esi akna raam ja üks esitiib on üleni pahtlist. Juhipoolsel tiival sai pandud 15x20cm auk pahtliga kinni. Seda kere nähes tuli selline masendus peale, et otsustasin, et see jääb mu viimaseks ladaks ning kuna tagasiteed polnud, sai ta kiirelt valmis ehitatud ja sama kiirelt maha müüdud.

Minu käes oli ta väga heas korras ...
Seal lihtsalt polnud enam kere olla. Sai hakatud korralikult tegema kuid lahti võttes selgus, et põhi on mäda, poolraamid olid pooleks, tagapõll kukkus küljest ära, esipõll puudus, uksed paistsid läbi jms. Esi akna raam ja üks esitiib on üleni pahtlist.
Siis ta väga korras polnudgi ju:puzzled
Muidu ,mis neist velgedest sai?
[Muudetud: 5-2-2010 masuurik]
PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
-
----ardo---
- Foorumi kasutaja
- Autod: oman lada
-
vVibumees
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
eks näis mis saab võtan legoks ja vaatan kas on mõtet sest lada saab ju jupikaupa pmst poest osta ... kui pole mõtet saab sealt ühtteist ja saab uue kere kõrvale vaadata sillad ja kogu muu saab sellelt ja nii ta siis ongi
sellessuhtes et mõne aja saab ka sellega veel kruiisida niikaua kui saab uue välja vaadataud üks poolraam on pooleks peaaegu ja sellele läheb enamvähemhoidev lapp peale et saaks kruiisida igapäöevaselt niikuinii lada mis plaanin valmis teha ei lähe niikuinii rajale hüppeid tegema ega muud sellist niiet selle sõelapõhjaga saab ka veel mõne hetke sõita
[Muudetud: 6-2-2010 Vibumees]
sellessuhtes et mõne aja saab ka sellega veel kruiisida niikaua kui saab uue välja vaadataud üks poolraam on pooleks peaaegu ja sellele läheb enamvähemhoidev lapp peale et saaks kruiisida igapäöevaselt niikuinii lada mis plaanin valmis teha ei lähe niikuinii rajale hüppeid tegema ega muud sellist niiet selle sõelapõhjaga saab ka veel mõne hetke sõita
[Muudetud: 6-2-2010 Vibumees]
-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW V8, Pontiac V8
- Kontakt:
Õige sumpa ma võtsin alt ära ennem kui maha müüsin - seisab siiani tööjuures ja alla panin kiiruga Marteliuse otseläbi reso. Tundub, et AMG on ka sulle traktor või M5 bmw 1.3 Opel.Algselt postitas: ---ardo---
Minu käes oli ta ka, vähest aega ja vähe sain sõita kuna polnud ül ja kindl.mootoris oli keti kolin sees.taga oli mingi traktori sumpa mille asendasin audi sumpaga.
veljed olid kenad all.mingi kasetika viskasin ka sisse.radikas oli ka vist katkine.