21063 Vaznik (tööd on alanud)1982
21063 Vaznik (tööd on alanud)1982
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
-
aArvos
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131
Tööd saab küll kõvasti olema aga kui ta kord korralikult tehtud on, korrapäraselt õlitada ja mastiikatada, siis kestab ikka aastaid. See on ühekordne väljaminek. Endal hea sõita, vähemalt tead, mille otsas ratsutad.Algselt postitas: nymmik
Päris mäda. Tööd jätkub kõvasti selle kallal.
Ajad on muutunud väheke ka, enne vaadati, et viimasepeal bemm või mersu, näe kõva mees sõidab. Nüüd on see liikunud sinnapoole, et vaadatakse, näe ilus uus auto, lollpea sõidab; see ei oska rahadega muud teha kui orjata esindusi ja mõttetult kallite varuosade maaletoojaid. Mul on see etapp läbitud ja tean, millest räägin. Minagi olen see lollpea olnud.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
See vaatamine on pigem suur kadedus ja selle üle pole mõtet isegi vaielda. Näiteks XC90 ei anna näiteks võrreldagi Ladaga. Välimus välimuseks, ühega saab ikka lumise/jäise tee peal ühe näpuga rooli keerates 110km/h sõita ja teisega tundub see juba kuiva asfaldi peal rallina.
Omalgi taoline etapp nähtud, paraku läks see nii ka vanarauda.
Edu auto ehitamisel!
Omalgi taoline etapp nähtud, paraku läks see nii ka vanarauda.
Edu auto ehitamisel!
Osta.ee-s oli hiljuti terves tükis varuosapõhi müüa. Sellele autole kuluks küll ära too jubin. Mis seisus poolraamid on?
Muidu erinevates poodides luuret tehes võib igasugu remonttükke Ladale leida... sisemised-välimised karbid, vahelehed, igasugu tagaotsa tükid jne. Igaks juhuks ära ette kokku arvutama hakka, palju lõplikul kujul auto taastamine maksma võib minna, läheb kohe isu üle:rolleyes:D.
Muidu erinevates poodides luuret tehes võib igasugu remonttükke Ladale leida... sisemised-välimised karbid, vahelehed, igasugu tagaotsa tükid jne. Igaks juhuks ära ette kokku arvutama hakka, palju lõplikul kujul auto taastamine maksma võib minna, läheb kohe isu üle:rolleyes:D.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
-
aArvos
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131
Midagi silma rõõmustavat just pole. Keevitaja-mees saab korralikult tööd teha. Samas, kui viskad minema ja ostad järgmise, ei tea iial, mille otsa võid sattuda. Saad vbl. samasuguse või väheke parema. Üllatusi avastad aastakese. Sellesse ämbrisse olen mina astunud.
Mina tegin oma Transiti kere igatahes ära. See oli palju hullemas seisukorras. Enne keretöid jäi soosse kinni, ei olnudki mitte kusagilt tõsta, et midagi rataste alla panna. Igale poole läks tung raginal sisse. Tükkide vahetamise käigus tahtis vägisi laiali vajuda. Aga kuna masin juba pikemat aega minu käes oli olnud ja kõik muu on korras, s.h mootor viimasepeal OK, lasin ära keevitada. Ka sellepärast sai tehtud, et tean, mida see masin väärt on. Kõik asjad on sellega ära veetud. Pole veel vaja olnud kelleltki veoteenust tellida.
Niisiis sooviks sulle paksu rahakotti:) Maksma läheb parasjagu aga kõike ei saagi rahas arvestada.
Mina tegin oma Transiti kere igatahes ära. See oli palju hullemas seisukorras. Enne keretöid jäi soosse kinni, ei olnudki mitte kusagilt tõsta, et midagi rataste alla panna. Igale poole läks tung raginal sisse. Tükkide vahetamise käigus tahtis vägisi laiali vajuda. Aga kuna masin juba pikemat aega minu käes oli olnud ja kõik muu on korras, s.h mootor viimasepeal OK, lasin ära keevitada. Ka sellepärast sai tehtud, et tean, mida see masin väärt on. Kõik asjad on sellega ära veetud. Pole veel vaja olnud kelleltki veoteenust tellida.
Niisiis sooviks sulle paksu rahakotti:) Maksma läheb parasjagu aga kõike ei saagi rahas arvestada.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
Seda jäädki keevitama!!! Otsi parem mõni 15000-20000 maksev isend, saad odavamalt kui seda taastama hakkad. Niva mida ma vanarauda viisin oli paremas seisundis...
Võta näiteks see: http://www.auto24.ee/used/673719
[Muudetud: 26/4/2010 viaccess]
Võta näiteks see: http://www.auto24.ee/used/673719
[Muudetud: 26/4/2010 viaccess]
Jupid Venemaalt!
- Vaznik
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz-21063,Audi A6
Nüüd tuleb korralikult isaga maha istuda ja mõelda mis teha. Uue auto soetamine pole mõtekas,kuna peres on niigi mitu autot. Ma ei võtnud seda tööd ette suurest armastusest ladade vastu (ärge valesti aru saage;)) vaid sellepärast,et antud isend ise on perele hindamatu väärtusega. Samas,kui 75% autost on uus,siis kaob asja mõte. Igastahes,nädalavahetusel tuleb isa maale ja siis otsustame ära mida tegema hakkame.
Mihkel.
Mihkel.
Vaz ist das?.....Das ist vaz.....
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
ma ei näe pildil midagi keerulist, ainult miks sa niimoodi laiali rebinud selle karbi oled? jube raske on niimoodi mõõte paigale jätta.
kui asjal on sentimentaalne väärtus perele siis lähed ostad poest 1mm plekki 3x5m ja hakkad modelleerima uut põhja.
poe varuosapõhjad on samamoodi sile plekk.
vahelehe teeks mina 1,5mm plekist kohe eest taha välja...
sisemise karbi saab kenasti ise ka valmis nikerdada - kaotad selle kolmekordse pleki ka sealt ära.
töö teed etapi kaupa - enne poolraame ei puudu kui karbid on taas komplekteeritud - muidu vajub kere vormist välja.
ukseposti võid paari vinkliga ära fikseerida, et see paigast ei liiguks...
edu!
kui asjal on sentimentaalne väärtus perele siis lähed ostad poest 1mm plekki 3x5m ja hakkad modelleerima uut põhja.
poe varuosapõhjad on samamoodi sile plekk.
vahelehe teeks mina 1,5mm plekist kohe eest taha välja...
sisemise karbi saab kenasti ise ka valmis nikerdada - kaotad selle kolmekordse pleki ka sealt ära.
töö teed etapi kaupa - enne poolraame ei puudu kui karbid on taas komplekteeritud - muidu vajub kere vormist välja.
ukseposti võid paari vinkliga ära fikseerida, et see paigast ei liiguks...
edu!
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."