2105 VFTS, 1981

2105 VFTS, 1981

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
t
Tarts
Ladaklubi Liige
Autod: Vaz 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Algselt postitas: GTA
Paar küsimust: lisaplekk kardaanimuhvi ümber on omalooming või tehasetoodang? Pole sellist veel poeletil märganud, küll aga laialilennanud kummimuhvi oma auto all:D
Teine: Topeltstabikas läheb sellesamuse pika poldiga otse läbi poolraami või jäävad kasutusse originaalid? Jällegi on kogemusi küljestsõidetud stabikapoltidega.
Kolmas: kust õnnestus hankida nikeldatud 1600S znakid külgedele? Oleksin väga õnnelik, kui samasugused iluvidinad ka minu auto tiibadele tee leiaksid... Lisaks ka tagaluugile "?iguli 1600S" znakk (s russkimi bukvami). Tutikas "?iguli 1300S" pätsati luugilt mõni aasta tagasi ära, siiani on kahju.

Muidu väga tore näha, et tehakse ka päris-replicaid. Olen VFTS-ide sugupuud natuke ka uurinud ja tegelikult olen seda meelt, et VFTS-iks ei tohiks neid võistlevaid autosid üldse kutsuda. Midagi Vihuri, Brundza ja põlveotsa-tuuningu vahepealset nad on.
Edu:)!
Se plekk eemaldatakse peale mufi installi ,muide peale esimest labaandmist eemaldub samuti ,aga ehmatab .
Aga Sankt-Peterburis pidi selline vinge minetitegija baba elama,et imeb Lada kasvõi -30C juures sumbutitoru kaudu käima.
u
uzzac
Foorumi kasutaja
Autod: Volvo S40

Postitus Postitas uzzac »

kui su fotokat uskuda siis laiendite proov juba 4 kuud käimas :)

kena projekt. tulemas kindlasti üks paremaid VFTS-e :) edu
Kasutaja avatar
VäikeMägilane
Foorumi kasutaja
Autod: 2107R, Niva, VFTS
Kontakt:

Postitus Postitas VäikeMägilane »

fotokatel kipub ennem kuud näitama kui päeva...

tagaustele ei ole E-rühma tingimuste kohaselt al./teras/tsink jms plekke vaja paigaldada. ainult esimestel peab miskit olema. ja nüüd võib kõik polukarbonaadid 3.2mm neetida.

noh nii jutu jätkuks...
Festina lente!
t
tann
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 21063 91a.(müüdud), golf 3 97 a., vaz 2107 92a.

Postitus Postitas tann »

päris kena masin. jõudu ja jaksu
mats maalt:D
Kasutaja avatar
VäikeMägilane
Foorumi kasutaja
Kontakt:

võiks olla ka al.katted ja õhuvõtt ja katusespoiler - kui juba VFTS'i teha ja 8"ATS veljed koos 235 rehviga ka alla, siis on ehe. Hea et värvilahendus ka järgib 80-daid
Festina lente!
Kasutaja avatar
VäikeMägilane
Foorumi kasutaja
Kontakt:

originaalidega pole mõtet pead vaevata - dead end (99% küll). Vaata parem häid pilte/masinaid kellel see õhuvõtt küljes ja lase järgi teha - muidugi kui ungarlastega kontakti saad, siis seal on enamus masinatel originaalide replikad juba tehtud ka. katuse tagaspoiler. Ja esiustele tee ka õhu/rajapaberite/suitsetamise luugid:) ja mingid cibie lisatuled ette. Siis saab ka näitustel näidata, missugune vähemalt väljast õige RalliVFTS välja näeb...

ok, edu.
Festina lente!
d
darts
Foorumi kasutaja
Autod: 05 vfts

Postitus Postitas darts »

kui sul huvi on siis kapoti scoobi vorm on mul olemas.võtsin vormi sellelt karksi alum.kapotilt mis mul oli.sellest on mul ka pildid üleval.
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

miks sul torukolle ikka valest kohast jookseb? tunnel ju laiaks ehitatud...
kasti on palju lihtsam külili rajapäeval vahetada, kui sumpa ülevalt jookseb...
muidu väga kenake valmis saanud - sellist on kohe kahju kruusale lammutama minna, kuni esimese offini... :rolleyes
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

See on jah pigem muuseumi masin, ma sellega võistlema ei läheks.... Tõesti väga ilus masin...
Jupid Venemaalt!
d
dasf
Autod: 2x2105 2xBMW
Kontakt:

Postitus Postitas dasf »

müts maha mehe ees, aga sai temaga põgusalt suheldud ja lähebki muuseumi
c
ccve
Foorumi kasutaja
Autod: Lada Samara Carlota, Lada Samara S1600, Lada VFTS

Postitus Postitas ccve »

Laitse Rallipargi muuseumi auto tulemas jah, vahel mõni kiirem ring ka ehk. Väga ilus tulemus ;)
Kasutaja avatar
VäikeMägilane
Foorumi kasutaja
Kontakt:

No kui muuseumi või seisma kuhu iganes, siis võikski ta täieliku replicana väljaehitada - siin neid vahepealseid küll olnud ja seisab veelgi.

Alumiin uksed (kõik) ja kapot+mootorikate koos õhuvõtuga, katusespoila, karksi istmed sisse, ja nõukaaegsed stopperid/kellad, ja Zili summutitoru tagant välja;) - ühesõnaga VFTS'id olidki suht prostad... a ma vist juba kirjutasin sellest

no anyway, Up siis.
Festina lente!
Kasutaja avatar
Tymmu23
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 05

Postitus Postitas Tymmu23 »

kas on teada ka palju sel sinu 1600-sel mootoril ka nrites jöudu ja väänet on?
vöi kas on möni Kivi tehtud mootor käinud stendis,kuidas tal need tulemused on huvitav...
Kasutaja avatar
VäikeMägilane
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Noh, ega ta nüüd ei peagi nii täiuslik koopia olema, kuid sellised elementaarsed jupid võiks küljes olla mis ma mainisin, ei ütlegi, et mutrid vardad titaanist peavad olema - sest need kes seda autot vaatavad ja uurivad - näevad ikka seda, mis silma hakkab - keegi ei hakka sul näpuga järge ajama, aga kui küsitakse, siis pead lihtsalt vastust teadama...ja põhja alla ei uuri ka keegi... võtad mingi hea vfts pildid ette/uurid kirjandust ja ongi näitusemasin valmis.
Põhimõte selles et suuremad/olulisemad detailid peavad külge kruvitud olema!

Al.uksi on väga lihtne saada kui raha on, võtad näidise (neid eestis veel on) ja lähed plekksepa juurde ja too teeb valmis - kirub ja vannub küll aga valmis ta teeb kui tegija on.

mul on tagaluuk, mootorikate, ja esiuksed, tagaistuja uksi ei ole - need saad Darts'i käest (või kui ta need juba edasi parseldas siis järgmise venna käest), probleem võib tekkida velgedega/rehvidega (8" laiad ATSid 13"diameetriga olid asfaltirehvidega laiusega 235mm), kruusa peal olid osadel 13"kaazanid-neid igalpool vedeleb sinna viskad vene ni?pid, neid ka leiab veel. aga näituse tarbeks oleks ikka vaja need esimesed alla kruvida...
zili summutit ka leiab, armatuuris (05 toorik) tuleb kasutada lahendust kus on kasutusel 06 kellad-kõik ühel plaadil va. bensiininäidik mis oli seal kaitsmete ja peavoolulüliti juures
karksi istmed, norma traksid, alumiiniumist jalatoed juhile/kaardilugejale (vaata vfts pilte) ja suur/lai alumiiniumplaadiga gaasipedaal, lisatuled (cibie'd), katusespoiler (tuleb ise mõelda ja teha), esiuste polükarbonaatidesse õhuavad (olid sul vist juba), tavaline veokaseeria värvid käivad väga hästi kerele...
ja AVIA on sul ka juba hoovipeal, nüüd vaja veel vedamis kolmnurka...

point selles et igat mutrit ei pea tagaajama, kuid elementaarsed silmatorkavad vidinad peaksid olema küljes.

Muidu väga kihvt masin on siiani teil seal kokkupandud, silm puhkab;)
Festina lente!
d
darts
Foorumi kasutaja

parseldasin jupid maha jah:)need nyyd muuseomis.mingeid asju veel on pöhiliselt mootori asjad.nukad nukarattad.suured ölipumbad.titaanist klapikausid.sidur.sumpa. jne.kerest titaanist pöhjakatte kinnitused pöhjakate.gardaani muhvi mingi vidin titaan.väljalase.stabikas.need selle karksi auto omad.Ja midagi huvitavat veel näiteks Saaremaa rallil lugesin Vello Löugasel kaarti tal on vana Bolsihide auto millega ta hetkel söidab.sellel autol on veoka päikesesirmid ja veoka partatsokk.isegi polt puur veel sees mis on kinni keevitatud:)ehe retrokas:)
Kasutaja avatar
Moss
Foorumi kasutaja
Autod: erinevad illegaalid
Kontakt:

Postitus Postitas Moss »

Kui veel väikestest silmahakkavatest detailidest rääkida, siis VFTS'il oli minuteada 2 süütepooli, 1 nagu tagavaraks. Aga muidu kena vaadata seda masinat, korralikult tehtud töö.
Kasutaja avatar
Maku2
Foorumi kasutaja
Autod: SEAT Toledo `99
Kontakt:

Postitus Postitas Maku2 »

nendest katuse spoileritest ja kapoti avadest räägib ka arno sillat, väidetavalt ei andnud need midagi juurde, aga kuulake ise... ;)

http://tv.motors24.ee/Default.aspx?=pg&pg=11

lehe keskel kuskil on see video

[Muudetud: 6-12-2009 Maku2]
Metallikratt ;)
Kasutaja avatar
Tymmu23
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 05

stabikas

Postitus Postitas Tymmu23 »

Tere! oli olemas vana orig. stabikas? milline see oli mind huvitab.
Algselt postitas: darts
parseldasin jupid maha jah:)need nyyd muuseomis.mingeid asju veel on pöhiliselt mootori asjad.nukad nukarattad.suured ölipumbad.titaanist klapikausid.sidur.sumpa. jne.kerest titaanist pöhjakatte kinnitused pöhjakate.gardaani muhvi mingi vidin titaan.väljalase.stabikas.need selle karksi auto omad.Ja midagi huvitavat veel näiteks Saaremaa rallil lugesin Vello Löugasel kaarti tal on vana Bolsihide auto millega ta hetkel söidab.sellel autol on veoka päikesesirmid ja veoka partatsokk.isegi polt puur veel sees mis on kinni keevitatud:)ehe retrokas:)
d
darts
Foorumi kasutaja

ma ei tea kui originaal se on aga minu auto all on vöi oli vana karksi auto oma .yks pilt on ka sellest minu auto tema juures.see brunza auto mis seal muuseumi piltide peal on on minu teada samasuguste kinnitustega.
a
an12dukas
Foorumi kasutaja
Autod: 21083

Postitus Postitas an12dukas »

Ülihästi ehitatud masin. Loodame, et plaan jääb tõesti plaaniks ja autot rajale lammutama ei minda:)
Vasta