Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Minu talveralli eri 06 alla sai paigaldatud 145/80R13. Jube kitsad küll aga mustrit küllaga ning naast kah kõigele lisaks, seega peaks läbivus hea olema (pole veel testida jõudnud).
Hakkad sama segaseks muutuma nagu minuga on juhtunud!Tehnikat kole palju tekkinud.Muidugi vahe selles,et Sinul saavad autod lõplikult valmis aga mitte nagu minul,kõik asjad poolikud-lõpetamatta.
Edu!
Mis mõõdus lõpuks rehvid alla said?
Kas mõnest Combist tuleb Rally Eri? http://www.auto-inzerce.cz/detajly_vozu ... &c_listu=5
Algselt postitas: SexSix
Hakkad sama segaseks muutuma nagu minuga on juhtunud!Tehnikat kole palju tekkinud.Muidugi vahe selles,et Sinul saavad autod lõplikult valmis aga mitte nagu minul,kõik asjad poolikud-lõpetamatta.
Edu!
Mis mõõdus lõpuks rehvid alla said?
Kas mõnest Combist tuleb Rally Eri?
Jaa ma tean imelikult vaadatakse mind juba ammu
nö. kombide plaan on 1 originaal ja teine tuleb custom, eks kui lumi sulab siis läheb tööks.
ma vahetaks kaane ja tihendi - siis asi kindel.
kaas ei pruugi praoga olla - pigem lihtsalt kõver...
samas kui korralik 1600 seismas siis kindlam on veel minna hoopis uue mootori peale - päris näotu oleks katkestada kuna plokis pragu või plokk kõver näiteks...
huh, kõva töö ära tehtud, ning väga stiilipuhas näeb välja. ise jooksin kahjuks enda asjadega nii palju ummikusse, et hea kui Lada üldse laupäevaks korralikult käima saab, disaini järjekordselt (3 aastat ilma disainita autoga käinud, eelmine aasta õnnestus juba stiilipuhas ja kleebitud auto hankida) ei jõua teha
Kui gaasihoovastiku suhtes hirm sisse jääb, võib selle kiirelt asendada nt pritsungiga tagaveoliselt pärit gaasitrossi+pedaaliga. Bolt-on, üks auk oli vist vaja puurida. Karburaatori tarbeks vaja küll natuke trossi lühemaks teha ja kinnitus meisterdada, ent ehk on natuke kindlam lahendus.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Algselt postitas: GTA
Kui gaasihoovastiku suhtes hirm sisse jääb, võib selle kiirelt asendada nt pritsungiga tagaveoliselt pärit gaasitrossi+pedaaliga. Bolt-on, üks auk oli vist vaja puurida. Karburaatori tarbeks vaja küll natuke trossi lühemaks teha ja kinnitus meisterdada, ent ehk on natuke kindlam lahendus.
Gaasihoovastiku kinni kiilumine sai ka selguse, mingil kombel oli 8mm mutter sattunud hoovastikku vahele
Samas kuskilt puudu polnud, õnneks ei sattunud ta lõõri ja sealt edasi mootorisse.
Mõned korrad olen ikka teemat vaadanud ja mõtlesin, kas on või ei ole:rolleyes Nüüd siis vaatasin kodus järele. Tore, et päästsid sealt Liivalaia lähedalt garaa?ist selle ära. Eelmine omanik oli igatahes väga rahul, et auto sai uue omaniku ja jälle kasutust leidis.
Väga kena areng on toimunud.
Algselt postitas: Mel
Mõned korrad olen ikka teemat vaadanud ja mõtlesin, kas on või ei ole:rolleyes Nüüd siis vaatasin kodus järele. Tore, et päästsid sealt Liivalaia lähedalt garaa?ist selle ära. Eelmine omanik oli igatahes väga rahul, et auto sai uue omaniku ja jälle kasutust leidis.
Väga kena areng on toimunud.
Nii see on, see auto on pärit Liivalaia tn garaazist.