2101, Kevin68, 19xx
2101, Kevin68, 19xx
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
- Kevin68
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2105
Auto endiselt seisab, kuna olen olnud nädal aega tõbine ning nüüd pole vast enam midagi teha.
Täna käisin seal, tahtsin puhtaks teha ning presenti peale visata, aga asjatult. Kui Reymoga läksime, nägime bussiõnnetust kuhu meie kohe suure uudishimuga kohale tormasime ning pildistama ja filimima.
Sinna jõudsime alles pimedas ning otsustasime et tuleme mingi teine päev. Lisan oma mõlematest kallikatest pildi, kus neil ilus valge kasukas seljas on.
Kas ainult mulle meenutab ta külgvaates Moskvichi? Seda universaal kerega mõtlen.

Moskvich vist vähe nõrgem ning endale paksema kasuka hankinud!

Loodame, et lumi vähe taganeb ning laseb mul Vaziga tegeleda ka, eks siis annan teada.
Parimat,
Kevin.

Kas ainult mulle meenutab ta külgvaates Moskvichi? Seda universaal kerega mõtlen.

Moskvich vist vähe nõrgem ning endale paksema kasuka hankinud!

Loodame, et lumi vähe taganeb ning laseb mul Vaziga tegeleda ka, eks siis annan teada.
Parimat,
Kevin.

- Kevin68
- Foorumi kasutaja
Kui aega ning piisavalt raha, siis nokitsen jah mõnikord.
Moskvitsi müüsin nüüd maha, kuna projekt käis üle jõu ning pakuti just ka sääreväristajat..
Nüüd saab vähemalt korralikult kopikaga tegelema hakata, ainult garaazist tunnen veel puudust. Kui lumi ära sulab ning väga palju muda ja muud sodi pole, siis hakkab vast vaikselt tegema.
Kevin.

Kevin.
Kas see projekt ei käi üle jõu või ?
Kere on ju täiesti pude.
Ja nende lumiste piltide ja a`la täna panin ukse traadiga kinni lisamine pole ka eriti huvitav
Sorri, aga arvan et sellest masinast küll elulooma ei tule, isegi aastaarvu ei suuda omanik ära määratleda
Kere on ju täiesti pude.
Ja nende lumiste piltide ja a`la täna panin ukse traadiga kinni lisamine pole ka eriti huvitav

Sorri, aga arvan et sellest masinast küll elulooma ei tule, isegi aastaarvu ei suuda omanik ära määratleda

Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
- Kevin68
- Foorumi kasutaja
Mosse kerest on see üldjuhul tunduvalt parem ning nagu Sa ka enne mainisid, on mul ju 5 aastat lubadeni.
Hetkel ootan lishalt sooja garaazi järgi, välja lishalt külmuksid tööriistad käekülge ära. Varsti vast läheb Fiat 127 linna ning siis saab kopika Garaazi.
See traat on vägagi ajutine, paigaldasin ta sellepärast, et ei sajaks jälle seda vihma sinna põrandale..
Kevin.

Kevin.
- Kevin68
- Foorumi kasutaja
Äratan vana teema jälle ellu.. kuna paari päeva pärast on sünnipäev tulemas ja ehk saab, siis uue 01 kätte. Sain nüüd vanavanaema juurde varjualuse, kes nüüdseks siit ilmast lahkunud - puhaku rahus. Nüüd tuleb ainult auto sinna transportida, kõigepealt vaja aga käru leida! Seal arvatavasti teen salongi tühjaks ning vaatan üle kas põhjas ka läbivaid auke on. Kas keegi oskab õelda, kas 2101'le sobivad ka 06'e jupid?
Mõistvat suhtumist,
Kevin.
Mõistvat suhtumist,
Kevin.
Aru ma ei saa mille järgi öeldakse, et kere on täiesti pude. Piltidelt seda ei näe ju:rolleyes Siin otsustatakse samamoodi nagu minu laigulise sigulli puhul, et vaadatakse peale ja kohe, et see on põllukas ja kere on läbi ja vii emeksisse. No mille järgi küll sellist asja otsustatakse ma aru ei saa.
Aga sulle edu ja ürita ikka korda teha see masin.
Aga sulle edu ja ürita ikka korda teha see masin.

- Kevin68
- Foorumi kasutaja
Suured tänud taaskord heade soovide eest, edu läheb kõvasti vaja. Juppide all pidasin silmas keredetaile nagu näiteks uksi ( miskipärast arvan et ei ole täpselt samasugused ), kapott, tihendid, pagasniku luuk, uksepolstrid, istmed jne. Teadupärast on tollel masinal arvatavasti Moskvichi interjöör, kuna 01'el minumeelest seljatugesi polnud.
Kevin.
Kevin.